Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

metaxa napisał(a):
Chciałam jeszcze zapytać o szkołe Leszka Kalisza. Czy opłata wynosi te 50 zł ZA CAŁY ROK? i kiedy odbywaja sie treningi?

10 złotych wpisowe, 50 złotych składka roczna, treningi w sobotę i niedziele o 8:00.

• 2 months later...
Posted

Rauni napisał(a):
10 złotych wpisowe, 50 złotych składka roczna, treningi w sobotę i niedziele o 8:00.
:crazyeye:
Toż to prawie darmo....
Gdybym nie pracowała w weekendy na pewno bym poszła do takiej szkoły

Ja z Czają wybieram się do Agility De Lux - byłyśmy na jednym spotkaniu popatrzeć i wygląda to bardzo fajnie. Może ktoś coś więcej powiedzieć o tej szkole? Może ktoś już tam trenował z pieskiem?

Posted

polecam z czystym sumieniem EXTREMEDOG-rewelacyjne podejście do właściciela i psa,rewelacyjny teren i przeszkody-obie moje suki zachwycone i ściągnąć je z toru siłą nie dało :crazyeye:

Dziękujemy pięknie za możliwość treningów :loveu:

Pozdrawiam
kaśka z czarnymi(Figa i Demona)

Posted

Kurcze, ja to już od dłuższego czasu myślę o EXTREMEDOG, bo mój Zeus ma potencjał, niestety to trudny i nieprzewidywalny pies i nie wiem jak z tym sobie poradzić. Jest oczywiście szkolony regularnie, zna podstawowe komendy, ale jak się na coś nakręci nic nie skutkuje. Ćwiczył bardzo króciutko w DE LUKS ale rzucił się na konia. EXTREMEDOG ma całkowicie ogrodzony teren nie?

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Kurcze, ja to już od dłuższego czasu myślę o EXTREMEDOG, bo mój Zeus ma potencjał, niestety to trudny i nieprzewidywalny pies i nie wiem jak z tym sobie poradzić. Jest oczywiście szkolony regularnie, zna podstawowe komendy, ale jak się na coś nakręci nic nie skutkuje. Ćwiczył bardzo króciutko w DE LUKS ale rzucił się na konia. EXTREMEDOG ma całkowicie ogrodzony teren nie?

tak calkowicie ogrodzony i zabezpieczony dobrze ;)

Posted

witam, mam psa mix DONa, który uwielbia skakać i jest bardzo inteligentny. Chciałabym zacząć trenować z nim agility, ale niestety mieszkam na obrzeżach miasta na Widawie i nie jestem w stanie dojeżdżać do znanych mi klubów agility. Czy zna ktoś może jakiś klub niedaleko mnie?

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Mam do oddania takie cudo ,może będzie ktoś zainteresowany.Suczka na rok, półtora przyjacielska bardzo żywiołowa najlepiej dla kogoś kto bawi się w jakieś szkolenia ,agility itp. niespożyta energia reaguje na siad ,waruj zapoznała się z klikerem bardzo ładnie reaguje na przywołanie nawet zostawia napotkanego psa .Nadaje sie do dzieci, kotów,i psów i suk, ale chyba raczej w jej wieku bo starszego może zamęczyć w razie pytań dzwońcie 607966462 mieszka w Brzegu opolskim