sota36 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Witam - jaki polecacie kaganiec dla briarda? "W miare" doroslego briarda??? Quote
caterina1 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Moje dziewczynki chodzą w obrozach uzdowych "HALTI". Quote
Kamilapon Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Bazio dostał w niedzielę frytkownicę :wink: czyli metalowy kaganiec specjalnie dla dużych kudłatych psiaków. On cieszy się mniej ode mnie, ale odetchnął troszkę, bo ze starego już wyrastał :) Quote
gosse Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Dla briarda mozna dostac "orginalny" kaganiec, czyli taki ktory pasuje na dorosla briardzia pysie :lol: , nie zrobie zdjecia bo sprzecik sie popsiul. :evil: jest idealnie skonstruowany, jezor moze sobie spokojnie wisiec (do kratek kaganca), oczywiscie metal, pies da rade przez niego pic!!! jest w krztalcie owalnym. Mozna dostac na miedzynarodowych wystawach. Quote
sota36 Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 A plus minus ile taki kosztuje??? Masz chyba na mysli taki kaganiec, jaki jest w ksiazce Soboltowej? Quote
Kamilapon Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ja kupiłam taki na wystawie warszawskiej od takiego pana, który jest na wielu wystawach i kosztował około 20 zł, nie wiem dokładnie bo połaszczyłam sie jeszcze na obrożę i ringówkę - gość ma na prawdę dobry sprzęt Quote
sota36 Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 A tego pana mozna jakos poznac po czyms charakterystycznym??? A moze jas firme podasz, jesli oczywiscie pamietasz. Rozejrze sie na najblizszej okolicznej wystawie - dziekii. Quote
Kamilapon Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hmmm poszukam metki od kagańca bo oczywiście firma jakoś się nazywa :D pan sprzedaje wniedużym namiocie w czerwone i białe paski ma sporo sprzętu i jest zwykle w czapeczce (ostatnio znoszona trochę), niewysoki, krępy, ciemna karnacja włosy lekko kręcone, wiek około 50-tki, na miejscu może dopasować obrożę lub kaganiec robiąc dodatkowe dziurki (nam dopasował kaganiec, bo Bazio szyję ma na razie młodzieńczo-kogucią ;) i trzeba było dorobić dwie dziurki) Quote
Kamilapon Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 witam firma nazywa się Cezar - więcej info na prv Quote
sota36 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 Na priv ic nie doszlo, ale dzis kupilam kaganiec czeski na ...boksera - jest swietny i niedrogi. Gutek wyglada w nim fajnie i jest wygonie mu w nim, co najwazniejsze. Quote
Recommended Posts