Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jest mozliwosc z pretensja do hodowli ze nikt Cie nie poinformowal? Przeciez hodowca ma obowiazek informowac o zaletach i wadach psa. Zreszta kiedy ten ogonek mogl sie zlamac? Przy porodzie? Nie znam sie za bardzo ale ja bym poszla z pretensja do hodowcy albo zwiazku.

Posted

E, Mami.... bez przesady... Chyba ze lubisz dolowac ludzi.

Zlamany ogon nie jest podstawa do dyskwalifikacji !!!!!!!!! (tu klania sie znajomosc wzorca). Sedzia moze jedynie obnizyc ocene, ale nie od razu wywalac z ringu.... Podejrzewam ze to zlamanie nie bedzie nawet widoczne (chyba ze psiak bedzie totalnie wylinialy, no ale takich sie zazwyczaj na ringach nie prezentuje)

Posted

mnie w tym wszystkim BARDZO dziwi tylko jedna rzecz. JAK TO MOZLIWE ZE HODOWCA NIC NIE WIEDZIAL I NIC NIE ZAUWAZYL?????? To jest HODOWCA????? O, slabo....

Posted

No wlasnie Miska, mnie tez to od razu zaciekawilo, hodowca, albo byl na tyle nieodpowiedzialny, ze nie zauwazyl tego,albo po prostu nie chcial zauwazyc i zwrocic na to uwagi(a to swiadczy juz o nim).

Posted

Co do złamanego ogona to tak właśnie słyszałam od właścicielki ONa z podobnym schorzeniem.

Powiedziała że to dyskwalifikuje i koniec. Ale wątpie czy pies będzie otrzymywał takie bardzo wysokie oceny...

p.s. Ciesze się że Indiance nic nie jest. Przynajmniej w jednej rzeczy będzie podobna do Baca:)))Bedzie biegać z troche krzywym ogonkiem:))))

Posted

Aha i wierz mi Miśka nie lubie dołować ludzi...no może czasami:)))

Ale tylko u tych których nie lubie...a z metro jest chyba inaczej:)))

• 8 months later...
Posted

Ja też bym chciała... :modla:

e-mail jest na dole.

Wiesz co, może od razu porozsyłaj wszystkim stałym Forumowiczom na Szpicach... :D