Kika Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 W którym rejonie Krosna jest ów stadion, na którym odbywa się wystawa? Może ktoś z Was wie - my jakoś do tej pory jeszcze nie byłyśmy w Krośnie na wystawie. :oops: Quote
Tomek67 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Zaraz sprawdzę, to Ci powiem. Ja myślałem, że chodzi o stadion Krośnianki, gdzie grają piłkarze i jeżdżą żużlowcy, ale wydaje mi się, że on jest przy ul. Legionów, a nie Bursaki? Przy ul. Bursaki jest piękna, nowoczesna hala sportowa. Już próbuję się doszukać. Quote
Tomek67 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 Już wiem, tylko jak Ci to wytłumaczyć, hm.... Faktycznie ul. Legionów i Bursaki leżą na jednej prostej, ale tam są dwa różne stadiony. Jeżeli będziesz jechać od strony Miejsca Piastowego, to musisz przed Mac Donald's skręcic w prawo do centrum i dojechać maksymalnie blisko Rynku, ale przed nim skręcić w prawo i w dół. Zjedziesz na błonia nad Wisłokiem. W lewo będzie ul. Legionów (uwaga jak tam wjedziesz to żle - będziesz musiała robic spore koło, ażeby wrócić, bo ulica jest jednokierunkowa.) Natmiast w prawo jest ul. Bursaki i ze 100-200 metrów po lewej stronie jest obiekt MOSIR-u. To tam. Jak będziesz jechać przez Krościenko, to trochę bardziej skomplikowana sprawa i będziesz się musiała tubylców dopytać. Pozdrawiam. Quote
Kika Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Tomek67 napisał(a):Już wiem, tylko jak Ci to wytłumaczyć, hm.... Faktycznie ul. Legionów i Bursaki leżą na jednej prostej, ale tam są dwa różne stadiony. Jeżeli będziesz jechać od strony Miejsca Piastowego, to musisz przed Mac Donald's skręcic w prawo do centrum i dojechać maksymalnie blisko Rynku, ale przed nim skręcić w prawo i w dół. Zjedziesz na błonia nad Wisłokiem. W lewo będzie ul. Legionów (uwaga jak tam wjedziesz to żle - będziesz musiała robic spore koło, ażeby wrócić, bo ulica jest jednokierunkowa.) Natmiast w prawo jest ul. Bursaki i ze 100-200 metrów po lewej stronie jest obiekt MOSIR-u. To tam. Jak będziesz jechać przez Krościenko, to trochę bardziej skomplikowana sprawa i będziesz się musiała tubylców dopytać. Pozdrawiam. O ile mnie pamięć nie myli , to tam przed rynkiem musi się skręcić w prawo . Jedzie kto jeszcze na te wystawę.Wiem ,że mała i kameralna, i........A może jednak? Quote
ara Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 My jedziemy. Zajmujemy całą otwartą :wink: od numeru 130 do... 130 :lol: Quote
basia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Strasznie Wam wszystkim zazdroszcze.. :( Krosno to taka sympatyczna wystawa. Byłam tam w zeszłym roku i było super. Niestety my w domu, bo auto bez klimy i odpuszczamy letnie wystawy :-? Życzę wszystkim sukcesów i pochwalcie się jutro :) Quote
dorotal Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Poprosze o stawke buldogow francuskich :D . mialo byc 7 Quote
asiek Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 dorotal napisał(a):Poprosze o stawke buldogow francuskich :D . mialo byc 7 psy pośrednia AMOR OF LOVE Król Arlekin suki młodzież AMORE MIO Król Arlekin FIONA ROZBAWIONA Chmiel L.A. pośrednia AMBER OF LOVE Król Arlekin CHICHOLINA otwarta MAKSIMA Mambo championów PESTKA Mali-Box hmmm, suczka w championach w wieku 16 mcy :-? Quote
Matagi Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol: Quote
Kika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 basia napisał(a):Strasznie Wam wszystkim zazdroszcze.. :( Krosno to taka sympatyczna wystawa. Byłam tam w zeszłym roku i było super. Niestety my w domu, bo auto bez klimy i odpuszczamy letnie wystawy :-? Życzę wszystkim sukcesów i pochwalcie się jutro :) Wystawa rzeczywiście sympatyczna, piękne duże i równe ringi.Pogoda nie spłatała psikusa, przynajmniej do tego momentu, do którego byłam. Wróciłyśmy z CWC i NSwR.Rasę wziął piękny pies. Quote
Kika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Matagi napisał(a):A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol: CHIRU Yamamoto - suka w posredniej Quote
Agappe Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Kika napisał(a):Matagi napisał(a):A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol: CHIRU Yamamoto - suka w posredniej a nie pies w pośredniej???? umaszczenie białe??? Quote
Kika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Agappe napisał(a):Kika napisał(a):Matagi napisał(a):A ja bardzo proszę o akity!!! :P :D Miała być chyba tylko jedna.... :( A może ktoś zna wyniki akitowe.... :roll: :lol: CHIRU Yamamoto - suka w posredniej a nie pies w pośredniej???? umaszczenie białe??? Masz rację - pies na 100% - nie wiem jak ja to czytałam :oops: Umaszczenie białe. Quote
dorotal Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 asiek napisał(a): championów PESTKA Mali-Box hmmm, suczka w championach w wieku 16 mcy :-? dziekuje Czy moglabym sie dowiedziec coswiecej o tej mlodej championce( rodzice, jaki championat, wlasciciel, itp)? Quote
PSYLLA Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 a ja bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :D (było ich chyba 5) Quote
asiek Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 PSYLLA napisał(a):a ja bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :D (było ich chyba 5) psy mlodziez AMOR Wirażka z Pruchnej SZNAPS z Klanu Posokowców suki mlodziez SAKE z Klanu Posokowców otwarta ZADRA użytkowa BELA Ponowa Quote
Kika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 PSYLLA napisał(a):a ja bardzo ładnie proszę o stawkę posokowców bawarskich :D (było ich chyba 5) psy mł. AMOR Wirazka z Pruchnej SZNAPS z Klanu Posokowców suki mł. SAKE z Klanu Posokowców otwarta ZADRA użytkowa BELA Ponowa Quote
Kika Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Asiek ale jesteśmy pilni :D Co Ty wystawiałeś i gdzie byłeś ,że Cię nie widziałam? Quote
PSYLLA Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Kika, asiek bardzo Wam dziękuje :D A wyniki finałów ktoś zna ? Quote
asiek Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Kika napisał(a):Asiek ale jesteśmy pilni :D Co Ty wystawiałeś i gdzie byłeś ,że Cię nie widziałam? no w końcu mogę sie zrewanżować coponiektórym ;) wystawiałam mastifa hiszpańskiego a siedziałam w cieniu żeby mój psiak mi za bardzo nie marudził :) Quote
Recommended Posts