Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Zlosliwe jamniki "- halo czy mlodsi inaczej tez go pamietaja?

BTW
Czy nie lepiej zmienic tytul topiku na bardziej konkretny coby ludziska wiedzieli czy warto zagladnac czy nie? :roll:

Posted

"Biały kieł" i "Zew krwi" ... to u mnie filmy na pierwszym miejscu... oglądałam już je setki razy i mogę kolejne tyle...

Ale oglądam wszystkie filmy jakie tylko sie pojawią z psami w roli głównej... ostatnio na tvp 2 jakiś tydzień temu oglądałam super film niby wojenny ale główną rolę grał tam pies... akcja toczyła się podczas wojny w wietnamie.

Posted

O, "Złośliwe jamniki" są świetne! Jak byłam małym brzdącem, leciały w telewizji. Moja mama to wtedy nagrała na kasetę i do tej pory oglądałam to chyba ze sto razy. Poza tym "Bethoven" i "Turner i Hootch" :)
Pozdrawiam

Aga

Posted

No cóż, Squidunia zasłynęła na Dogs jako autorka ogromnej ilości topików o równie mądrej treści i tytule jak ten. Najwyraźniej odkryła teraz Dogomanię.

Posted

Paulinka18 napisał(a):
ostatnio na tvp 2 jakiś tydzień temu oglądałam super film niby wojenny ale główną rolę grał tam pies... akcja toczyła się podczas wojny w wietnamie.

a pamiętasz może tytuł tego filmu?

Posted

[quote name='PATIszon']

BTW
Czy nie lepiej zmienic tytul topiku na bardziej konkretny coby ludziska wiedzieli czy warto zagladnac czy nie? :roll:
Własnie, PATIszon ma rację. :wink:

WTW=więcej tematu w temacie :evilbat:
A pytanie skądinąd fajne :lol: :P

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
a pamiętasz może tytuł tego filmu?

Film nosił tytuł "Rain" i był jednak na tvp1 :oops: 22 czerwca o 22:55 ...
oto jego skrót w gazecie: Mała Amy Davis dowiaduje się, że jej starszy brat Danny poległ w Wietnamie. Dziewczynka przekazuje więc armii swojego psa Raina, by ten na froncie ratował życie żołnierzom. Rain razem ze swoim nowym opiekunem zostaje wysłany w rejon działań wojennych. Początkowo towarzysze nie darzą się sympatią. Wkrótce pies ratuje życie członkom oddziału.

Posted

[quote name='joanna']No cóż, Squidunia zasłynęła na Dogs jako autorka ogromnej ilości topików o równie mądrej treści i tytule jak ten. Najwyraźniej odkryła teraz Dogomanię.

Spoko. Czujne oko czuwa (powiedzialabym nawet , ze ze trzy pary oczu :roll:)
8)

Posted

A ja chciałam cicho zaprotestowac przeciwko nadawaniu takich tytułów postom....
Po raz enty tu wchodzę, żeby po raz enty sobie przypomnieć, że temat dotyczy filmów z psami i wcale nie chcę tu wchodzić....

• 5 months later...
Posted

Byl jeszcze kiedys taki film z serii Disneya pt." Benji" (chyba jakos tak).
Piekny film to rowniez "Wspaniala podroz" o powrocie do domu labradora, bullteriera i kota syjamskiego :jumpie: Moze ktos go pamieta?