ewaka Posted October 2, 2002 Posted October 2, 2002 jak to złamany ogon?? :o nikt cie nie powiedział o tym?, może ją to boli? krzywo zrosniety? Quote
Max Posted October 2, 2002 Posted October 2, 2002 Zgadzam się co do tego, że ten dzień, jest beznadziejny. Pieskowi współczuje. Quote
Mami Posted October 3, 2002 Posted October 3, 2002 Metro leć do dobrego weta. Ogon urośnie, ale jeśli jest widocznie złamany to dyskwalifikacja na wystawie:( Quote
ewaka Posted October 3, 2002 Author Posted October 3, 2002 mami nie dobijaj metro.... ona i tak ma chyba teraz jest bardzo :evil: i okrutnie :( nawet nic na forum nie pisze martus gdzie jestes Quote
Nat Posted October 3, 2002 Posted October 3, 2002 A jest mozliwosc z pretensja do hodowli ze nikt Cie nie poinformowal? Przeciez hodowca ma obowiazek informowac o zaletach i wadach psa. Zreszta kiedy ten ogonek mogl sie zlamac? Przy porodzie? Nie znam sie za bardzo ale ja bym poszla z pretensja do hodowcy albo zwiazku. Quote
Lakers Posted October 4, 2002 Posted October 4, 2002 Metros - trzymaj się, wiem co czujesz. Gdy Sunka kulała to szalałem ze zmartwienia - gotów byłem ją nosić na rękach. Daj znać co dobrego. Quote
Miśka Posted October 4, 2002 Posted October 4, 2002 E, Mami.... bez przesady... Chyba ze lubisz dolowac ludzi. Zlamany ogon nie jest podstawa do dyskwalifikacji !!!!!!!!! (tu klania sie znajomosc wzorca). Sedzia moze jedynie obnizyc ocene, ale nie od razu wywalac z ringu.... Podejrzewam ze to zlamanie nie bedzie nawet widoczne (chyba ze psiak bedzie totalnie wylinialy, no ale takich sie zazwyczaj na ringach nie prezentuje) Quote
Miśka Posted October 4, 2002 Posted October 4, 2002 mnie w tym wszystkim BARDZO dziwi tylko jedna rzecz. JAK TO MOZLIWE ZE HODOWCA NIC NIE WIEDZIAL I NIC NIE ZAUWAZYL?????? To jest HODOWCA????? O, slabo.... Quote
Fair_Play Posted October 4, 2002 Posted October 4, 2002 No wlasnie Miska, mnie tez to od razu zaciekawilo, hodowca, albo byl na tyle nieodpowiedzialny, ze nie zauwazyl tego,albo po prostu nie chcial zauwazyc i zwrocic na to uwagi(a to swiadczy juz o nim). Quote
Mami Posted October 5, 2002 Posted October 5, 2002 Co do złamanego ogona to tak właśnie słyszałam od właścicielki ONa z podobnym schorzeniem. Powiedziała że to dyskwalifikuje i koniec. Ale wątpie czy pies będzie otrzymywał takie bardzo wysokie oceny... p.s. Ciesze się że Indiance nic nie jest. Przynajmniej w jednej rzeczy będzie podobna do Baca:)))Bedzie biegać z troche krzywym ogonkiem:)))) Quote
Mami Posted October 5, 2002 Posted October 5, 2002 Aha i wierz mi Miśka nie lubie dołować ludzi...no może czasami:))) Ale tylko u tych których nie lubie...a z metro jest chyba inaczej:))) Quote
Nat Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Ogon to przedluzenie kregoslupa, wiec sa tam kosci 8) Quote
asia40 Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 A jak jest teraz z ogonem psiaka Marty? Bo to stary post Quote
iceangel4444 Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Ciekawe z tym ogonem, moze ja tez poprosze te zdjecia. iceangel4444@interia.pl Quote
Agnieszka_ Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Nie ma sprawy. Nic się nie stało. Na pewno ice będzie taki dobry i mi prześle :D Quote
PaYooK Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 ELO!!! ice ja tesh przy okazji poprosze ;) payook@psy.pl Quote
Manu Posted June 10, 2003 Posted June 10, 2003 Ja też bym chciała... :modla: e-mail jest na dole. Wiesz co, może od razu porozsyłaj wszystkim stałym Forumowiczom na Szpicach... :D Quote
basia Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Och metro... Dlaczego o mnie zapomniałaś??? :cry: :cry: :cry: :drinking: Quote
iceangel4444 Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 Wysłałem juz wszystkim ktorzy o to prosili. Za twoim metros pozwoleniem. Dajciew znac czy doszlo. Quote
PaYooK Posted June 11, 2003 Posted June 11, 2003 ELO!!! zdjecia oki tylko slabo widac ten ogon ;) Quote
Recommended Posts