Guest papillonek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ach te automaty :eviltong: Też się cieszę,ze będę mogła porozmawiać z jakimś właścicielem motylka :cool3: Quote
Hanover Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 podbijam po czasie. Ja robie przeszkody na agility dla Papilona, ale wzięłam z regulaminu fci klasę S... czy dobrze zrobiłam. tu czytam, ze palisady i kładki macie krótsze i niższe.. prosze o korektę jesli sie mylę, znim zrobie własnie palisade i kłądką chciałam dzisiaj kupić materiały Quote
Angelka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dobrze zrobiłaś :) Ja mam tylko hopki , slalom i tunel, zresztą dla psa to nie ma różnicy wymiar ;) Quote
Guest papillonek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A my zapraszamy do naszej galerii na obejrzenie naszych przeszkód :D Quote
gusza Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 czesc wszystkim fanom papillonkow :) u nas szczeniak od miesiaca Quote
Recommended Posts