Katerinas Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Przedstawiam zdjęcia futrzaków z warszawskiej międzynarodówki. Nie znam Was wszystkich, więc nie mam jak opisać zdjęć. Jeśli ktoś kojarzy siedzącą na ziemi przy ringu kobitkę z aparatem Canona - to ja :) Jeśli ktoś rozpoznaje siebie lub swojego psa, i chce aby opisać zdjęcie - proszę do mnie pisać :) No a teraz nacieszmy oczy widokiem briardów w ruchu :D Bethowen z Pszczyńskiej Puszczy zwany Alfi Aeivena Karhu Czarny Niedżwiadek Młode psy z Opsariona Malutkie dzieciaczki cateriny1 Bethowen z Pszczyńskiej Puszczy zwany Alfi Gomez Brikasta Dogger Kudłate Serce Bethowen z Pszczyńskiej Puszczy zwany Alfi Quote
Katerinas Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 Następna partia zdjęć :) Bethowen z Pszczyńskiej Puszczy zwany Alfi Bethowen i Gomez Marco Polo Moravia Campanella Boni z Wojtkowizny Duży Ciasteczkowy Potwór Marco Polo Moravia Campanella Angus Karhu Czarny Niedżwiadek Aron Anao Nacambel Quote
Katerinas Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 I ostatnie trzy :) Inez z Psarskiego Sioła Quote
caterina1 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Katerinas fotki super. Te dwa czarne kłapciaste to moje malutkie dzieciaczki :baby: :smilecol: Quote
Katerinas Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 caterina Są przepiękne :D :D Mam jeszcze parę fotek. Ale dziś już nie dam rady ich wkleić ... Morfeusz porywa mnie w swe ramiona :wink: Postaram się jutro :) Quote
DużyCP Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 fotki zajfajne. najlepszy jest Darek z Alfim - 1 miejsce w rwaniu briarda Quote
Katerinas Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Dzięki uprzejmości DużegoCP - wstawiam pierwsze komentarze, dopiski, kto jest kto :) Dziękuję DużyCP i inni chętni - zdjęcia oczywiście jeśli chcecie można wykorzystywać :) Dziś wieczorkiem coś jeszcze wkleję :) Quote
Katerinas Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Dalsza część zdjęć. To co już wiem jest opisane. :) JANTAR Batangas Młodzież 1-JANTAR Batangas 2-ALEKSIS Opsarion 3-EDGAR z Hucińskiego Gaju 4-ALEKSANDER Opsarion Marco Polo Moravia Campanella Gomez Bethowen z Pszczyńskiej Puszczy zwany Alfi Gomez Duży Ciasteczkowy Potwór INES Wa-Da-Pi Vivien Chantal I raz jeszcze dzieciaczek caterina1 I to już naprawdę koniec :) Mam nadzieję, że się podoba :) Quote
Kamilapon Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Świetne fotki :) a to maleństwo cateriny za którym widać kraciastą spódnicę to moje maleństwo czyli Aleksander Opsarion zawany Brazylem lub Baziem :angel: Quote
Gosia Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 To Ty Katerinas małpo byłaś tam i nie zauważyłaś, że ja tam sekretarzuję??? Gosia Quote
Katerinas Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Gosia A gdzie żeś Ty była? :o Na briardach? Co ja ślepa byłam... :oops: :oops: (no ślepa ciut jestem :lol: )... Albo zapatrzona w briardy. Niemniej jednak byłam krótko :( Bo dzidziawa w domu została. I nie doczekałam swoich corgasów :( Quote
Doggerek Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Katerinas, fotki cudo :D na fotkach b08 i b09 mój ukochany Doggerek Kudłate Serce, pozwoliłam sobie ściągnąć te dwie fotki i wkleić na swoją stronkę, nie zabijesz mnie? :oops: pozdrawiam Majka www.republika.pl/dogger Quote
Katerinas Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='Doggerek']Katerinas, fotki cudo :D na fotkach b08 i b09 mój ukochany Doggerek Kudłate Serce, pozwoliłam sobie ściągnąć te dwie fotki i wkleić na swoją stronkę, nie zabijesz mnie? :oops: pozdrawiam Majka www.republika.pl/dogger Doggerek Już poprawiłam i jest napisane, że to Twój psiak :D A za ściągnięcie zdjęć nie zabijam :D Bardzo się cieszę, że się podobają i że będą na Twojej stronie :D Quote
caterina1 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A tak myślałam, że ten przytulony łepek to Dogerek :lol: Quote
PannaMinCzin Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Pomiędzy Duzym Ciasteczkowym Potworem a Marco Polo jest Boni z Wojtkowizny, ponizej czarny piesek to Angus Karhu Czarny Niedżwiadek, następnie Aron Anao Nacambel. 8) Trzy następne zdjęcia to Inez z Psarskiego Sioła(ze złotym łancuszkiem), a w pierwszym poście czarna sunia to Aeivena Karhu Czarny Niedżwiadek :D Quote
DużyCP Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 a poniżej 2 fotek DCP są 2 fotki INES Wa-Da-Pi :D Quote
PannaMinCzin Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Tak, tak a pod INES - Vivien Chantal :lol: DCP, wysłałam zdjęcia, doszły (mam jeszcze pare z Waszym udziałem, podeśle reszte trochę później) :biggrina: Quote
DużyCP Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 jasne że doszły - bajerek fotki :thumbs: . wczoraj mieliśmy gości - spóźnione podziękowania :modla: czekamy na cdn. Quote
Katerinas Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 uff... powstawiałam podpisy :) mam nadzieję, że dobrze :) Quote
caterina1 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Sylwia może byś tu parę fotek wrzuciła :modla: Quote
PannaMinCzin Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Chętnie tylko nie wiem gdzie je na razie w sieci powstawiać, chyba musze jakiś albumik założyć. Quote
DCP_domowy Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Piesek z nr 113 to JANTAR Batangas; potem razem młodzież 1-JANTAR Batangas 2-ALEKSIS Opsarion 3-EDGAR z Hucińskiego Gaju 4-ALEKSANDER Opsarion; na pewno MARCO POLO; niżej ?? to na 90% GOMEZ. no to chyba wszystkie :-) Quote
Katerinas Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 DCP_domowy Dzięki :D No to wszystko opisane :D [quote name='DCP_domowy'] niżej ?? to na 90% GOMEZ. Chyba 100% Gomez, patrząc po ubraniu właściciela :wink: Niestety moje fotki skupiły się tylko na psach ... bo czyż briardy nie są piękne :D Quote
Recommended Posts