gmk Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Basenji napisał(a):Ale ja protestuję przeciwko pozostawianiu tych wsp[aniałych zdjęć tylko w "naszej" części forum Uważam, że OBOWIĄZKIEM autorów jest wstawienie tego w galerii. Toż to doskonała reklama naszej ulubionej rasy. Zdrówko A ja mam zupełnie inne zdanie. W "naszej części " forum sa pokazywane czasem takie zdjęcia że nie chce sie nawet na nie patrzec, i na pewno nie zaszkodzi tym tematom kiedy ktos zobaczy świetne zdjęcia basenji, Autorzy zostali prawdopodobnie zniechęceni do ich wstawiania, podjeli niewielką próbę (przeciez to jest ułamek ich pracy) ale brak było odzewu. Dlatego wstawiłam je i mogę wstawic jeszcze rok do Topiku założonego przez Madję. Zachowuję przy tym wszystkie ich prawa i umowy mnie dotyczace. Obydwoje oprócz nawału pracy sa bardzo skromni i nigdy by tego sami nie zrobili Pozdrawiam Quote
madja Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 witam, ja tylko na chwilke nie wrzucam zbyt duzo zdjec poniewaz niestety w necie czesto sa przywlaszczane. zazwyczaj stoja za tym dzieci ktore potem tworza przy takich zdjeciach jakies bzdury np mozna znalezc swojego pupila na "wirtualnych adopcjach" i tego typu zabawach. kradzione sa tez na strony komercyjne przez doroslych ludzi ktorzy nawet po interwencji nie zdejmuja takiej foty. a niestety prawo i sprawiedliwosc w naszym kraju jest jaka jest niedlugo jednak bedzie mozna zobaczyc troche moich baskowych zdjec na stronie drakulca, tymczasowo na http://www.gh.alarmtom.pl/draka/ zapraszam, pozdr madja Quote
gmk Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Świetnie, ze w końcu masz stronę Draki, Zdjęcia jak zwykle niewiarygodne...W biegu w ruchu to już tylko świetnym aparatem mozna coś zrobic. Pozdrawiam Quote
Basenji Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Wspaniała ta galeria, aczkolwiek fotki mogłyby się przewijać nieco szybciej. A co do "kradzieży" zdjęć - cóż, trzeba się chyba do tego przyzwyczaić. zdrówko Quote
Recommended Posts