Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra. To teraz usiądźcie. Albo przynajmniej oprzyjcie się o coś... Odstawcie picie i nic broń boże nie żujcie! :mad:

Już?

No. To teraz czytajcie...

Maksymalnie za 3 (słownie - trzy) tygodnie Sabinka zamieszka w swoim własnym, najwłaśniejszym domku :loveu:
W normalnym "trybie" napisałabym to pewnie dopiero po adopcji, ale nabrałyście takiego tempa w poszukiwaniach, że się sabinkowy człowiek przeraził i ujawnił swe plany :lol:

Ponieważ owego człowieka znam mogę Wam powiedzieć, że to spełnienie mych marzeń... Zresztą jak już będę mogła Wam powiedzieć - to same zobaczycie... :loveu:

Czyli - sio z Sabinką z ogłoszeń, bo mi ten jej człowiek na zawał z nerwów zejdzie. My w schronisku już poowooluutkuu pakujemy sabciowa walizkę.

Ach. Ach-ach. Normalnie mówię Wam. Ach. :loveu:

Posted

MałGośka, Ciociu Droga :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A czy Ciocia wie, że ja w przesądy wierzę i nie kasuję ogłoszeń zanim psina w domku na kanapie wylegiwać się nie będzie?...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
I dowody mieć muszę w postaci zdjęć. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ło Matko!!!!!! Sabinko kochana!!!! Masz domeczek!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ciekawe kto to ten "sabinkowy czlowiek" jest...:hmmmm:

Sabinka ma Allegro do jutra... wiec samo wygasnie...
Reszte pozamykam...
Ale sabinkowy czlowiek ma tylko 3 tygodnie.... bo jak nie.... :mad: to znowu Sabinke pooglaszam... :evil_lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ło Matko!!!!!! Sabinko kochana!!!! Masz domeczek!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ciekawe kto to ten "sabinkowy czlowiek" jest...:hmmmm:

Sabinka ma Allegro do jutra... wiec samo wygasnie...
Reszte pozamykam...
Ale sabinkowy czlowiek ma tylko 3 tygodnie.... bo jak nie.... :mad: to znowu Sabinke pooglaszam... :evil_lol:

Bylam tu, bylam... Dowod w cytacie... ;) Tylko ze raz sie moj post pokazuje, a raz nie....:roll:

No, co z tym dogo sie dzieje???

Posted

:crazyeye: o matko kochana , ale nowina !!!!
parę dni mnie tu nie bylo i proszę :lol: :lol: :lol:

:cunao: :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
aż sobie potańczę z tej radochy !!!!
Sabinko , czekalaś tak dlugo , ale mam nadzieję , że ten domek ci wszystko wynagrodzi !!!

Posted

Nie wiem co sie dzieje tu na dogo ostatnio... Czy ktos sie zajmuje naprawa tego forum??? Widze ze sa nowe posty, ale jak wejde na watek to ich nie ma....:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

MałGośka napisał(a):
Dobra. To teraz usiądźcie. Albo przynajmniej oprzyjcie się o coś... Odstawcie picie i nic broń boże nie żujcie! :mad:

Już?

No. To teraz czytajcie...

Maksymalnie za 3 (słownie - trzy) tygodnie Sabinka zamieszka w swoim własnym, najwłaśniejszym domku :loveu:
W normalnym "trybie" napisałabym to pewnie dopiero po adopcji, ale nabrałyście takiego tempa w poszukiwaniach, że się sabinkowy człowiek przeraził i ujawnił swe plany :lol:

Ponieważ owego człowieka znam mogę Wam powiedzieć, że to spełnienie mych marzeń... Zresztą jak już będę mogła Wam powiedzieć - to same zobaczycie... :loveu:

Czyli - sio z Sabinką z ogłoszeń, bo mi ten jej człowiek na zawał z nerwów zejdzie. My w schronisku już poowooluutkuu pakujemy sabciowa walizkę.

Ach. Ach-ach. Normalnie mówię Wam. Ach. :loveu:

Boże, to spełnienie jednego z moich marzeń!!!!!
Sabinka kochana i domek!!!!
Chyba sobie ryknę :placz: :placz:
Ach, normalnie ach ;)

Małgośka, nie trzymaj w takiej niepewności i napisz, jak tam pakowanie walizki?? Może już skończone????

Posted

Wiem, wiem - te 3 tyg. mijają właśnie - ale techniczna strona przeprowadzki się tak przedłuża :roll: Ale spokojnie, domek Sabinkowy aktualny, nowa pańcia witaminki swojej ( :D ) suni już zafundowała i p. Krysia Sabkę już dłuższy czas "faszeruje" ;) Odpukać, ale wygląda na to, że psisko jakoś tak jakby wiedziało, że ma czekać - więc cierpliwie czeka :loveu:

Posted

[quote name='Sabina02']A czy wiesz kiedy bedzie ten dzien???
Aaaaaaaaa! To już JUTRO wieczorkiem! Aaaaaaaaa! Już ledwie egzystuję z nerwów :roll:
Kciuki! Gdzie są kciuki? No gdzie?!?!?

Posted

Każdy kciuk na wagę złota :cool1:

A z Sabcią w podróż udaje się malutka wystraszona Zulka - czeka na nią odległy o ok. 350 km tymczas u Malagos :) Z Sabinką przejadą razem do Zgierza, a sama Zula pojedzie dalej w piątek. Zuli potrzeba parę złotych na transport, może ktoś z Was?... Szczegóły TUTAJ

Posted

I już!
Sabka jest we własnym domku!! :loveu:
Ponieważ jednak padam na nos, a jeszcze muszę o Zulce coś napisać - to macie tu linka do całej mojej opowieści na schroniskowym forum i CZYTAJCIE :)

Zachęcę Was tylko może tym, że som foty - choć słabe może, relacja jest dość obszerna :)

No i najważniejsze... Nową Pańcią Sabinki jest moja Aska :loveu: Aska, która pokochała już staruszkę Diankę i na którą mogę liczyć w każdym momencie schroniskowego życia - to ona tworzy nasze stroiki, wymyśla sposoby wsparcia wieluniaków wciąż schroniskowych, podsyła leki, ratuje gdy potrzeba pomocy, a do tego zapewnia dom idealny dla Dianki, a teraz dla Sabinki... To dom wymarzony, wyśniony...

Byle stan zdrowia Sabci dał jej możliwość cieszenia się z nowego życia... :roll:
Trzymajcie za to kciuki...