Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam wyniki tylko BIS Junior. Sędziował p. P. Śliwka.
Początkowo sedzia wybrał po najlepszym juniorze w poszczególnych grupach, potem z tej dziesiątki dokonał wyboru BIS.
Pierwsze miejsce dla West Highland White Terrier, drugie - dla Owczarka Szetlandzkiego, trzecie - dla Boksera.
Niestety zdjęć nie mam.

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbę do administratora postu. Nie wiem jak to sie stało ale moja odpowiedż znalazła się nie w tym miejscu i tutuj jest bez sensu.
Bardzo prosze o usunięcie tej wypowiedzi.
Przepraszam za zamieszanie

Posted

Jadzia napisał(a):
Caviś i jego Pancia z południowej Polski szukają transportu na wystawę do TATA. Może ktoś ma jedno wolne miejsce???

Zapytaj Króliczka, która - co prawda - jest z W-wy, ale może jakoś złapałaby Ciebie "na trasie". Może wypali.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jadzia napisał(a):
Caviś i jego Pancia z południowej Polski szukają transportu na wystawę do TATA. Może ktoś ma jedno wolne miejsce???

Zapytaj Króliczka, która - co prawda - jest z W-wy, ale może jakoś złapałaby Ciebie "na trasie". Może wypali.
Pzdr.

Koniecznie zapytaj Króliczka może będzie wolne miejsce, ja też jadę z południa Polski, a zabieram się busem który jedzie z Warszawy i wsiadam w Cieszynie. W tym busie niestety już wszystkie miejsca zajęte :(

Posted

Nikt się do mnie nie odezwał :( a szkoda :wink:
Ogłaszam więc CASTING na współpasażera :roll:
Najlepszy byłby mały z dużym albo duży z małym (jak kto woli)albo mały z małym(hihi)
No dobra ,bez żartów -mogę kogoś zabrać i byłoby fajnie jakby ta osoba z W-wy była. :roll:

Posted

Jestem zainteresowana tym wolnym miejscem na 100% :) Nie mam tylko dostępu do komputera przez cały dzień. Na dodatek jestem tu nowa, od wczoraj i mam nadzieję że prywatna wiadomość którą przed chwilą wysłałam ( tak mi się wydaje) dotrze do króliczka.

Posted

E-maile rozesłane ,poczekamy jaka decyzja i powoli będziemy się rozdzielać.Coś czuję ,że dla każdego wspólny pasażer się znajdzie :wink:
Kika Twój rozkład jazdy już znam ,a Ty Dorotal jaką trasę zaplanowałaś.?
Masz już na oku jakiś penzion?

Posted

Jadzia napisał(a):
Mam suczke rasy cavalier king charles spaniel. Mieszkam na południu Polski w Katowicach.

A to mi ładne południe Polski :wink: Ja myślałam,że jakieś Tatry, albo Bieszczady, no w ostateczności jakowyś Beskid, a ona mi tu KATOWICE :roll: 8) :wink:

Posted

Jadzia napisał(a):
Polska to duży kraj. Katowice to też południe :)

To mnie całkiem nie po drodze, przykro mi :( Za daleko na to Twoje południe. Nasza trasa na Węgry z reguły prowadzi przez Barwinek.

Posted

króliczek napisał(a):
E-maile rozesłane ,poczekamy jaka decyzja i powoli będziemy się rozdzielać.Coś czuję ,że dla każdego wspólny pasażer się znajdzie :wink:
Kika Twój rozkład jazdy już znam ,a Ty Dorotal jaką trasę zaplanowałaś.?
Masz już na oku jakiś penzion?

Na razie to ja chcialabym dostac potwierdzenie , ze moje psy sa zarejestrowane.Wyslalam mail i probowalam wczoraj przez caly dzien wyslac fax na numer z ulotki. Bezskutecznie. :( wkoncu wyslalam fax na nastepny numer z ich strony internetowej.
trasa: Bialystok -> Warszawa-> trasa katowicka-> Zwardon-> Zylina-> odbicie z autostrady gdzies przed Bratyslawa -> Komarno-> Tata
ogolnie jakies 870 km

Posted

Zeliika napisał(a):
Kroliczek, a tez jedziesz z Bialegostoku? :wink: Nic dziwnego, ze kilometry Ci sie nie zgadzaja :lol:

Tak się właśnie zastanawiałam ,czy nie wyjechać po Dorotal z orszakiem powitalnym :wink:
Chyba jednak sobię daruję i poczekam, aż będzie przeze mnie przejeżdżać. :D ,albo złapię ją po drodze :wink:

Posted

Jadzia napisał(a):
Barwinek to faktycznie daleko od Katowic, zupełnie nie po drodze. Odpada. Trasa Doroty o niebo korzystniejsza dla mnie.

Jadziu z tego co piszesz wnioskuję ,że transport z Dorotal już załatwiony. :D

Posted

Dzięki Dorotal-może się przyda. :wink:
Czy będziesz potwierdzała zgłoszenie swoich psów?
Jeśli tak zapytaj proszę o NOBIS 'a JOGI-PEI-powinien być zgłoszony do kl.Championów.Mi niestey nie wysłali odpowiedzi.Skoro Ty nawiązałaś kontakt , to może Tobie odpowiedzą 8) :D