caterina1 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Klubówka w tym roku jest jubileuszowa X. Odbędzie się 18.09.2005 w Łodzi. Sędziowie:Johan van dre Biest-Belgia Nadia Stralkova-Czechy Katarzyna Fiszdon-Pl Ja wiem jak narazie tylko tyle. Napewno będę ze swoimi dziewczynkami :lol: Quote
DużyCP Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 cena 90zł za psa zgłoszenia do 29.VIII.2005r do zobaczenia :hand: Quote
Kamilapon Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ja będę z maluszkiem i PON-eczką, bo wystawy obok siebie :) tylko te 90 zł za psa to nieco dużo jak na klubówkę :-? Quote
DużyCP Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 sorki :modla: 90 zł przekleiło mi się w kompie z miedzynarodówki. zgloszenie 70zł za pierwszego psa - info z Łodzi Quote
mama Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Fantastycznie,że Nadia Stralkova bedzie sędziować briardy. Prawdziwy znawca i miłośnik rasy, wieloletni hodowca. Z jej rąk wyszły bardzo utytułowane psy i suki a poza tym świetny człowiek. Mam ten zaszczyt posiadać psa z jej hodowli. Bardzo się cieszę że jubileuszowa klubówka jest tak obsadzona. Życzę wam wszystkim świetnej zabawy. Quote
Maya_Alex Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Co potrzebujecie. Jak będę w ZK to podpytam. Quote
gosse Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Wypisanych sedziow mamy, moze uda Ci sie dowiedziec jaki sedzia oceniac bedzie poszczegolne klasy wystawowe? Quote
gosse Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 Witam. Zauwazylam na twoim banerku cos kudlatego....a wszystkie dlugowlose psy przykuwaja moja uwage. Oczywiscie obejrzalam i przeczytalam twoja stonke od dechy do dechy i ...ku mojemu wielkiemu zdziwieniu mamy wspolnych znajomych, mam na mysli Ulcie i Slawcia no Camelatka oczywiscie tez;-))) To wspaniali ludzie o wielkim sercu, moc miec takich przyjaciol to samo szczescie;-))) Serdecznie pozdrawiam Monia i GOSSE. Quote
gosse Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 SORY!!!!!!!! to mialo isc na PW, ale wpadka. :oops: Quote
caterina1 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Piszę plan sędziowania na KLUBIE: P.K.Fiszdon-baby,szczenięta, mlodzież p.N.Stralkova-pośrednia,otwarta.użytkowa,championy,weteran. p.Johan van der Biest-Belgia-baucerony i jak czas pozwoli to briady klasa championów. Quote
Recommended Posts