Squidunia Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Według was jaki jest najlepszy film o psach??? Quote
julita104 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ja tam wole filmy o klonach :P jak nakreca film o agresywnym dogu niemieckim to napewno bedzie moj ulubiony:P Quote
Basenji Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Oczywiście "Kociokwik" oraz "Kociokwik II" zdrówko Quote
.ania Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Frosh napisał(a):"Bethoven" 8) Z tym się zgodze w 100% :P Moje dzieci jak były małe ogladały po 3 razy dziennie ten film ;) Quote
PATIszon Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 "Zlosliwe jamniki "- halo czy mlodsi inaczej tez go pamietaja? BTW Czy nie lepiej zmienic tytul topiku na bardziej konkretny coby ludziska wiedzieli czy warto zagladnac czy nie? :roll: Quote
Paulina87 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 "Biały kieł" i "Zew krwi" ... to u mnie filmy na pierwszym miejscu... oglądałam już je setki razy i mogę kolejne tyle... Ale oglądam wszystkie filmy jakie tylko sie pojawią z psami w roli głównej... ostatnio na tvp 2 jakiś tydzień temu oglądałam super film niby wojenny ale główną rolę grał tam pies... akcja toczyła się podczas wojny w wietnamie. Quote
AG Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 O, "Złośliwe jamniki" są świetne! Jak byłam małym brzdącem, leciały w telewizji. Moja mama to wtedy nagrała na kasetę i do tej pory oglądałam to chyba ze sto razy. Poza tym "Bethoven" i "Turner i Hootch" :) Pozdrawiam Aga Quote
joanna Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No cóż, Squidunia zasłynęła na Dogs jako autorka ogromnej ilości topików o równie mądrej treści i tytule jak ten. Najwyraźniej odkryła teraz Dogomanię. Quote
PsychoSzczurek Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Paulinka18 napisał(a):ostatnio na tvp 2 jakiś tydzień temu oglądałam super film niby wojenny ale główną rolę grał tam pies... akcja toczyła się podczas wojny w wietnamie. a pamiętasz może tytuł tego filmu? Quote
Pelisa Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 "Wszystkie psy idą do nieba" bajka...ale ja się zgadzam z przesłaniem. A jak nie idą, to ja chcę iść gdzie one. I już Quote
Pelisa Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='PATIszon'] BTW Czy nie lepiej zmienic tytul topiku na bardziej konkretny coby ludziska wiedzieli czy warto zagladnac czy nie? :roll: Własnie, PATIszon ma rację. :wink: WTW=więcej tematu w temacie :evilbat: A pytanie skądinąd fajne :lol: :P Quote
Paulina87 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 PsychoSzczurek napisał(a):a pamiętasz może tytuł tego filmu? Film nosił tytuł "Rain" i był jednak na tvp1 :oops: 22 czerwca o 22:55 ... oto jego skrót w gazecie: Mała Amy Davis dowiaduje się, że jej starszy brat Danny poległ w Wietnamie. Dziewczynka przekazuje więc armii swojego psa Raina, by ten na froncie ratował życie żołnierzom. Rain razem ze swoim nowym opiekunem zostaje wysłany w rejon działań wojennych. Początkowo towarzysze nie darzą się sympatią. Wkrótce pies ratuje życie członkom oddziału. Quote
KaSia&...... Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja uwielbiam WSZYSTKIE wyżej wymienione filmy 8) Dodała bym jeszcze "Czterech pancernych i psa" i "Przygody psa Cywila" Quote
Frosh Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 O tak :lol: "Czterej Pancerni i Pies" to mój ulubiony serial dzieciństwa. Quote
PATIszon Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 [quote name='joanna']No cóż, Squidunia zasłynęła na Dogs jako autorka ogromnej ilości topików o równie mądrej treści i tytule jak ten. Najwyraźniej odkryła teraz Dogomanię. Spoko. Czujne oko czuwa (powiedzialabym nawet , ze ze trzy pary oczu :roll:) 8) Quote
Daisunia Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 "Lassie Wróć" "Śnieżne Psy" "Psy i Koty" "Majataki Bialy Kieł" ( częśc 1 , drugiej nie obejżalam niestety) "101 dalamtyńczyów" ;) Quote
Maga100 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 A ja chciałam cicho zaprotestowac przeciwko nadawaniu takich tytułów postom.... Po raz enty tu wchodzę, żeby po raz enty sobie przypomnieć, że temat dotyczy filmów z psami i wcale nie chcę tu wchodzić.... Quote
tristan Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Filmów juz jes dużo. A ulubiona książka? Moja ,, O psie który jeździł koleją" Quote
kingula Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Byl jeszcze kiedys taki film z serii Disneya pt." Benji" (chyba jakos tak). Piekny film to rowniez "Wspaniala podroz" o powrocie do domu labradora, bullteriera i kota syjamskiego :jumpie: Moze ktos go pamieta? Quote
Recommended Posts