Neris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Komuś pewnie zapadła w serce... oby się tylko zdecydował. Quote
MałGośka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Dobra. To teraz usiądźcie. Albo przynajmniej oprzyjcie się o coś... Odstawcie picie i nic broń boże nie żujcie! :mad: Już? No. To teraz czytajcie... Maksymalnie za 3 (słownie - trzy) tygodnie Sabinka zamieszka w swoim własnym, najwłaśniejszym domku :loveu: W normalnym "trybie" napisałabym to pewnie dopiero po adopcji, ale nabrałyście takiego tempa w poszukiwaniach, że się sabinkowy człowiek przeraził i ujawnił swe plany :lol: Ponieważ owego człowieka znam mogę Wam powiedzieć, że to spełnienie mych marzeń... Zresztą jak już będę mogła Wam powiedzieć - to same zobaczycie... :loveu: Czyli - sio z Sabinką z ogłoszeń, bo mi ten jej człowiek na zawał z nerwów zejdzie. My w schronisku już poowooluutkuu pakujemy sabciowa walizkę. Ach. Ach-ach. Normalnie mówię Wam. Ach. :loveu: Quote
Yona Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 MałGośka, Ciociu Droga :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A czy Ciocia wie, że ja w przesądy wierzę i nie kasuję ogłoszeń zanim psina w domku na kanapie wylegiwać się nie będzie?...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: I dowody mieć muszę w postaci zdjęć. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ło Matko!!!!!! Sabinko kochana!!!! Masz domeczek!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ciekawe kto to ten "sabinkowy czlowiek" jest...:hmmmm: Sabinka ma Allegro do jutra... wiec samo wygasnie... Reszte pozamykam... Ale sabinkowy czlowiek ma tylko 3 tygodnie.... bo jak nie.... :mad: to znowu Sabinke pooglaszam... :evil_lol: Quote
Yona Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 I tutaj zaginęły jakieś posty :mad: Jestem pewna, że ciocia Sabina cieszyła się :multi: :multi: :multi: Quote
Sabina02 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Sabina02 napisał(a):Ło Matko!!!!!! Sabinko kochana!!!! Masz domeczek!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ciekawe kto to ten "sabinkowy czlowiek" jest...:hmmmm: Sabinka ma Allegro do jutra... wiec samo wygasnie... Reszte pozamykam... Ale sabinkowy czlowiek ma tylko 3 tygodnie.... bo jak nie.... :mad: to znowu Sabinke pooglaszam... :evil_lol: Bylam tu, bylam... Dowod w cytacie... ;) Tylko ze raz sie moj post pokazuje, a raz nie....:roll: No, co z tym dogo sie dzieje??? Quote
Toska Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :crazyeye: o matko kochana , ale nowina !!!! parę dni mnie tu nie bylo i proszę :lol: :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: aż sobie potańczę z tej radochy !!!! Sabinko , czekalaś tak dlugo , ale mam nadzieję , że ten domek ci wszystko wynagrodzi !!! Quote
Sabina02 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nie wiem co sie dzieje tu na dogo ostatnio... Czy ktos sie zajmuje naprawa tego forum??? Widze ze sa nowe posty, ale jak wejde na watek to ich nie ma....:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Sabina02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No wlasnie! Dwa tygodnie juz za nami.... Czy sprawa jest dalej aktualna? Quote
agat21 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 MałGośka napisał(a):Dobra. To teraz usiądźcie. Albo przynajmniej oprzyjcie się o coś... Odstawcie picie i nic broń boże nie żujcie! :mad: Już? No. To teraz czytajcie... Maksymalnie za 3 (słownie - trzy) tygodnie Sabinka zamieszka w swoim własnym, najwłaśniejszym domku :loveu: W normalnym "trybie" napisałabym to pewnie dopiero po adopcji, ale nabrałyście takiego tempa w poszukiwaniach, że się sabinkowy człowiek przeraził i ujawnił swe plany :lol: Ponieważ owego człowieka znam mogę Wam powiedzieć, że to spełnienie mych marzeń... Zresztą jak już będę mogła Wam powiedzieć - to same zobaczycie... :loveu: Czyli - sio z Sabinką z ogłoszeń, bo mi ten jej człowiek na zawał z nerwów zejdzie. My w schronisku już poowooluutkuu pakujemy sabciowa walizkę. Ach. Ach-ach. Normalnie mówię Wam. Ach. :loveu: Boże, to spełnienie jednego z moich marzeń!!!!! Sabinka kochana i domek!!!! Chyba sobie ryknę :placz: :placz: Ach, normalnie ach ;) Małgośka, nie trzymaj w takiej niepewności i napisz, jak tam pakowanie walizki?? Może już skończone???? Quote
MałGośka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Wiem, wiem - te 3 tyg. mijają właśnie - ale techniczna strona przeprowadzki się tak przedłuża :roll: Ale spokojnie, domek Sabinkowy aktualny, nowa pańcia witaminki swojej ( :D ) suni już zafundowała i p. Krysia Sabkę już dłuższy czas "faszeruje" ;) Odpukać, ale wygląda na to, że psisko jakoś tak jakby wiedziało, że ma czekać - więc cierpliwie czeka :loveu: Quote
Neris Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dla Sabinki zaświeci słońce, strasznie się cieszę! Quote
MałGośka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Sabina02']A czy wiesz kiedy bedzie ten dzien??? Aaaaaaaaa! To już JUTRO wieczorkiem! Aaaaaaaaa! Już ledwie egzystuję z nerwów :roll: Kciuki! Gdzie są kciuki? No gdzie?!?!? Quote
Neris Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kciuki zaciśnięte do białości!!!!!!!!!! Wszystkie które mam! Quote
MałGośka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Każdy kciuk na wagę złota :cool1: A z Sabcią w podróż udaje się malutka wystraszona Zulka - czeka na nią odległy o ok. 350 km tymczas u Malagos :) Z Sabinką przejadą razem do Zgierza, a sama Zula pojedzie dalej w piątek. Zuli potrzeba parę złotych na transport, może ktoś z Was?... Szczegóły TUTAJ Quote
Toska Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 o rany :crazyeye: , to już jutro !!!!:multi: wszystko trzymamy , co się da ;) , nie tylko kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
MałGośka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 I już! Sabka jest we własnym domku!! :loveu: Ponieważ jednak padam na nos, a jeszcze muszę o Zulce coś napisać - to macie tu linka do całej mojej opowieści na schroniskowym forum i CZYTAJCIE :) Zachęcę Was tylko może tym, że som foty - choć słabe może, relacja jest dość obszerna :) No i najważniejsze... Nową Pańcią Sabinki jest moja Aska :loveu: Aska, która pokochała już staruszkę Diankę i na którą mogę liczyć w każdym momencie schroniskowego życia - to ona tworzy nasze stroiki, wymyśla sposoby wsparcia wieluniaków wciąż schroniskowych, podsyła leki, ratuje gdy potrzeba pomocy, a do tego zapewnia dom idealny dla Dianki, a teraz dla Sabinki... To dom wymarzony, wyśniony... Byle stan zdrowia Sabci dał jej możliwość cieszenia się z nowego życia... :roll: Trzymajcie za to kciuki... Quote
pajunia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 bardzo, bardzo sie ciesze. A dla Sabci, duze, netowe mizianko ode mnie i moich "bachorow" . Do mizianka oczywiscie dolacza sie gruby Pusiaczek:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ale cudna historia!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kochana Sabinka wreszcie ma domek!!! :multi: Zyczymy jej szybkiego powrotu do zdrowia!!!!! Quote
Recommended Posts