Alojzyna Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='Sajko']- w katalogu każdej wystawy jak byk jest napisane- - i w końcu- CWC nie należy się jak 'psu', bo był sam w klasie :-? ... Sajko, mam przed sobą katalog wystawowy i tu jest napisane (to samo, co w każdym innym katalogu): "Na kazdej z wystaw kynologicznych w kraju sędziemu przysługuje prawo przyznania certyfikatu na wystawowego championa.... Certyfikat może otrzymać pies i suka, który ukończył 15 miesięcy i otrzymał ocenę doskonałą z lokatą pierwszą w klasie pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, bez względu na liczbę konkurentów." Oczywiście nie powinno być tak, że każdy pies spełniajacy te warunki, niejako "z urzędu" dostaje CWC. Ale też uważam, że druga skrajność (przyznawanie CWC wyłacznie Zwycięzcom Rasy - pani Chwalibóg) też nie powinna mieć miejsca. Quote
Sajko Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Alojzyna, zrozumiałam w pierwszym poście :wink: wiem, dlatego napisałam, że już jasne. Ja uważam, że CWC powinny dostać psy które na to zasługują, bez względu na liczbę konkurentów. I tyle :D Quote
Alojzyna Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Sajko napisał(a):Alojzyna, zrozumiałam w pierwszym poście :wink: Wybacz, coś serwer mi szwankuje i nie pokazuje, że post został wysłany, dlatego ta trzykrotność. Mam nadzieję, że Dag usunie te dwa posty. Quote
Złośnica Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Złośnica & LUGER czyli...jaki pan taki pies :lol: lub jak kto woli Klub kwadransowych grubasów :cunao: :roflt: Fot. Justa od Guary :D Quote
Złośnica Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no a co !! nie widać że stoimy na I lokacie :lol: :lol: :lol: Quote
tunio Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Sajko dokladnie z ringu.Jak miemam trawa na ringu przypominala niezwykle trawe w naszym ogrodzie,nie koszona od ub.r bo trzy dni po wygasnieciu gwarancji na kosiarke,wredna maupa sie zepsula :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Sajko Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ależ Złośniczko, Wy wyglądacie ślicznie 8) Tylko tak sobie patrzę, że te pole niekoszone u sąsiada mojego super by się nadawało na wystawę. Przynajmniej równe jest... I ta romantyczna siateczka za Twoimi plecami, lekko powyginana, no cudo... 8) Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Sajko napisał(a):Ależ Złośniczko, Wy wyglądacie ślicznie 8) Tylko tak sobie patrzę, że te pole niekoszone u sąsiada mojego super by się nadawało na wystawę. Przynajmniej równe jest... I ta romantyczna siateczka za Twoimi plecami, lekko powyginana, no cudo... 8)trzeba by dodać że za pleckami przejeżdżały pociągi :wink: Quote
staff-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hehe ja mam u siebie na ogrodzie podonba teraz carragan- takze spokojnie ring mozna zrobić :D Staffikom to żzbla trawy właziły i smyrały ich po "meskiej czesci" ,a juz nie wspomne o bieganiu w tym czymś - a ring był jak karuzela ta zwana FALE -swietna sprawa ,ale w loonaparku ,a nie przy prezentacji PSA :evilbat: Mlodego to musiałam - hamowac jak było z górki ,bo zaczynał robic hop,hop - nigdy nie mialam z nim takich problemów :roll: (bo było w pewnym miejscu) dobrze,ze pod górke nie trzeba było biegac 0X takze tak sie wykazały psy w ruchu :evil: ,ze te które nieciekawie biegaja na płaskim - mialy ten "OGIEŃ w dupie" - skoro takie okreslenie padlo :wink: a te ,które ida zawsze JAK BURZA - niestety straciły i to dużoooooooooo - nie tylko na ocenie ,ale takze ze swej efektownosci :( Quote
Alojzyna Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Staff-ka, nic dodać, nic ująć. :evilbat: :lol: :lol: Quote
Nitencja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no niestety......... RIng byl koszmarny a na dodatek ten upal !! Staffiki sie "gotowaly" :roll: Quote
Matisse Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Złośnica, moje gratulacje 8) Wiesz, tak sobie myślę, że ja mam z Tobą całkiem fajnie, zawsze mi mówisz gdzie pojedziesz, nie ma później problemu z łamaniem regulaminu wystaw :wink: Quote
Złośnica Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :lol: :lol: :lol: dobra...robię aktualizację na stronie i wstawię grafik z wystawami na których nas NIE BĘDZIE :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts