madja Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Witam, jestem Madja, szczesliwa posiadaczka suni basenji - Obsession Stellanova - zwanej Draka bardzo prosze braciszka Oxy o kontakt :] Oto fotka z wczesnego dziecinstwa calej tojeczki (Oxy w srodku a z prawej Draka): http://www.photopass.pl/demo/testy/rodzinka.jpg A tu sama Dracz A oto Draka juz podrosnieta, strona jeszcze w powijakach z braku czasu ale w dziale Draka - Plener troszke fotek http://www.cacib.net/madja/index.php pozdr wszystkich basenjilubnych :] Quote
Basenji Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No i mamy kolejnego baska! Prosimy, uzupełnij profil o miejscowość, napisz coś o swojej suczce (pochodzenie, wiek, itd). Chyba jest trochę piegowata? Zdrówko aha, zaglądnij do Galerii, do serialu Kociokwik. Tam jest dużo więcej basków. :lol: Quote
agabass Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Witaj madja rośnie nam baskowa rodzina. A my znamy Urwisa i przekazaliśmy mu dzisiaj wiadomość od Ciebie na gg. Zapraszam do Galerii Gomeza. Pozdrawiam Quote
Nale Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 nie Oxy tylko Urwis lub Cypis a na zdjeciu nie w srodkui tylko po lewej;) 428335 - moje gg, odezwij sie jak mozesz pozdrawiam Quote
Basenji Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Zawodowa? A nasza nowa koleżanka od basków coś chyba wymiękła 8) zdrówko Quote
Asiaczek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 No właśnie, gdzie jest Madja? Chciałam Ją powitać, a tu cisza, żadnych nowych postów. Może Nale coś wie? Profil Madja - nieuzupełniony i nie wiem, skąd ona jest. A ja chciałam zapytać, jak nazywał sie trzeci szczeniak z miotu. Nale - odezwij się, masz kontakt z Madja? Pzdr. Quote
Nale Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 wiem cos! wiem ze jutro kolo 18 forty bema zostana zrownane z ziemia, przez Drake i Urwisa (imiona nie przypadkowe), zywo zainteresowany pomoca jest rowniez Gomez. To bardzo piekne miejsce jest, wiec jak ktos chce je zobaczyc poraz ostatni to zapraszam (oczywiscie zamiast biletu trzeba zabrać psa;) pozdrawiam Michal Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='Nale']wiem cos! wiem ze jutro kolo 18 forty bema zostana zrownane z ziemia, przez Drake i Urwisa (imiona nie przypadkowe), zywo zainteresowany pomoca jest rowniez Gomez. To bardzo piekne miejsce jest, wiec jak ktos chce je zobaczyc poraz ostatni to zapraszam (oczywiscie zamiast biletu trzeba zabrać psa;) pozdrawiam Michal Nale, poproś właścicielkę Draki, aby zajrzała na ten topik lub w inny sposób skontaktowała się ze mną. Baaaaardzo proszę. Pzdr. Quote
karenina Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Asiaczek, z Madja mozna sie mailem skontaktowac. Albo gg. Wysle ci zaraz na priv. :) Madja jest autorka sesji zdjeciowej Agiego ktora jest u mnie na stronie :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dzięki. A ja chyba nawet mam adres mailowy do Madja w komputerze, bo rozmawiałyśmy również o sesji zdjęciowej moich basków. Do sesji nie doszło z braku czasu. A ja dopiero po Twojej info. skojarzyłam, że to ta sama osoba. Pzdr. Quote
madja Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 juz profil uzupelniony a znajomosci nadrobione pod sklepem :lol: pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na wspolnych spacerasach Quote
Asiaczek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Madja, dzięki!!! Jak tylko malutka skończy cieczkę, na pewno spotkamy się na jakims długim spacerku po Polach. Gwarantowane. Mimo braku czasu i lekkim natłoku wystaw, postaram się coś wykombinować. Do zobaczenia na spacerkach. Pzdr. Quote
Basenji Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Nadal czekam na jakieś fotki i może coś na temat planów wystawowych?? zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Basenji - czyje plany wystawowe Cię interesują? Moje czy Madja? I czyje fotki? Pzdr. Quote
Basenji Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Piesiaczki są fantastyczne - a najpiękniejsze jest to zdjęcie z grupą drewnojadów. Mam skromną nadzieję, że może z tej grupy jakiś maluch pojawi się w Elblągu i o 100% zwiększy populację w moim miejscu. :D zdrówko Quote
gmk Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Śliczne zdjęcia, a maluchy naprawdę są niezłe. Dziękuję pozdrawiam Quote
Incunabula Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Cuda! Życzę im wielu sukcesów zarówno na wystawach jak i w domowym zaciszu :wink: . Quote
Basenji Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 gmk napisał(a):Niestety nie... Do Elbląga nie było im dane pojechac... W Polsce zostało tylko 5 , najbliżej jest Arti. Dwóch prawdopodobnie nigdy nie zobaczysz a te trzy to na 90 % tak i na zdjęciach i na Wystawach. pozdrawiam Hm, oże kolejnym razem? zdrówko Quote
gmk Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Morrisonka napisał(a):Cuda! Życzę im wielu sukcesów zarówno na wystawach jak i w domowym zaciszu :wink: . Dziękuję Morrisonka ! Ja też im tego życzę! Pozdrawiam Quote
Basenji Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 I to już fotki artystyczne- jak u Wind. zdrówko Quote
Basenji Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ale ja protestuję przeciwko pozostawianiu tych wsp[aniałych zdjęć tylko w "naszej" części forum Uważam, że OBOWIĄZKIEM autorów jest wstawienie tego w galerii. Toż to doskonała reklama naszej ulubionej rasy. Zdrówko Quote
Recommended Posts