Karka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 :klacz: :klacz: 5 z plusem za fotoreportaż dla Tomka :) Quote
Tomek67 Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 Wszystkim slicznie dziękujemy za ochy, achy i kachy! :wink: Asiaczek - basenji null wklęsły :( :wink: Alutka - york z Niska ustępuje urodą właścicielce :wink: Nie mogłem się zdecydować kogo ściągnąć aparatem :P :wink: A pudelek był jeden. Malutki, czekoladowy sceniorek u handlarza przed wystawą za 300,-zł do targu. Zacięcie obgryzał mi palca, a mnie serce się kroiło. :cry: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Tomek67 napisał(a):Wszystkim slicznie dziękujemy za ochy, achy i kachy! :wink: Asiaczek - basenji null wklęsły :( :wink: Alutka - york z Niska ustępuje urodą właścicielce :wink: Nie mogłem się zdecydować kogo ściągnąć aparatem :P :wink: A pudelek był jeden. Malutki, czekoladowy sceniorek u handlarza przed wystawą za 300,-zł do targu. Zacięcie obgryzał mi palca, a mnie serce się kroiło. :cry: Dzięki za info. Pzdr. Quote
Alutka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='"Tomek67"'] Alutka - york z Niska ustępuje urodą właścicielce :wink: Nie mogłem się zdecydować kogo ściągnąć aparatem :P :wink: :Fade-col: rozumiem :wink: :D dobrego nigdy za wiele Quote
Marysia_i_gończy Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 PSYLLA napisał(a):A wyniki finałów ktoś zna ? Ja znam i nie znam :wink: Bo na zdjeciach widzę numery katalogowe, ale katalog mi gdzieś zaginął :-? Może jakiś posiadacz katalogu pomoże? BIS: I miejsce golden, numer katalogowy 377 II miejsce gończy polski MAJOR Ziębowe Wzgórze, nr 306 III miejsce seter irlandzki, nr 350 BIS Junior: I miejsce bokser, nr 111 II miejsce gończy polski UNA Hulaj Dusza (czyli moje psisko :D :D :D), nr 312 III miejsce chyba szpic mały, nr 290 Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agappe Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Tomek67']Jedyny Akita to CHIRU Yamamoto.. na wystawie oczywiście dostał jako jedyny CWC, NPwR i Zw.Rasy.. oraz był 3 na BOG :))) ma ktoś zdjęcia z BOGów?? Quote
Tomek67 Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):PSYLLA napisał(a):A wyniki finałów ktoś zna ? Ja znam i nie znam :wink: Bo na zdjeciach widzę numery katalogowe, ale katalog mi gdzieś zaginął :-? Może jakiś posiadacz katalogu pomoże? BIS: I miejsce golden, numer katalogowy 377 II miejsce gończy polski MAJOR Ziębowe Wzgórze, nr 306 III miejsce seter irlandzki, nr 350 BIS Junior: I miejsce bokser, nr 111 II miejsce gończy polski UNA Hulaj Dusza (czyli moje psisko :D :D :D), nr 312 III miejsce chyba szpic mały, nr 290 Pozdrawiam Marysia i Una Elo :P Nr katalog. 377 (czyli BIS) - CARLOS z Zagłębia (5-letni GR z klasy użutkowej); Nr katalog. 350 (czyli BIS III) - RHETT BUTLER z Arislandu (3-latek z Krosna) Nr katalog. 111 (Czyli BIS Junior) - MARO Strong (kurczę - Ze Stalowej Woli :o ) nr katalog. 290 (Czyli BIS Junior III) - LUKRECJA Leo Libra (z Krakowa). To odpowiedź na post Marysi... na podstawie katalogu, bo finałów nie widziałem. :wink: Quote
Recommended Posts