Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67
weimar-AMBER agresywny nie jest. No... na pewno nie w stosunku do ludzi. Poza tym na co dzien (na wystawie rowniez) jest szefem 3-osobowej psiej sfory (samczej sfory), wiec musi cieszyc sie autorytetem. on tylko informowal przechodzace obok naszej altany psy, ze to teren prywatny:) nalezy tez wspomniec o wysokiej temperaturze powietrza panujacej na wystawie, ktora to moze czesto powodowac lekkie rozdraznienie :)

Posted

an3czka napisał(a):
Tomek67
weimar-AMBER agresywny nie jest. No... na pewno nie w stosunku do ludzi. Poza tym na co dzien (na wystawie rowniez) jest szefem 3-osobowej psiej sfory (samczej sfory), wiec musi cieszyc sie autorytetem. on tylko informowal przechodzace obok naszej altany psy, ze to teren prywatny:) nalezy tez wspomniec o wysokiej temperaturze powietrza panujacej na wystawie, ktora to moze czesto powodowac lekkie rozdraznienie :)

Zgadzam się w całej rozciągłości, Aneczko :wink: Widziałem m.in. jak bryknął do nowofunlanda :o Do mnie nic nie miał, a mnie się podoba :P No i mój komentarz był tylko żartobliwy. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem :oops: Pardon głębokie, jeśli tak, ale sądzę, że masz poczucie humoru :wink:

Posted

I ostatnie :( Reszta to zdjęcia bolońskie, które na rodzimym topiku umieszczę i podwójne ujęcia. Starałem się wybrać te lepsze. Jak sie komuś podobało, to jestem ścieszony :wink: Pozdrawiam :P

Posted

I ostatnie Reszta to zdjęcia bolońskie, które na rodzimym topiku umieszczę i podwójne ujęcia. Starałem się wybrać te lepsze. Jak sie komuś podobało, to jestem ścieszony Pozdrawiam

to możesz być ścieszony :wink: :D :lol: , bo mi się podobało :klacz:

Posted

:question: A gdzie rodzimy york i obiecane pudelki ?
W przyszłym roku to napewno pojedziemy. Pięknie i bez tłoku !
Bardzo dziękujemy za fotorelację. :hand:

:D dobrego nigdy za wiele