Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
Lazurus wielkie dzięki :buzi:

Wysłałam już info na maila.

I jeszcze raz przepraszam, że sprawiam ci tyle problemów. Jakoś się odwdzięczymy :beerchug:

Nie jakoś, nie jakoś! Pan Prezes W. jest łasuchem (ale ciiii, to tajemnica), to może coś po tej linii...?
Pzdr.

Posted

Dzidtka napisał(a):
spróbowalabyś nie ;)

nie miałam innego wyjścia :D w zeszłym roku debiutowaliśmy z mordulcem właśnie w Chorzowie i zgarnęliśmy BOBa 8) więc mam cichą nadzieję znów wrócić z laurami :wink:

Posted

Też na 2 wystawy zgłosiłam 3 jamniorki, w tym weteranka urodzona w 12.02.1990 roku !!!!!!!!!! czyli ma 15 lat i 7 miesięcy w momencie wystawy. Dostała swoje pierwsze CWC właśnie na Skałce !! :lol:

Posted

JustynaJK napisał(a):
bardzo dobrze,że teraz jest best weteranów,jest ot miłe pojechać na wystawę z pieskiem wiekowym w doskonałej kondycji

Zgadza się. W latach 90-tych sporo osób patrzyło się na mnie jak na niespełna rozumu, gdy pokazywałam swoją weterankę na ringu. I tylko żal, że wtedy nie było BIS-a Weteranów...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
JustynaJK napisał(a):
bardzo dobrze,że teraz jest best weteranów,jest ot miłe pojechać na wystawę z pieskiem wiekowym w doskonałej kondycji

Zgadza się. W latach 90-tych sporo osób patrzyło się na mnie jak na niespełna rozumu, gdy pokazywałam swoją weterankę na ringu. I tylko żal, że wtedy nie było BIS-a Weteranów...
Pzdr.

dokładnie,ale lepiej pózno niz wcale :)

Posted

ja zglosilam bystra, tylko nie wiem czy jej sie cieczka skonczy do tego czasu :/ mam nadzieje, ze tak, bo znowu bede miala problem z psem na Mlodego Prezentera

Posted

do wpisania jeszcze zbiorowka Rybnik, za chwile dojedzie zbiorowka z Bytomia, nie wiem z ktorych jeszcze oddzialow nie splynelo, wiec za kilka dni bedzie wiadomo ile, jakich ras i w jakich klasach.
Kaska

Posted

Ładniejsza połowo Lazarusów - odżywiaj się zdrowo, prowadź higieniczny tryb życia, śpij co najmniej 7 godzin, nie pij za dużo alkoholu itp., bo roboty przed Tobą jeszcze sporo. Na pewno się uda!!! Przy wsparciu takiego Prezesa musi się udać!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Lazarus']do wpisania jeszcze zbiorowka Rybnik, za chwile dojedzie zbiorowka z Bytomia, nie wiem z ktorych jeszcze oddzialow nie splynelo, wiec za kilka dni bedzie wiadomo ile, jakich ras i w jakich klasach.
Kaska

A nie będzie typowejj stawki, tylko ilosć psów w klasach?? :(