Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
jestem Madja, szczesliwa posiadaczka suni basenji - Obsession Stellanova - zwanej Draka
bardzo prosze braciszka Oxy o kontakt :]
Oto fotka z wczesnego dziecinstwa calej tojeczki
(Oxy w srodku a z prawej Draka):
http://www.photopass.pl/demo/testy/rodzinka.jpg
A tu sama Dracz

A oto Draka juz podrosnieta,
strona jeszcze w powijakach z braku czasu
ale w dziale Draka - Plener troszke fotek

http://www.cacib.net/madja/index.php

pozdr wszystkich basenjilubnych :]

Posted

No i mamy kolejnego baska!
Prosimy, uzupełnij profil o miejscowość, napisz coś o swojej suczce (pochodzenie, wiek, itd).
Chyba jest trochę piegowata?
Zdrówko

aha, zaglądnij do Galerii, do serialu Kociokwik.
Tam jest dużo więcej basków.
:lol:

• 3 weeks later...
Posted

No właśnie, gdzie jest Madja? Chciałam Ją powitać, a tu cisza, żadnych nowych postów. Może Nale coś wie?

Profil Madja - nieuzupełniony i nie wiem, skąd ona jest. A ja chciałam zapytać, jak nazywał sie trzeci szczeniak z miotu.

Nale - odezwij się, masz kontakt z Madja?
Pzdr.

Posted

wiem cos! wiem ze jutro kolo 18 forty bema zostana zrownane z ziemia, przez Drake i Urwisa (imiona nie przypadkowe), zywo zainteresowany pomoca jest rowniez Gomez. To bardzo piekne miejsce jest, wiec jak ktos chce je zobaczyc poraz ostatni to zapraszam (oczywiscie zamiast biletu trzeba zabrać psa;)

pozdrawiam

Michal

Posted

[quote name='Nale']wiem cos! wiem ze jutro kolo 18 forty bema zostana zrownane z ziemia, przez Drake i Urwisa (imiona nie przypadkowe), zywo zainteresowany pomoca jest rowniez Gomez. To bardzo piekne miejsce jest, wiec jak ktos chce je zobaczyc poraz ostatni to zapraszam (oczywiscie zamiast biletu trzeba zabrać psa;)

pozdrawiam

Michal
Nale, poproś właścicielkę Draki, aby zajrzała na ten topik lub w inny sposób skontaktowała się ze mną. Baaaaardzo proszę.
Pzdr.

Posted

Dzięki. A ja chyba nawet mam adres mailowy do Madja w komputerze, bo rozmawiałyśmy również o sesji zdjęciowej moich basków. Do sesji nie doszło z braku czasu. A ja dopiero po Twojej info. skojarzyłam, że to ta sama osoba.
Pzdr.

Posted

Madja, dzięki!!!
Jak tylko malutka skończy cieczkę, na pewno spotkamy się na jakims długim spacerku po Polach. Gwarantowane. Mimo braku czasu i lekkim natłoku wystaw, postaram się coś wykombinować.
Do zobaczenia na spacerkach.
Pzdr.

• 3 months later...
Posted

Piesiaczki są fantastyczne - a najpiękniejsze jest to zdjęcie z grupą drewnojadów.
Mam skromną nadzieję, że może z tej grupy jakiś maluch pojawi się w Elblągu i o 100% zwiększy populację w moim miejscu. :D
zdrówko

Posted

gmk napisał(a):
Niestety nie... Do Elbląga nie było im dane pojechac...
W Polsce zostało tylko 5 , najbliżej jest Arti.
Dwóch prawdopodobnie nigdy nie zobaczysz a te trzy to na 90 % tak i na zdjęciach i na Wystawach.

pozdrawiam

Hm, oże kolejnym razem?
zdrówko

Posted

Morrisonka napisał(a):
Cuda! Życzę im wielu sukcesów zarówno na wystawach jak i w domowym zaciszu :wink: .

Dziękuję Morrisonka !

Ja też im tego życzę!

Pozdrawiam

Posted

Ale ja protestuję przeciwko pozostawianiu tych wsp[aniałych zdjęć tylko w "naszej" części forum
Uważam, że OBOWIĄZKIEM autorów jest wstawienie tego w galerii. Toż to doskonała reklama naszej ulubionej rasy.
Zdrówko