Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W którym rejonie Krosna jest ów stadion, na którym odbywa się wystawa? Może ktoś z Was wie - my jakoś do tej pory jeszcze nie byłyśmy w Krośnie na wystawie. :oops:

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz sprawdzę, to Ci powiem. Ja myślałem, że chodzi o stadion Krośnianki, gdzie grają piłkarze i jeżdżą żużlowcy, ale wydaje mi się, że on jest przy ul. Legionów, a nie Bursaki? Przy ul. Bursaki jest piękna, nowoczesna hala sportowa. Już próbuję się doszukać.

Posted

Już wiem, tylko jak Ci to wytłumaczyć, hm.... Faktycznie ul. Legionów i Bursaki leżą na jednej prostej, ale tam są dwa różne stadiony. Jeżeli będziesz jechać od strony Miejsca Piastowego, to musisz przed Mac Donald's skręcic w prawo do centrum i dojechać maksymalnie blisko Rynku, ale przed nim skręcić w prawo i w dół. Zjedziesz na błonia nad Wisłokiem. W lewo będzie ul. Legionów (uwaga jak tam wjedziesz to żle - będziesz musiała robic spore koło, ażeby wrócić, bo ulica jest jednokierunkowa.) Natmiast w prawo jest ul. Bursaki i ze 100-200 metrów po lewej stronie jest obiekt MOSIR-u. To tam. Jak będziesz jechać przez Krościenko, to trochę bardziej skomplikowana sprawa i będziesz się musiała tubylców dopytać. Pozdrawiam.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Już wiem, tylko jak Ci to wytłumaczyć, hm.... Faktycznie ul. Legionów i Bursaki leżą na jednej prostej, ale tam są dwa różne stadiony. Jeżeli będziesz jechać od strony Miejsca Piastowego, to musisz przed Mac Donald's skręcic w prawo do centrum i dojechać maksymalnie blisko Rynku, ale przed nim skręcić w prawo i w dół. Zjedziesz na błonia nad Wisłokiem. W lewo będzie ul. Legionów (uwaga jak tam wjedziesz to żle - będziesz musiała robic spore koło, ażeby wrócić, bo ulica jest jednokierunkowa.) Natmiast w prawo jest ul. Bursaki i ze 100-200 metrów po lewej stronie jest obiekt MOSIR-u. To tam. Jak będziesz jechać przez Krościenko, to trochę bardziej skomplikowana sprawa i będziesz się musiała tubylców dopytać. Pozdrawiam.

O ile mnie pamięć nie myli , to tam przed rynkiem musi się skręcić w prawo .

Jedzie kto jeszcze na te wystawę.Wiem ,że mała i kameralna, i........A może jednak?

Posted

Strasznie Wam wszystkim zazdroszcze.. :( Krosno to taka sympatyczna wystawa. Byłam tam w zeszłym roku i było super.
Niestety my w domu, bo auto bez klimy i odpuszczamy letnie wystawy :-?
Życzę wszystkim sukcesów i pochwalcie się jutro :)

Posted

dorotal napisał(a):
Poprosze o stawke buldogow francuskich :D . mialo byc 7

psy
pośrednia
AMOR OF LOVE Król Arlekin
suki
młodzież
AMORE MIO Król Arlekin
FIONA ROZBAWIONA Chmiel L.A.
pośrednia
AMBER OF LOVE Król Arlekin
CHICHOLINA
otwarta
MAKSIMA Mambo
championów
PESTKA Mali-Box

hmmm, suczka w championach w wieku 16 mcy :-?

Posted

basia napisał(a):
Strasznie Wam wszystkim zazdroszcze.. :( Krosno to taka sympatyczna wystawa. Byłam tam w zeszłym roku i było super.
Niestety my w domu, bo auto bez klimy i odpuszczamy letnie wystawy :-?
Życzę wszystkim sukcesów i pochwalcie się jutro :)

Wystawa rzeczywiście sympatyczna, piękne duże i równe ringi.Pogoda nie spłatała psikusa, przynajmniej do tego momentu, do którego byłam.

Wróciłyśmy z CWC i NSwR.Rasę wziął piękny pies.

Posted

Matagi napisał(a):
A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol:

CHIRU Yamamoto - suka w posredniej

Posted

Kika napisał(a):
Matagi napisał(a):
A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol:

a nie pies w pośredniej???? umaszczenie białe???

Posted

Agappe napisał(a):
Kika napisał(a):
Matagi napisał(a):

a nie pies w pośredniej???? umaszczenie białe???

Masz rację - pies na 100% - nie wiem jak ja to czytałam :oops: Umaszczenie białe.

Posted

asiek napisał(a):

championów
PESTKA Mali-Box

hmmm, suczka w championach w wieku 16 mcy :-?

dziekuje Czy moglabym sie dowiedziec coswiecej o tej mlodej championce( rodzice, jaki championat, wlasciciel, itp)?

Posted

PSYLLA napisał(a):
a ja bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :D (było ich chyba 5)

psy

mlodziez
AMOR Wirażka z Pruchnej
SZNAPS z Klanu Posokowców
suki

mlodziez
SAKE z Klanu Posokowców

otwarta
ZADRA

użytkowa
BELA Ponowa

Posted

PSYLLA napisał(a):
a ja bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :D (było ich chyba 5)

psy mł.

AMOR Wirazka z Pruchnej
SZNAPS z Klanu Posokowców

suki mł.
SAKE z Klanu Posokowców
otwarta
ZADRA

użytkowa
BELA Ponowa

Posted

Kika napisał(a):
Asiek ale jesteśmy pilni :D

Co Ty wystawiałeś i gdzie byłeś ,że Cię nie widziałam?

no w końcu mogę sie zrewanżować coponiektórym ;)

wystawiałam mastifa hiszpańskiego a siedziałam w cieniu żeby mój psiak mi za bardzo nie marudził :)