Alojzyna Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki uprzejmości Arivy (bullowate.fora.pl) podaję stawkę na wystawę w Warszawie: American Staffordshire Terrier sędzia: VIVA MARIA SOLECKYJ-SZPUNAR (Polska) Psy klasa młdzieży: ALPINUS Wataha Anny BLACK BOTTO z Samotni Christa BLUE DIAMOND Sentinel BOMBER Terierkowo Gang-Staff (FCI) CHARCOAL DI-BOSTON z Makdani DOLAR z Makdani DUKE IN BLACK z Samotni Christa FROZEN BOY z Grabskiego HEROS z Wiślanego Portu (FCI) Gang-Staff (FCI) RICCO THE RASCAL ZAK z Samotni Christa klasa pośrednia: Fobia ARLENO Sasquehanna (FCI) BARBARZYŃCA BLUE LARRY Ewimark Rakownia CARO Terierkowo CORLEONE Terierkowo CZUBAJ CHAN Gold Bonzo (FCI) klasa otwarta: Sasquehanna (FCI) AGENT AMERICAN MACHO Dejmon B.J. Gold Bonzo (FCI) BASTION Caryńskie BIG NAZIR Ilavia CHILI PEPPER Panteon FENOMEN Złotor IRON Atillo KONAN ZDYBYWCA ze Słonecznej Przystani PHILADELFIA BOY Błękitna Atlanta TAZZEE z Wiślanego Portu TWIST z Wiślanego Portu UNIQUE BLACK DIAMOND z Samotni Christa klasa championów: ALAMO Sentinel BLACK JACK z Samotni Christa EPD GOLDEN BOY Lesoto GIORGIO AMET ADMIRAL Suki klasa szczeniąt: AGAMA Panteon ALFA ZETA Panteon klasa młodzieży: ABIGAIL IN BLUE z Samotni Christa AGNES IN BLUE z Samotni Christa ARTEMIDA Taboo BALSA Bust'a Honey BEAUTY IN RED z Samotni Christa BLAZE OF GLORY Sentinel CARDEA z Doliny Jezierzycy CAVILLACA z Doliny Jezierzycy CERERA z Doliny Jezierzycy ELECTRA Kan Trace Gang-Staff (FCI) EROTICA ICD CYKLADA'S LAST GIRL Lesoto KENDALOS GANG-STAFF KOKAINA VENA Sentinel VICKY Sentinel klasa pośrednia: Ordior AGOTHA BELISAMA z Doliny Jezierzycy COMSA Terierkowo Gang-Staff (FCI) COUNTRY GIRL MEGGY BLUEWOOD z Machova Kraje RAKURRARA AFUNDAQBA Staff-Ka (FCI) WONDERFUL VAMP z Samotni Christa klasa otwarta: BENEVOLUS VIRESA Płowy Diabeł BLACK MYSTIC BEAUTY z Samotni Christa DJESSIKA Gloria Olmar DORA z Łowieckiego Boru ELIZABETH EX TIPIT od Roberta FURIA Atillo Gang Staff (FCI) GO GO GIRL IRA Atillo KIARA Klan Erolla Gang-Staff (FCI) LOVE AT FIRST SIGHT MANTIKORA Rachel Astra NAJSŁODSZA NEKTARYNA Asocjacja OBSESSION Sacra Corona Unita SARA z Grastenholm SASKIA Alicante SWEET SURPRISE Challenger TISHA z Wiślanego Portu VIVAT VIOLA z Samotni Christa klasa chmapionów: ASTA Gold Bonzo (FCI) Gang-Staff (FCI) CINDERELLA Gang-Staff (FCI) GIULIETTA klasa weteranów: ALEXIS Markarowi --------------------------------------------------- Bulterier sędzia: MAGDALENA ŚWIĘTOŃ (Polska) Psy klasa młodzieży: Agatas BID THIS BEAUTY KNIGHT OF KATALONIA Timar klasa pośrednia: DON EMIL Zig Hauer SIMPLE CHOICE Jedi klasa otwarta: EX SE NATUS SOPRANO Jedi Suki klasa młodzieży: AMBA Herbu Quercus KASJOPEA Obcy z Marsa SISTER OF MERCY Jedi SUMATRA Ara-scania WITCHBLADE Taurus klasa pośrednia: BELINDA BARKAROLA Tridacna KUSZĄCA KLEOPATRA Timar LANCIA ZETA Dziedzictwo Tudora klasa otwarta: AKSA z Majorki Mętowskiej IZYDORA Gal Bull SOMETHING ABOUT TINA TIMAR Grom z Frankówki SUMATRA Dotyk Mocarnego Kulfona --------------------------------------------------- Bulterier miniaturowy sędzia: MAGDALENA ŚWIĘTOŃ (Polska) Psy klasa młodzieży: VA BANQUE Aksjomat klasa pośrednia: Seayess HOT LOVE MARGINS Suki klasa pośrednia: SERA DE BULLOCK klasa otwarta: Mooncraft's IN YOUR EYES klasa championów: CASSEOPEIA vom Jungeroth --------------------------------------------------- Staffordshire Bull Terrier sędzia: MAGDALENA ŚWIĘTOŃ (Polska) Psy klasa młodzieży: GOLD CHARGER Buldożer klasa pośrednia: AGENT J23 Stawka Większa niz Życie STAFFKAR klasa otwarta: FUNT Furia GLEN CANION Ara-Scania HADES z Hambelek Busin Suki klasa szczeniąt: BELLA BLACK Sortis klasa młodzieży: BAD MANNERS Berserker FREE SHOT Rygast klasa pośrednia: ABIGAIL-ABI Sortis AYKA Stawka Większa niz Życie BLACK QUEEN Bu-Am-Sti klasa otwarta: A-NENA SENATOR z Błękitnego Rodu HEROINE GIRL TWM Pullera Sirius MAIORCA NIMBUS Senator PEREPECTITA Senator klasa championów: ALFA Skordatura FUKSIA Mar-Jak --------------------------------------------------- PLAN SĘDZIOWANIA: Ring: 1 Niedziela Psów: 96 Sędzia: Viva Maria Soleckyj Szpunar (PL) 10.00 Terier walijski / Welsh Terrier Ogółem: 15 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 1561 - 1563 Klasa otwarta - Open Class 1 1564 Klasa championów - Champion Class 1 1565 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 1566 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 1567 - 1569 Klasa otwarta - Open Class 3 1570 - 1572 Klasa użytkowa - Working Class 2 1573 - 1574 Klasa championów - Champion Class 1 1575 10.40 American Staffordshire Terrier Ogółem: 81 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 12 1316 - 1327 Klasa pośrednia - Intermediate Class 6 1328 - 1333 Klasa otwarta - Open Class 13 1334 - 1346 Klasa championów - Champion Class 4 1347 - 1350 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 2 1351 - 1352 Klasa młodzieży - Youth Class 15 1353 - 1367 Klasa pośrednia - Intermediate Class 7 1368 - 1374 Klasa otwarta - Open Class 18 1375 - 1392 Klasa championów - Champion Class 3 1393 - 1395 Klasa weteranów - Veteran Class 1 1396 --------------------------------------------------- Ring: 2 Niedziela Psów: 75 Sędzia: Magdalena Świętoń (PL) 10.00 Manchester Terrier Ogółem: 1 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa otwarta - Open Class 1 1488 10.05 Niemiecki terier myśliwski / Deutscher Jagdterrier / German Ogółem: 1 Hunting Terrier Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa otwarta - Open Class 1 1489 10.10 Lakeland Terrier Ogółem: 5 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1483 Klasa otwarta - Open Class 1 1484 Klasa championów - Champion Class 3 1485 - 1487 10.25 Kerry Blue Terrier Ogółem: 8 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa otwarta - Open Class 1 1475 Klasa championów - Champion Class 2 1476 - 1477 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 3 1478 - 1480 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1481 Klasa championów - Champion Class 1 1482 10.50 Foksterier krótkowłosy / Fox Terrier (Smooth) Ogółem: 9 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 1437 - 1439 Klasa championów - Champion Class 2 1440 - 1441 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 2 1442 - 1443 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 1444 - 1445 11.20 Foksterier szorstkowłosy / Fox Terrier (Wire) Ogółem: 10 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1446 Klasa otwarta - Open Class 2 1447 - 1448 Klasa championów - Champion Class 1 1449 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 1450 Klasa otwarta - Open Class 3 1451 - 1453 Klasa championów - Champion Class 2 1454 - 1455 11.50 Bulterier miniaturowy / Miniature Bull Terrier Ogółem: 5 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 1424 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1425 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1426 Klasa otwarta - Open Class 1 1427 Klasa championów - Champion Class 1 1428 12.10 Bulterier / Bull Terrier (Standard) Ogółem: 17 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 2 1407 - 1408 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 1409 - 1410 Klasa otwarta - Open Class 1 1411 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 5 1412 - 1416 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 1417 - 1419 Klasa otwarta - Open Class 4 1420 - 1423 13.10 Staffordshire Bull Terrier Ogółem: 19 Psy - Dogs Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 1515 Klasa pośrednia - Intermediate Class 2 1516 - 1517 Klasa otwarta - Open Class 3 1518 - 1520 Suki - Bitches Ilość Nr kat. Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 1521 Klasa młodzieży - Youth Class 2 1522 - 1523 Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 1524 - 1526 Klasa otwarta - Open Class 5 1527 - 1531 Klasa championów - Champion Class 2 1532 - 1533 Quote
AMFI Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Będziemy! :sweetCyb: Bedzie młodsza siostrzyczka :angel: i tatusia Bunia w końcu pozna, tylko mamy brakuje do kompletu... :wink: Quote
sortis Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 AMFI napisał(a): i tatusia Bunia w końcu pozna A może tatuś się wzruszy i zapłaci wreszcie te zaległe alimenty.... :D Quote
AMFI Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 EEE nie będziemy sie upominać, bo jeszcze wywalczy w sądzie prawa ojcowskie i zechce ją zabrać do siebie :roll: Quote
Dag Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja zobacze jak bardzo bede niezywa po sobocie w pracy. Jak jeszcze bede w stanie tuptac i namowie Pati, zeby mnie autkiem zgarnela, to sie pojawie. Jak nie, to bede spac. Jakby mnie nikt nigdzie nie widzial (duze, chude i rude), to poprosze o zrobienie dodoatkowej ilosci fotek. 8) Quote
GOSIA09 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ja będę na wystawie też :lol: Jakby coś to (duże, chude i blond) haha :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Amfi masz bojowe zadanie, musisz porobić tatusiowi twojej mordelli dużo fotek, bo się naszukałam w sieci i nie znalazłam :D I w ogóle róbcie zdjęcia, zawsze takie marne ilościowo... :D Quote
blaira Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Okazuje sie ze jednak bede na wystawie , pewnie przys staffikach tez szukac blondynki 170 szczuplej :lol: Quote
AMFI Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Bunia kulawa w pień na prawy tył :placz: :placz: :placz: Ale pwenie pojedziemy popatrzeć... :drinking: Quote
blaira Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 sluchajcie ,prosze trzymac kciuki o ladna niedeszczowa pogode :) Quote
AMFI Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Nitencja napisał(a):a co sie stalo ?? ze kuleje ?? Nie mam pojęcia. Właściwie to nie typowa kulawizna, tyko kicanie na trzech nogach na przemian z właściwie normalnym chodzeniam. Lekarz obmacał, porozciągał, powyginał i nic nie znalazł (tzn. ścięgna i kosci są całe). Dostała lek przeciwzapalny i zero ruchu - dziś już właściwie normalnie się porusza. A właściwie podskakuje radośnie na wszystkich łapkach jak jej pozwolmy na jakikolwiek ruch (np. siusiu na trawniku przed domem). O ile nic sie nie pogorszy, to pewnie spróbujemy jutro wystartować... :-? Quote
Alojzyna Posted July 9, 2005 Author Posted July 9, 2005 AMFI, mam nadzieję, że to nic poważnego. Poza tym, jeżeli to tylko chwilowe, to w podnieceniu wystawowym Buśka napewno zapomni o wszystkich bólach. Do zobaczenia jutro! :lol: P.S. Moja AYKA od wczoraj też utyka. Quote
sortis Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Dobry wieczór! A ja jutro debiutuję z takim oto piaskowym :D staffikiem: Quote
AMFI Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 No... Bella jest bardzo trendy widzę... :lol: Nowy makijaż wystawowy :wink: :lol: Quote
AMFI Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Alojzyna']AMFI, mam nadzieję, że to nic poważnego. Poza tym, jeżeli to tylko chwilowe, to w podnieceniu wystawowym Buśka napewno zapomni o wszystkich bólach. Do zobaczenia jutro! :lol: P.S. Moja AYKA od wczoraj też utyka. Hihi najwyrażniej bedzie to ring kulasów :o , ciekawe jak zdrówko u Bony, jak za dobrze tez jej bedzie trzeba łapkę przetracić :wink: Quote
Justuss Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Właśnie dostałam cynk, iż STAFFKAR dostał CWC i CACIB-gratulacje Młody i Kasia :laola: :klacz: :klacz: :thumbs: Nie wiem jak dalej poszło Młodemu i kto dostał BOBa :niewiem: Na pełne wyniki musimy jeszcze poczekać....!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam :D :D Quote
fair Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 bulteriery: EX SE NATUS SOPRANO Jedi BOB KUSZĄCA KLEOPATRA Timar NSwR KNIGT OF KATALONIA Timar Zw.Mł. bule mini: Seayess HOT LOVE MARGINS BOB Quote
Justuss Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Młody-STAFFKAR BOB i BOG-l.III :thumbs: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: AYKA Stawka Wieksza niż Życie-CWC,CACIB-GRATULACJE DZIEWCZYNY :thumbs: :klacz: :klacz: :laola: W amstaffach rasę dostała ASTA Gold Bonzo :thumbs: Quote
B.J Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 A może ktos zna wyniki AST-ow ?? My z przyczyn technicznych (wlamanie do autka i tym samym wybita szyba) nie pojechalismy :( Quote
Marek z Gromem Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Psy Klasa Młodzierzy 1 FROZEN BOY z Grabskiego 2 BLUE DIAMOND Sentinel 3 BLACK BOTTO z Samotni Christa 4 Gang-Staff RICCO THE RASCAL Klasa Pośrednia 1 CZUBAJ CHAN Gold Bonzo 2 Sasquehanna BARBARZYŃCA 3 BLUE LARRY Ewimark Rakowania 4 CORLEONE Treierkowo Klasa Otwarta 1 TWIST z Wiślanego Portu - CACIB 2 BIG NAZIR Ilavia 3 FENOMEN Złotor 4 BASTION Caryńskie Klasa Championów 1 ALAMO Sentinel - Res.CACIB 2 EPD GOLDEN BOY Lesoto 3 GIORGIO AMET ADMIRAL 4 BLACK JACK z Samotni Christi Suki Klasa Młodziezy 1 BEAUTY IN RED z Samotni Christa 2 VENA Sentinel 3 ABIGAIL IN BLUE z Samotni Christa 4 ELECTRA Kan Trance Klasa Pośrednia 1 Ordior AGOTHA 2 BELISAMA z Doliny Jezierzycy 3 Gang - Staff COUNTRY GRIL 4 MEGGY BLUEWOOD z Machova Kraje Klasa Otwarta 1 DJESSIKA Gloria Olmar 2 Gang - Staff GO GO GIRL 3 Gang - Staff LOVE AT FIRST SIGHT 4 KIARA Klan Erolla Klasa Championów 1. ASTA Gold Bonzo - CACIB 2 Gang - Staff CINDERELLA 3 Gang - Staff GIULIETTA - Res.CACIB Do tego GOLD BONZO - I lokata w grupie hodowlanej :laola: Quote
bo Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Bardzo proszę o podanie wobec tego I i II miejsca na grupie :lol: Quote
Sajko Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Pierwszy był szkot, a drugie też coś włochatego :wink: Quote
Recommended Posts