AMFI Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ogromne gratulki dla Sajko (bardzo było miło sie poznac!) i Dragulaca za zgarnięcie rasy :angel: i dla naszych fafikowców: Staff-Ki za BOBa i III w grupie dla Młodego, dla Alojzyny za NSwR dla Ayki i Pawła Fridki za Zw. Mł. :laola: Mam nadzieję, ze nic nie pokęciłam - nie mam więcej siły - słonko i emocje mnie pokonały... Quote
Sajko Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Uuuuu ja burak, TEŻ SUPER BYŁO POZNAĆ :D i zadyszaną panienkę ucałujcie w kinolka, moich chłopaki uwalili mi sie na nogach i tyle z ich aktywności dzisiaj 8) Quote
Alojzyna Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Niestety, nie znam wsztstkich wyników. Upał był niemiłosierny i trzeba było szukać cienia dla psów, a na ringu była patelnia. Może AMFI się zlituje i poda, bo częściej ode mnie bywała przy ringu. sędzia: MAGDALENA ŚWIĘTOŃ (Polska) - sędziowanie bardzo dokładne, żaden szczegół nie umknął jej uwagi, ale sympatycznie. Jestem pełna podziwu dla jej cierpliwości przy ocenianiu w takich warunkach (upał i tumany kurzy). Psy klasa młodzieży: 1. GOLD CHARGER Buldożer - Zwycięzca Młodzieży klasa pośrednia: 1. STAFFKAR - CWC, CACIB, NPwR, BOB, BOG l.III :klacz: :klacz: :klacz: 2. AGENT J23 Stawka Większa niz Życie - Res. CACIB :laola: klasa otwarta: NIE ZNAM KOLEJNOŚCI FUNT Furia GLEN CANION Ara-Scania HADES z Hambelek Busin Suki klasa szczeniąt: 1. BELLA BLACK Sortis - WO :angel: :angel: klasa młodzieży: 1. BAD MANNERS Berserker - Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior :angel: :angel: :angel: 2. FREE SHOT Rygast klasa pośrednia: 1. AYKA Stawka Większa niz Życie - CWC, CACIB, NSwR :multi: :multi: :multi: 2. ABIGAIL-ABI Sortis :D :D 3. BLACK QUEEN Bu-Am-Sti klasa otwarta: NIE ZNAM KOLEJNOŚCI A-NENA SENATOR z Błękitnego Rodu HEROINE GIRL TWM Pullera Sirius MAIORCA NIMBUS Senator PEREPECTITA Senator klasa championów: 1. FUKSIA Mar-Jak - CWC, Res. CACIB:klacz: 2. ALFA Skordatura - :D :D Zdjęcia wymagają obróbki (zmniejszenia), więc wstawię je trochę później Quote
Alojzyna Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 No to czas na zdjątka: psy - klasa pośrednia STAFFKAR AGENT J23 Stawka Większa niż Życie GLEN CANION Ara-Scania FUNT Furia suki - klasa pośrednia AYKA Stawka Większa niż Życie ABIGAIL-ABI Sortis AYKA I ABIGAIL-ABI Sortis (Buśka) BLACK QUEEN Bu-Am-Sti suki - klasa championów ALFA Skordatura porównania I jeszcze inne psiaczki: a to brykająca Brysia miłośnik staffików :lol: rodzinne spotkanie - mamusia (Alfa) i jej dzieci (Brysia, Ayka i Agent) Quote
dbsst Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 GRATULUJE Wystawo Wladnym tak trzymajcie :D :angel: :angel: :angel: a tu kilka fot z wystawy moze znajdziecie swoje pociechy :d Quote
Marta Chmielewska Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Gratulacje dla zwycięzców i całej reszty :D Jak wy to robicie, że wam sie tak piknie psy wystawiają, moja na ringówce kręci piruety, albo stęka. Quote
wfh85 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Więc i my się dopiszemy :) Po 1sze sssstraśnie szczesliwy jestem ze Frida wzięła to Zw. Mł. - wielkie dzieki za to dla p.Świętoń i mojej Dianki :buzi: Pogoda była nie do zniesienia - upał cały dzień. Faktycznie atmosfera na ringu bardzo fajna ( z małym wyjątkiem kiedy to po otrzymaniu przez kilka bullinek ocen BDB ktos skomentował to głosnym "sedzia kalosz" :roll: ) Pozdrawiam wszystkich znajomych i dopiero poznanych bullowatych :wink: Quote
AMFI Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Hej, uzupełniam wyniki fafików, ale tylko lokaty: psy, otwarta: 1. GLEN CANION Ara-Scania 2. FUNT Furia HADESA nie było :( suki, otwarta: 1. A-NENA SENATOR z Błękitnego Rodu 2. NIMBUS Senator 3. Sirius MAIORCA 4. PEREPECTITA Senator HEROINE GIRL nie stawiła się Quote
AMFI Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 I troszkę fotek: Sajko z Dragulcem: W oczekiwaniu na występ: Quote
AMFI Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Gold Charger: Agent: Staffkar: zęby: jajka: i na lokatach: Quote
AMFI Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 I chłopaki z otwartej - nieczęsto na polskich ringach bwa rudzielce: FUNT Furia: GLEN CANION i na lokacie: Quote
staff-ka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Serdeczne GRATULACJE dla Alojzyny :angel: :angel: AMFI sliczne fotki ,a ta to jest niesamowita :wink: jajka: - aż sie OBLIZAŁ :wink: :wink: Grupę wybierała sędzina z IZRAELA - Rita Tranin :) i przy końcyu terrierów to prawie jej nie było widać :lol: - to jeszcze nie wszystkie :) - tu juz Mlody na podium :) - tu sedzina wyruszała w nasza strone :) - dołanczała do nas i zapytała czy moze sobie zrobić z Mlodym foto :) -a na ostatniej fotce króciutkie konwersacje z sędzina na temat Młodego i ostatnie Jej słowa : - .... beautiful dog .... - Pozdrawiam ciepło WSZYSTKICH SPOTKANYCH Znajomych,Przyjaciół i przyadkowo poznanych :D Bardzo miło spedziłam czas na warszawskiej wystawie (jak nigdy) - jeszcze raz POZDROWIONKA !!!! Ps.AMFI - dziękuje za :drinking: było tak zimniutkie jak trzeba - sorrki,ze dopiero dzis dziękuje,ale podczas wystawiania ZAPOMINAM O Bozym Świecie :oops: :-? :oops: Quote
coco Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No, melduję się po nazbyt już długiej przerwie. Nieproszeni goście narobili w kompie bałaganu i potrzebne było sprzątanko. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i pokonanych ! Staff-ko - widziałem Cię na ringu amstaffów, lecz nie dane mi było zostać na staffiki, bo byłem cudzym samochodem. Pogoda dla psów i sędziów przeokropna. Wszyscy ukurzeni byli straszliwie. O wystawcach też nie wspomnę. Szkoda, że nie było namiotu czy innego zadaszenia. Dzięki wszystkim za zdjęcia !!! Quote
GOSIA09 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No własnie piszcie piszcie ja byłam na całej wystwaie przy ringu bullków, ale nie widziałam żadnego znajomego oprócz mini bullków (bo przecież mini kazdy zna :lol: ). Quote
Gotrek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No to chodźcie dziewczyny na bulterierowe forum, tam wszystko na bieżąco ;). Quote
tufi Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No ej, nie mozna tak robic - zaczyna sie cos na dogo, to i skonczyc wypada, nie? A nie wszyscy chodza na inne fora :roll: Quote
AMFI Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 tufi napisał(a):Dlaczego nikt o bullkach nic nie pisze? :cry:] Było tak gorąco, że zdychaliśmy w krzakach: o bulach mogę tylko napisać, że krzak obok siedziała Sajko ze swoim mini :lol: Quote
AMFI Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 No to jeszcze wrzucę wam fafikowe dziewczyny: siostrzyczka Buni - Bella Black Sortis Bad Manners Berseker: i moja samcza głowa: Quote
AMFI Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 A to chyba Black Queen: na lokatach posrebnia suczki: Ayka, Abi, Black Queen lokaty w otwartej A-Nena Senator a tu Ayka ze Staffkarem na porównaniu: Quote
AMFI Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Acha, i prosimy zwycięzców z Gdyni o relacje i fotki!!! Quote
tufi Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Fajnie, ze sie doczekam stawki i wynikow z Warszawki... :roll: Quote
fair Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 fair napisał(a):bulteriery: EX SE NATUS SOPRANO Jedi BOB KUSZĄCA KLEOPATRA Timar NSwR KNIGT OF KATALONIA Timar Zw.Mł. bule mini: Seayess HOT LOVE MARGINS BOB no to cytuję siebie :lol: Quote
tufi Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Dzieki, ale z tego wynika, ze byly tylko 3 bulle plus jeden mini :) No nic - umiesz liczyc, licz na siebie :roll: Quote
Recommended Posts