asiek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Czy ktoś może już coś wie kiedy pojawi sie jakieś info odnośnie tej wystawy? Quote
Genia Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Chyba jeszcze za wczesnie. A jakiej rasy pieska chcesz wystawic ? Quote
kaukazy Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Już jest info na temat klubówki molosów XII KLUBOWA WYSTAWA MOLOSÓW I SZWAJCARSKICH RAS PASTERSKICH (bez bokserów, dogów niemieckich, nowofundlandów i rottweilerów) Molossoid breeds, Swiss Mountain and Cattle Dogs Club Show (except German Boxers, Great Dane, Rottweilers and Newfoundlands) Miasto - City, Date - Date -------------------------------------------------------------------------------- Warszawa, 11 . 09 . 2005 Miejsce - Place -------------------------------------------------------------------------------- Ośrodek Szkoleniowo-Sportowy Wojskowej Akademii Technicznej, Warszawa, ul. Kartezjusza 1 Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries -------------------------------------------------------------------------------- 21.08.2005 Opłaty - Entry Fees -------------------------------------------------------------------------------- UWAGA ! - Zgłoszenia nieopłacone nie będą przyjmowane ! Wystawcy krajowi - za pierwszego psa 85 zł (1 egz. katalogu bezpłatnie) - za każdego następnego 75 zł - za psa w klasie szczeniąt 30 zł - za psa w klasie weteranów 30 zł Foreign exhibitors - for the first dog (with Catalogue) 85 PLN - for every additional dog (without Catalogue) 75 PLN - puppy class 30 PLN - veteran class 30 PLN Konto bankowe - Bank account -------------------------------------------------------------------------------- PKO BP VI O/W-wa 09 1020 1068 0000 1502 0000 2964 Reklamy w katalogu - Advertisements -------------------------------------------------------------------------------- Hodowlane: cała strona (cz-b) 50 zł, pół strony (cz-b) 30 zł Formaty reklam: cała strona (A-5) - 115 x 178 mm, pół strny (A-6) - 115 x 87 mm. Gotowe reklamy - format pliku: CDR (Corel Draw - czcionki zamienione na krzywe), TIFF (min. 300 dpi), JPEG lub PDF. Materiały do reklam: tekst + zdjęcia (TIF lub JPEG, min. 300 dpi). Adres organizatora - Organizer's address -------------------------------------------------------------------------------- Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Warszawie ul.Bagatela 10, 00-585 Warszawa (Poland) tel./phone (0048) (22) 628-21-29, 622-65-41 fax (0048) (22) 628-21-54 e-mail: warszawa@zkwp.pl Biuro czynne: pn - pt 11 - 18 Office hours: Monday - Friday 11.00 a.m. - 6.00 p.m. -------------------------------------------------------------------------------- UWAGA ! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Zgłoszenia wysłane faksem wymagają potwierdzenia telefonicznego. Zgłoszenia wysłane za pośrednictwem formularza internetowego zostaną potwierdzone mailem zwrotnym (pod warunkiem podania w formularzu prawidłowego adresu e-mail - tylko jednego). Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię RODOWODU lub METRYKI oraz dowodu wpłaty. Obsada sędziowska może ulec zmianie. Please do attach a xerox copy of the pedigree to application. Applications done by fax must be confirmed by telephone. Planowana obsada sędziowska - Judges -------------------------------------------------------------------------------- Andrzej Stępiński (PL) Dogue de Bordeaux Bulldog Halina Dmowska (PL) Leonberger Duży Szwajcarski Pies Pasterski Entlebucher Appenzeller Shar Pei Tosa Broholmer Istvanne Juhasz (H) Berneński Pies Pasterski Henryk Jurek (PL) Hovawart Mastif Tybetański Mastif Pirenejski Pirenejski Pies Górski Janusz Opara (PL) Fila Brasileiro Dog z Majorki Bernardyn Długowłosy Bernardyn Krótkowłosy Anna Rogowska (PL) Bullmastiff Dog Argentyński Owczarek Środkowoazjatycki (klasa szczeniąt i weteranów) Owczarek Kaukaski (klasa szczeniąt i weteranów) Cristian Stefanescu (ROM) Cane Corso Italiano Dog Kanaryjski Anna Bogucka (PL) Mastiff Mastif Hiszpański Mastino Neapolitano Marina Volkova (RUS) Owczarek Środkowoazjatycki (klasy młodzieży, pośrednia, otwarta, championów) Owczarek Kaukaski (klasy młodzieży, pośrednia, otwarta, championów) Inne/Others - -------------------------------------------------------------------------------- Quote
króliczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Widzę ,że nas sędziuje p.Dmowska.Czy kogoś już oceniała ,może kilka zdań na temat tej sędziny ktoś mi powie. :wink: Quote
Justi0022 Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Z tego co pamiętam - mowa o niej była na topiku o wystawie w Sopocie, to Dmowska lubi duże osobniki 8) Quote
króliczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Dzięki JUSTI0022-zaraz wejdę i poczytam :wink: Quote
asiek Posted September 2, 2005 Author Posted September 2, 2005 Czy ktoś wie czy będzie dostępny katalog przedwystawowy albo przynajmniej plan sędziowania? Quote
kaukazy Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 czy wie ktoś coś o joannie Sońcie. Co to za śedzina i jak sędziuje. Quote
Izam Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hejo co mi mozecie powiedziec o Pani Annie Rogowskiej? jaka jest? na co zwraca najwięcej uwagi? i czy gdzies jest dostepna lista przyjętych psów? bo ja jeszcze nie dostałam potwirdzenia a to moja pierwsza wystawa więc wiecie. pozdrawiamy Iwan, Kropka, Donna Premium i Iza Quote
kaukazy Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Pani Rogowska to dobry sędzia i rzetelny. Na zkwp warszawa jest juz plan sedziowania i lista zgłoszonych psów.http://www.warszawa.zkwp.pl/ Quote
Izam Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 to się bardzo cieszę. Myslałam ze będzie sędziować rosjanka, ale małolaty przydzielili pani Rogowskiej:) Czy oprócz mnie ktoś jeszcze z dogomaniaków będzie? mam nadzieję ze tak. :D poxdrowiamy Quote
Izam Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 zapomniałam o co się miałam jeszcze zapytać :oops: co no jest nr katalogowy? ja chyab slapa jestem, bo nie moge znależc albo nie ma podanej godziny rozpoczęcia imprezki:) ktoś moze podać? mam jeszcze kilka pytan. czy gdzies jest parking? brac namiot na te wszystkie "pierdółki"(jedzenie, przybory kosmetyczne) i w razie złej pogody? o której najlepiej przyjechac? za odpowiedzi serdecznie dziękuje i jeszcze raz gorąco pozdrawiam Quote
Hallauren Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Widzę, że nie tylko ja tu taki amator :lol: W sumie, to też miałam się spytać o godziny, bo nigdzie nie widzę :-? Quote
asiek Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Ja jadę z dwoma psiakami. Zazwyczaj wystawy zaczynaja sie o 10:00 więc przypuszczam, że i tym razem tak będzie. 8) Quote
Hallauren Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 a w jakiej klasie? Ja wystwaiam w młodzieżowej i mam dużą konkurnecję :D Aż sie boje pomyśleć jak Greys się zachowa :lol: Jak zacznie się wyrywać, sapać i ślinić :lol: A może powinnam płakać, a nie się szczerzyć :roll: :wink: Quote
asiek Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 w hiszpanach wystawiam suczke w szczeniakach i suczke w posredniej. Ta w szczeniakach to będzie jej debiut więc może być ciekawie. Ta starsza już była wystawiana więc mniej więcej wie jak się należy zachowywać ;) Quote
Hallauren Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Farciara :lol: Nie no w sumie to jeszcze z tego co cytam to na niezłą sędzinę trafiłam 8) :evilbat: Nie ma to jak dobry początek :lol: Quote
Genia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Izam napisał(a):hejo co mi mozecie powiedziec o Pani Annie Rogowskiej? jaka jest? na co zwraca najwięcej uwagi? i czy gdzies jest dostepna lista przyjętych psów? bo ja jeszcze nie dostałam potwirdzenia a to moja pierwsza wystawa więc wiecie. pozdrawiamy Iwan, Kropka, Donna Premium i Iza Witaj Mam kaukazy tylko 4 -2 wystawiam . P.Anna Rogowska wg mnie to wyjątkowy sedzia ,wybitny -doskonale i sprawnie wychwytuje wady i zalety psów-kontaktowna zarówno do wystawców jak i widzów -podaje głosno dlaczego ten pies wygrał a nie inny. O przyjemnym sposobie bycie -nie stresująca -bardzo spokojna i pozytywnie nastawiona do psów-które mogą być zdenerwowane -nie pogania. Wystawa klubowa odbywa sie na małym stadione -trudno tam trafic !! Quote
kaukazy Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Chyba o 10 ,bo tak przeważnie jest , ale napewno będzie pisać na potwierdzeniu zgłoszenia,które do was przyjdźie.Ja jeszcze tez nie dostałam także spokojnie. Quote
Izam Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 witajcie dziś dostałam zgloszenie(yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :) sama nie jadę i związku ztym mam pytanie. wiecie moze ile kosztuje wejssciówka na wystawe? Quote
Recommended Posts