Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Termin przyjmowania zgłoszeń przedłużono do dzisiaj - 7 lipca. Może ktoś jeszcze się zdecyduje :question: Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Termin przyjmowania zgłoszeń przedłużono do dzisiaj - 7 lipca. Może ktoś jeszcze się zdecyduje :question: Tomek Ty się wybierasz ze swoją damą do Krosna? Quote
vigor Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 vigorowie i Diuna toze jada, mamy odleglosciowo o 2 rzuty beretem. Quote
Tomek67 Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Kika - żeśmy się zgłosili w poniedziałek :P I pojedziemy, jeśli tylko młoda dama pierwszej cieczki nie dostanie :oops: :wink: Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Kika - żeśmy się zgłosili w poniedziałek :P I pojedziemy, jeśli tylko młoda dama pierwszej cieczki nie dostanie :oops: :wink: Może nie dostanie, módl się , albo co :wink: Ja przez cieczkę , której do tej pory nie ma, do Brna nie pojechałam( po ten ostatni CACIB :wink: ), bo mi z rachunków wychodziło, że bedzie. Tak to już z tymi "babami" jest niestety, kapryśne są i nie znasz dnia , ani godziny , kiedy człowieka cieczką , albo inną przypadłością zaskoczą. 8) Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Chimera napisał(a):Ja będę :) Ewa to może - jak będę oczywiście - wreszcie sie osobiście poznamy? Quote
Tomek67 Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Modlił się nie będę, Kika - najwyżej alboco :wink: Na temat babskich (nie suczych) kaprysów to już mogę sagę napisać, albo scenariusz do telenoweli :evil: :wink: Najwyżej zasponsorujemy organizatora kwotą 25 zł. Ale mam nadzieję, że małpa dostanie cieczki między Krosnem a Rzeszowem :modla: tzn. po 17 lipca, a skończy przed 21 sierpnia. Szanse są :P Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Modlił się nie będę, Kika - najwyżej alboco :wink: Na temat babskich (nie suczych) kaprysów to już mogę sagę napisać, albo scenariusz do telenoweli :evil: :wink: Najwyżej zasponsorujemy organizatora kwotą 25 zł. Ale mam nadzieję, że małpa dostanie cieczki między Krosnem a Rzeszowem :modla: tzn. po 17 lipca, a skończy przed 21 sierpnia. Szanse są :P oby Ci sie te wyliczanki sprawdziły 8) mnie też taki termin bardzo odpowiada - może obojgu się nam uda ( :) chyba trzeba pozytywnie myśleć i wystarczy :) ) Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Coś mi komputer zwariował.............musiałam pozmieniać , bo jak z czkawką to wyglądało :wink: :oops: Quote
Tomek67 Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Widzę Kika, że subtelnie dajesz znać, że się jąkasz. OK. Ja tolerancyjny jestem. Mnie to nie przeszkadza :wink: Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Widzę Kika, że subtelnie dajesz znać, że się jąkasz. OK. Ja tolerancyjny jestem. Mnie to nie przeszkadza :wink: Ja sie nie jąkam :evil: :evil: Już sie poprawiłam :wink: Ale chyba coś mi na oczy padło , bo nie do końca zauważyłam swoją czkawkę :wink: Quote
Tomek67 Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Nie ma rady, Kika. Musisz odstawić amfę :wink: Quote
Kika Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Nie ma rady, Kika. Musisz odstawić amfę :wink: A zobacz jak się poprawiłam tym razem ( zawsze jeden post więcej :wink: :roll: :wink: ) :wink: Quote
Tomek67 Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Aha, widziałem. Znowu jesteśmy bezkonkurencyjni :P A psów tylko 448, czyli maluchno :( W zeszłym roku też było tak mało? Quote
dorotal Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Widze plan http://www.zkkrosno.republika.pl/plan_sedziowania.htm , a gdzie stawki? Quote
Chimera Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Kika napisał(a):Chimera napisał(a):Ja będę :) Ewa to może - jak będę oczywiście - wreszcie sie osobiście poznamy? No jasne! Będę wypatrywać kropek :lol: . A Ty szukaj charcio-polskiej krówki biało-czerwonej :wink: . Quote
Recommended Posts