Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wszytsko zalezy czy Lidka zgłosi;] Bo jezeli Rudy jutro skonczy Championat to teraz bedzie miec przerwe az przyjdzie Championat, No a z Młodym bedziemy zasuwac;]Ale bardziej nam na miedzynardowokach zależy.Teraz jedziemy do Wawy z Młodym;] No a poztaym na klubówce bedziemy...własnie wiesz moze kto bedzie sedziowac klubówke Ponów?

Posted

Ja też przymierzam się do wystawy w Chorzowie, tym bardziej, że V grupę powinna oceniac p. Bożena Ovesna (chyba Czechy). Ona już sedziowała moje baski i jest OK. Ale jeszcze zobaczymy. Bo mam alternatywę - jazda na wystawę do Ciechocinka. Z tym że nie znam jeszcze obsady sędziowskiej w Ciechocinku. Czasu jeszcze trochę jest, aby zdecydować.
Pzdr.

Posted

Dzidtka ja niestety nie mogę nic zgłosić, bo moja sunia nie ma rodowodu :oops: A można wejść na wystawę z psem, którego nie zamierzam wystawiać??? Wzięłabym moją Grację niech sobie poogląda psiaki na wystawce :lol:

Posted

Dominika to an co czekasz;] Kup sobie psa z rodowodem!;]
kurcze Dzidtka ciekawie z tym Bog Junior....tylko skad ja Juniora sobie wezme teraz??? Musze poszukac jakiegos...ooo juz wiem...bede miec haszczaka w młdoziezy...tylko wygraj tu jeszcze;]

Posted

flashka-g właśnie jestem na etapie zbierania pieniędzy na rodowodowego collaka :D już nie długo :wink: No, ale można "niewystawiane" psy wprowadzić na wystawę??? Pobiera się za to jakąś opłatę??? (tak się tylko pytam 8) )

Posted

teoretycznie nie można w praktyce może by ci się udało jakbyś miała zaświadczenia szczepienia przeciwko wściekliźnie i zdrowia ale na prawdę nie ma sensu lepiej sama sobie pooglądaj :wink:

Posted

arima napisał(a):
Asiaczek a skąd Ty wynalazłaś wystawe w Ciechocinku???Wogóle nie wiedziałam,że tam są wystawy :o a to tak blisko odemnie

Jak to skąd? Z rozpiski wystaw na 2005 r.! :lol: Ciechocinek kusi, ale nie mam jeszcze żadnych info. na temat tej wystawy. Poczekam jeszcze.

A Chorzów w tym roku postarał się o konkurencję Para hodowlana!!! Bardzo się z tego powodu cieszę, bo gdybym jednak pojechała do Ch. to na pewno wezmę w niej udział.
pzdr.

Posted

po walkach udala mi sie przerobic formularze zgloszeniowe z normalnej
htmlowej wersji na php
mam nadzieje ze teraz beda dzialac bez zarzutow.
zapraszam do wypelnienia i przesylania zgloszen ta droga. Poza tym jestem
ciekawa czy faktycznie bedzie teraz niezawodne dla roznych systemow,
przegladarek i jezykow :))

45 krajowa
http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/45kraj/formularz45k.html

jamniki
http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/jamniki/formularz05.html

teriery + CRT
http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/teriery/formularz05.html