shangri_la Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mysle ze co do odplatnosci to najlepiej napisac maila z zapytaniem ;) na www masz kontakt pozdrawiam Quote
metaxa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no własnie juz pisalam ale czekam i czekam na odp :) Quote
Alusia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 P.S:metaxa we Wrocku istnieje jeszcze kilka szkółek: Agility De Luks Extremedog Warto przejrzeć jeszcze kilka ofert;) To tak P.S:lol: Pozdrawiam Ala Quote
Rauni Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 metaxa napisał(a):Chciałam jeszcze zapytać o szkołe Leszka Kalisza. Czy opłata wynosi te 50 zł ZA CAŁY ROK? i kiedy odbywaja sie treningi? 10 złotych wpisowe, 50 złotych składka roczna, treningi w sobotę i niedziele o 8:00. Quote
metaxa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 O! Dzięki wielkie:) Wreszcie dostałam też odpowiedź od Artemisa:) Alusia- wiem ale szukam szkoły możliwe jak najbliżej Biskupina :p Quote
MusliStracciatella Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 We Wrocku to mozna wybierać i przebierać bo u nas w Szczecinie to 3 na krzyż;) Quote
silver_shira Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Rauni napisał(a):10 złotych wpisowe, 50 złotych składka roczna, treningi w sobotę i niedziele o 8:00.:crazyeye: Toż to prawie darmo.... Gdybym nie pracowała w weekendy na pewno bym poszła do takiej szkoły Ja z Czają wybieram się do Agility De Lux - byłyśmy na jednym spotkaniu popatrzeć i wygląda to bardzo fajnie. Może ktoś coś więcej powiedzieć o tej szkole? Może ktoś już tam trenował z pieskiem? Quote
CASIA&ttb Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 polecam z czystym sumieniem EXTREMEDOG-rewelacyjne podejście do właściciela i psa,rewelacyjny teren i przeszkody-obie moje suki zachwycone i ściągnąć je z toru siłą nie dało :crazyeye: Dziękujemy pięknie za możliwość treningów :loveu: Pozdrawiam kaśka z czarnymi(Figa i Demona) Quote
gosikf & dogs Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kurcze, ja to już od dłuższego czasu myślę o EXTREMEDOG, bo mój Zeus ma potencjał, niestety to trudny i nieprzewidywalny pies i nie wiem jak z tym sobie poradzić. Jest oczywiście szkolony regularnie, zna podstawowe komendy, ale jak się na coś nakręci nic nie skutkuje. Ćwiczył bardzo króciutko w DE LUKS ale rzucił się na konia. EXTREMEDOG ma całkowicie ogrodzony teren nie? Quote
silver_shira Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ja już dzwoniłam do ExtremeDog :p jednak tam ide. Rano treningi przed pracą co mi bardzo odpowiada i za taką małą kase. :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Kurcze, ja to już od dłuższego czasu myślę o EXTREMEDOG, bo mój Zeus ma potencjał, niestety to trudny i nieprzewidywalny pies i nie wiem jak z tym sobie poradzić. Jest oczywiście szkolony regularnie, zna podstawowe komendy, ale jak się na coś nakręci nic nie skutkuje. Ćwiczył bardzo króciutko w DE LUKS ale rzucił się na konia. EXTREMEDOG ma całkowicie ogrodzony teren nie? tak calkowicie ogrodzony i zabezpieczony dobrze ;) Quote
ajsa95 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 witam, mam psa mix DONa, który uwielbia skakać i jest bardzo inteligentny. Chciałabym zacząć trenować z nim agility, ale niestety mieszkam na obrzeżach miasta na Widawie i nie jestem w stanie dojeżdżać do znanych mi klubów agility. Czy zna ktoś może jakiś klub niedaleko mnie? Quote
zara2007 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 My w sobotę zaczynamy w Extreme Dog, a wcześniej trenowałyśmy bardzo krótko(1miesiąc)w De Luks i było fajnie:lol: Quote
monika_wiki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mam do oddania takie cudo ,może będzie ktoś zainteresowany.Suczka na rok, półtora przyjacielska bardzo żywiołowa najlepiej dla kogoś kto bawi się w jakieś szkolenia ,agility itp. niespożyta energia reaguje na siad ,waruj zapoznała się z klikerem bardzo ładnie reaguje na przywołanie nawet zostawia napotkanego psa .Nadaje sie do dzieci, kotów,i psów i suk, ale chyba raczej w jej wieku bo starszego może zamęczyć w razie pytań dzwońcie 607966462 mieszka w Brzegu opolskim Quote
Recommended Posts