Lazarus Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Poniewaz w tym roku chetni do robienia dodatkowo " malych wystaw jednej grupy" to byly wlasnie sekcja jamnikow i terriery. Niech te grupy tez poznaja urok wystaw w Swierklancu ;).. moze w przyszlym roku beda pastuchy znow tym bardziej ze kierownik sekcji ma " nowy zapal = nowego psiaka " ;) Quote
flashka-g Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Beda wczesniej stawki podane na stronie??? My jzu sie zgłosiłysmy;] Quote
Jagoodka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ja też na pewno będę - ale chyba tylko jako kibic :) Coś w tym roku VIII grupa ma dupiate obsady :( Quote
Lazarus Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 flashka-g napisał(a):Beda wczesniej stawki podane na stronie??? My jzu sie zgłosiłysmy;] Pewnie beda . A ty zgosilas kompem czy poczta polska? :) Quote
flashka-g Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 naszą kochaną pocztą polską...nie mam niestety skanów championatu oraz rodowodu, wiec zaufałam tradycyjnej metodzie;] Dwa lata temu wygrałysmy Boba..moze i teraz sie poszczesci. Quote
grygy Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 A my zgłosimy sunie w sierpniu, bo jeszcze jest czas :D i chyba zgłosze na 45 Krajową i na Krajową terrierów :roll: ale ejscze nie wiem 8) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 koniecznie, bijemy rekord zgłoszeń ;) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Lazarus - dzięki za informacje o formularzu zgłoszeniowym. Ja jeszcze poczekam na info. o Ciechocinku i wtedy zdecyduję, OK? Pzdr. dla Kasi i Wojtka Quote
warg2003warg Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Gwarek krajowa pastuchów będzie w tym roku w Krakowie.Jedziesz? To nie tak daleko. Quote
grygy Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Asiaczek']Lazarus - dzięki za informacje o formularzu zgłoszeniowym. Ja jeszcze poczekam na info. o Ciechocinku i wtedy zdecyduję, OK? Pzdr. dla Kasi i Wojtka ale ponoc Ciechocinek odwołany był :roll: Quote
Gwarek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 warg2003warg napisał(a):Gwarek krajowa pastuchów będzie w tym roku w Krakowie.Jedziesz? To nie tak daleko. nic nie słyszałam o pastuchach w Krakowie :o Zaraz sobie poszukam kiedy to jest :) Sprawdziłam: chodzi Ci o podhalany? Mo bardziej zależy na borderach :) pozdrawiam Quote
Noelani Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Gwarek w ten sam dzien co podhalany (23 pazdziernik) bedzie krajowa psów pasterskich - grupa I FCI (bez owczarków niemieckich) :D Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='grygy'][quote name='Asiaczek']Lazarus - dzięki za informacje o formularzu zgłoszeniowym. Ja jeszcze poczekam na info. o Ciechocinku i wtedy zdecyduję, OK? Pzdr. dla Kasi i Wojtka ale ponoc Ciechocinek odwołany był :roll: Nic nie wiem na temat odwołania Ciechocinka. Trzeba będzie sprawdzić w ZG. Pzdr. Quote
anovi Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A nasz Sędzia z takiego "egzotycznego" kraju (Rumunia) - to przyjedziemy :) Pozdr. Quote
Nitencja Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 anovi - mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz.... WIdzialam tego sedziego jak ocenial dogi w Parnu w zeszlym roku i wydaje mi sie ze sedziowal z sensem. Jestem ciekawa opinii po wystawie. :D Quote
Asiaczek Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No, no, no. Obsada w Chorzowie jest bardzo zachęcająca. Organizatorzy chyba słyszeli nasze myśli i życzenia. Pzdr. Quote
anovi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Nitencja napisał(a):anovi - mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz.... WIdzialam tego sedziego jak ocenial dogi w Parnu w zeszlym roku i wydaje mi sie ze sedziowal z sensem. Jestem ciekawa opinii po wystawie. :D Kurczątko... ja nie wiem??? Zobaczymy po wystawie ;) Ale co tam i tak chcemy jechać, choćby dla tego, że do Chorzowa mamy jakieś 15 min. autkiem... Szkoda było by nie jechać - a zawsze to jakieś nowe doświadczenie dla nas i suni (z ringiem się bardziej obędzie)... Ale dzięki za info. A tak na marginesie co znaczy sędziował z sensem? ;) To chyba dobrze, nie ? Quote
Dominika1987 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Noelani napisał(a):Gwarek w ten sam dzien co podhalany (23 pazdziernik) bedzie krajowa psów pasterskich - grupa I FCI (bez owczarków niemieckich) :D Ja będę (jako widz, no bo jakby inaczej :roll: ) Czy spotkam tam Nesie?? :wink: Quote
Noelani Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dominika1987 napisał(a):Czy spotkam tam Nesie?? :wink: Mysle ze tak :) Szkoda tylko ze wystawa nie jest 1 dzien pozniej, bo pewnie skonczylybysmy championat ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 cholera znam to, ten jeden dzień.... mi brakuje na Klubowke lhasa w Czechach wrrr Quote
aniaDark Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 A co to się stało, że p. Spiewankiewicz nie będzie oceniał pastuchów :wink: ? Czy ktoś wie jak ocenia pani Justyna Jezienicka-Kulik? Quote
Asiaczek Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 aniaDark napisał(a):A co to się stało, że p. Spiewankiewicz nie będzie oceniał pastuchów :wink: ? Czy ktoś wie jak ocenia pani Justyna Jezienicka-Kulik? Ja, mimo, że nie z tej grupy, zupełnie nie kojarzę tej Pani. Jakaś świeżynka? pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 nie, ale nie zapraszana to nasza Justynka... Quote
Recommended Posts