Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

julita104 napisał(a):
ja tam wole filmy o klonach :P
jak nakreca film o agresywnym dogu niemieckim to napewno bedzie moj ulubiony:P

:grin: :grin: :grin: i moj na pewno tez :eviltong:

Posted

Moj ulubiony film to oczywiście "Psy i koty" a z bajek ( 8) ) to "Zakochany kundel" i "Zakochany kundel II" oczywiście w tej nowej "wersji" (tz.odnowione na ładniejsze i żywsze kolory) (mam te dwie bajki, jedną orginal. a drugą ściągniętą 8) )

Posted

hmm... n9ie wiem jak się ten film nazywał, chyba "psim tropem do domu"
i jeszcze jeden ale nie wiem totalnie jak się nazywa... opowiadał o dwoch psach i kocie którzy musieli sami wrócić do domu

• 3 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

Opowiadał o dwoch psach i kocie którzy musieli sami wrócić do domu

Daleko od domu - Zagubieni w San Francisco

Posted

O świetnie :multi: to ja dzisiaj koniecznie na 20 muszę być w domu :razz:

znalazłam na youtube.com urywki z "psim tropem do domu" wystarczy wpisac słowo FLUKE w wyszukiwarke na stronie i wyskakuje :cool3:

Posted

Ja oglądałam duużo psich filmów, jednak tytułów nie kojarzę. Czyli: miło się je ogląda, ale żeby jakoś tak zapadły w pamięć, to nie . :p Śnieżne psy pamietam, bo niedawno oglądałam. ;) Poza tym kieedyś lubiałam "Tequila i Bonetti w Rzymi" ale to seril.

Posted

chicken napisał(a):
Dziś godzina 20:00, kanał POLSAT!!!
Będą "Śnieżne psy"!!! :multi:

Jak super!! :):) 1 raz mi się udało, że akurat teraz spojrzałam na dogomanie, a zaraz 20:) A tak polecanie ten film:)

POzdrawiam Agata.

Posted

kingula napisał(a):
Byl jeszcze kiedys taki film z serii Disneya pt." Benji" (chyba jakos tak).
Piekny film to rowniez "Wspaniala podroz" o powrocie do domu labradora, bullteriera i kota syjamskiego :jumpie: Moze ktos go pamieta?

Sądzę, że - jeśli dobrze kojarzę film - to był buldog amerykański a nie bullterier?

Posted

'Amores perros", może psy nie są w roli głownej, ale są w tle i stanowia dopełnienie fabuły. Szczególnie wymowny jest motyw kiedy bezdomny, żyjący ze sforą bezdomnych psów, ktore są dla niego jedynymi bliskimi istotami, z którymi rozmawia- jest świadkiem wypadku, w którym ranny jest m.in.rottweiler, ktory jechal ze swoim panem. I jest to z kolei inny wątek, gdyż pies ten brał udział w walkach psów i właśnie uciekali z ostatniej, kiedy wydarzył się ten wypadek. Bezdomny zabiera psa do siebie niezauważony, gdyż wszyscy ratują życie ludzi poszkodowanych w wypadku. Pies jest w stanie prawie agonalnym. Człowiek ten opatruje mu rany, później zmienia opatrunki, poi, karmi, wydaje się, że pies nie jest do uratowania. I nagle zaczyna mu się polepszać. Pewnego dnia człowiek ten wychodzi z domu, zeby się z kimś spotkać. Wszystkie psy, oczywiście zostawia w domu. Rottweilera na wszelki wypadek przywiązuje.
I kiedy wraca zastaje w domu ciszę. Widzi tylko rottweilera, który z odgryzioną linką siedzi nad zwłokami jednego z psów. Wokół leżą inne zagryzione psy...:-(

Posted

No i "Bombon El Perro" Ciekawy film z naturszczykami, jak ktoś napisał: mechanik gra mechanika, treser gra tresera a pies gra psa... Sympatyczna fabuła, dar Losu w postaci Doga Argentyńskiego zmienia życie człowieka.

Posted

mmiodek napisał(a):
Sądzę, że - jeśli dobrze kojarzę film - to był buldog amerykański a nie bullterier?

Gral bialy bullterier :p Byl jeszcze fil o seterze irlandzkim "Rudy"- tez bardzo mi sie podobal ;)