Mi. Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 "wszystkie zwierzęta" :D (o wszystkichzwierzakach, lecz przeważnie psy, moja ulubiona :)):p Quote
lizka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 julita104 napisał(a):ja tam wole filmy o klonach :P jak nakreca film o agresywnym dogu niemieckim to napewno bedzie moj ulubiony:P :grin: :grin: :grin: i moj na pewno tez :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Moj ulubiony film to oczywiście "Psy i koty" a z bajek ( 8) ) to "Zakochany kundel" i "Zakochany kundel II" oczywiście w tej nowej "wersji" (tz.odnowione na ładniejsze i żywsze kolory) (mam te dwie bajki, jedną orginal. a drugą ściągniętą 8) ) Quote
Samturia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 hmm... n9ie wiem jak się ten film nazywał, chyba "psim tropem do domu" i jeszcze jeden ale nie wiem totalnie jak się nazywa... opowiadał o dwoch psach i kocie którzy musieli sami wrócić do domu Quote
Bewarka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No i jeszcze troszke lubie "Małe kobry-operacja dalmatyńczyk"...:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Opowiadał o dwoch psach i kocie którzy musieli sami wrócić do domu Daleko od domu - Zagubieni w San Francisco Quote
grrrond Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oczywiscie "Psim tropem do domu" ogladalam go z 300 razy i 300 razy płakałam.... piekny film :placz: Quote
Marta_Ares Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 "psim tropem do domu" i oczywisice "Eight Below" Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no tak..."psim tropem do domu" jest świetne :) Quote
bellatriks Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):"psim tropem do domu" i oczywisice "Eight Below" nie oglądałam ani jednego ani drugiego:oops: Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 bellatriks napisał(a):nie oglądałam ani jednego ani drugiego:oops: Psim tropem do domu znany jest tez pod tytulem- Fluke Quote
bellatriks Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):Psim tropem do domu znany jest tez pod tytulem- Fluke i tak nie oglądałam:oops: ja w ogóle mało filmów oglądam:shake: Quote
chicken Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dziś godzina 20:00, kanał POLSAT!!! Będą "Śnieżne psy"!!! :multi: Quote
limoncia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ,,Śnieżne Psy" i ,,Psy" ( dzisiaj o 20,00 beda śniezne psy) Wszystkie filmy z psiakami sa fajne:lol: :lol: :lol: Quote
grrrond Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O świetnie :multi: to ja dzisiaj koniecznie na 20 muszę być w domu :razz: znalazłam na youtube.com urywki z "psim tropem do domu" wystarczy wpisac słowo FLUKE w wyszukiwarke na stronie i wyskakuje :cool3: Quote
Bonsai Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja oglądałam duużo psich filmów, jednak tytułów nie kojarzę. Czyli: miło się je ogląda, ale żeby jakoś tak zapadły w pamięć, to nie . :p Śnieżne psy pamietam, bo niedawno oglądałam. ;) Poza tym kieedyś lubiałam "Tequila i Bonetti w Rzymi" ale to seril. Quote
agara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 chicken napisał(a):Dziś godzina 20:00, kanał POLSAT!!! Będą "Śnieżne psy"!!! :multi: Jak super!! :):) 1 raz mi się udało, że akurat teraz spojrzałam na dogomanie, a zaraz 20:) A tak polecanie ten film:) POzdrawiam Agata. Quote
mmiodek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kingula napisał(a):Byl jeszcze kiedys taki film z serii Disneya pt." Benji" (chyba jakos tak). Piekny film to rowniez "Wspaniala podroz" o powrocie do domu labradora, bullteriera i kota syjamskiego :jumpie: Moze ktos go pamieta? Sądzę, że - jeśli dobrze kojarzę film - to był buldog amerykański a nie bullterier? Quote
Goshka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 'Amores perros", może psy nie są w roli głownej, ale są w tle i stanowia dopełnienie fabuły. Szczególnie wymowny jest motyw kiedy bezdomny, żyjący ze sforą bezdomnych psów, ktore są dla niego jedynymi bliskimi istotami, z którymi rozmawia- jest świadkiem wypadku, w którym ranny jest m.in.rottweiler, ktory jechal ze swoim panem. I jest to z kolei inny wątek, gdyż pies ten brał udział w walkach psów i właśnie uciekali z ostatniej, kiedy wydarzył się ten wypadek. Bezdomny zabiera psa do siebie niezauważony, gdyż wszyscy ratują życie ludzi poszkodowanych w wypadku. Pies jest w stanie prawie agonalnym. Człowiek ten opatruje mu rany, później zmienia opatrunki, poi, karmi, wydaje się, że pies nie jest do uratowania. I nagle zaczyna mu się polepszać. Pewnego dnia człowiek ten wychodzi z domu, zeby się z kimś spotkać. Wszystkie psy, oczywiście zostawia w domu. Rottweilera na wszelki wypadek przywiązuje. I kiedy wraca zastaje w domu ciszę. Widzi tylko rottweilera, który z odgryzioną linką siedzi nad zwłokami jednego z psów. Wokół leżą inne zagryzione psy...:-( Quote
mmiodek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No i "Bombon El Perro" Ciekawy film z naturszczykami, jak ktoś napisał: mechanik gra mechanika, treser gra tresera a pies gra psa... Sympatyczna fabuła, dar Losu w postaci Doga Argentyńskiego zmienia życie człowieka. Quote
goldenka245 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Kamcia_14']Daleko od domu - Zagubieni w San Francisco fajny filmik :) Mi sie tyle podonbało, że ich już nawet nie zlicze ;-) Quote
tamiczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Moim ulubionym filmem jesty "Bombon el Perro" Quote
limoncia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 O rety ale dużo tych filmików:lol: :lol: :lol: Quote
kingula Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mmiodek napisał(a):Sądzę, że - jeśli dobrze kojarzę film - to był buldog amerykański a nie bullterier? Gral bialy bullterier :p Byl jeszcze fil o seterze irlandzkim "Rudy"- tez bardzo mi sie podobal ;) Quote
Recommended Posts