Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
Termin przyjmowania zgłoszeń przedłużono do dzisiaj - 7 lipca.
Może ktoś jeszcze się zdecyduje :question:

Tomek Ty się wybierasz ze swoją damą do Krosna?

Posted

Tomek67 napisał(a):
Kika - żeśmy się zgłosili w poniedziałek :P I pojedziemy, jeśli tylko młoda dama pierwszej cieczki nie dostanie :oops: :wink:

Może nie dostanie, módl się , albo co :wink: Ja przez cieczkę , której do tej pory nie ma, do Brna nie pojechałam( po ten ostatni CACIB :wink: ), bo mi z rachunków wychodziło, że bedzie.
Tak to już z tymi "babami" jest niestety, kapryśne są i nie znasz dnia , ani godziny , kiedy człowieka cieczką , albo inną przypadłością zaskoczą. 8)

Posted

Modlił się nie będę, Kika - najwyżej alboco :wink: Na temat babskich (nie suczych) kaprysów to już mogę sagę napisać, albo scenariusz do telenoweli :evil: :wink:
Najwyżej zasponsorujemy organizatora kwotą 25 zł. Ale mam nadzieję, że małpa dostanie cieczki między Krosnem a Rzeszowem :modla: tzn. po 17 lipca, a skończy przed 21 sierpnia. Szanse są :P

Posted

Tomek67 napisał(a):
Modlił się nie będę, Kika - najwyżej alboco :wink: Na temat babskich (nie suczych) kaprysów to już mogę sagę napisać, albo scenariusz do telenoweli :evil: :wink:
Najwyżej zasponsorujemy organizatora kwotą 25 zł. Ale mam nadzieję, że małpa dostanie cieczki między Krosnem a Rzeszowem :modla: tzn. po 17 lipca, a skończy przed 21 sierpnia. Szanse są :P

oby Ci sie te wyliczanki sprawdziły 8)

mnie też taki termin bardzo odpowiada - może obojgu się nam uda ( :) chyba trzeba pozytywnie myśleć i wystarczy :) )

Posted

Tomek67 napisał(a):
Widzę Kika, że subtelnie dajesz znać, że się jąkasz. OK. Ja tolerancyjny jestem. Mnie to nie przeszkadza :wink:

Ja sie nie jąkam :evil: :evil: Już sie poprawiłam :wink:

Ale chyba coś mi na oczy padło , bo nie do końca zauważyłam swoją czkawkę :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Nie ma rady, Kika. Musisz odstawić amfę :wink:

A zobacz jak się poprawiłam tym razem ( zawsze jeden post więcej :wink: :roll: :wink: ) :wink:

Posted

Kika napisał(a):
Chimera napisał(a):
Ja będę :)

Ewa to może - jak będę oczywiście - wreszcie sie osobiście poznamy?

No jasne! Będę wypatrywać kropek :lol: . A Ty szukaj charcio-polskiej krówki biało-czerwonej :wink: .