Dzidtka_Gl Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 a PONy nie ? coś zastopowaliście z nimi :( Quote
flashka-g Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 a wszytsko zalezy czy Lidka zgłosi;] Bo jezeli Rudy jutro skonczy Championat to teraz bedzie miec przerwe az przyjdzie Championat, No a z Młodym bedziemy zasuwac;]Ale bardziej nam na miedzynardowokach zależy.Teraz jedziemy do Wawy z Młodym;] No a poztaym na klubówce bedziemy...własnie wiesz moze kto bedzie sedziowac klubówke Ponów? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 wiedziałam i... cholerka zapomniałam nazwisko, w każdym razie Szwedka Quote
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 to pytanie nie do mnie :) za to w Chorzowie sędzia od PONów na pewno się zna :) Quote
warg2003warg Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 No to się spotkamy w Chorzowie na ringu szetlandów. :lol: Quote
Dominika1987 Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Ja będę w Chorzowie jako widz. Oczywiście przy collie :angel: i przy pierwszej grupie. Będę WAM wszystkim kibicować! :D Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ja też przymierzam się do wystawy w Chorzowie, tym bardziej, że V grupę powinna oceniac p. Bożena Ovesna (chyba Czechy). Ona już sedziowała moje baski i jest OK. Ale jeszcze zobaczymy. Bo mam alternatywę - jazda na wystawę do Ciechocinka. Z tym że nie znam jeszcze obsady sędziowskiej w Ciechocinku. Czasu jeszcze trochę jest, aby zdecydować. Pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 jak masz "coś" w młodzieży to opłaca się Chorzów bo mamy BOG Junior :) Quote
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Niestety, mój ostatni junior 3 sierpnia br. wejdzie do klasy pośredniej. Ale to nie przesądza o wyjeździe lub nie do Chorzowa. Zobaczymy. Pzdr. Quote
arima Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Asiaczek a skąd Ty wynalazłaś wystawe w Ciechocinku???Wogóle nie wiedziałam,że tam są wystawy :o a to tak blisko odemnie Quote
Dominika1987 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Dzidtka ja niestety nie mogę nic zgłosić, bo moja sunia nie ma rodowodu :oops: A można wejść na wystawę z psem, którego nie zamierzam wystawiać??? Wzięłabym moją Grację niech sobie poogląda psiaki na wystawce :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 nie wiedziałam, że Twoja sunia nie ma rodowodu uwierz, dla Twojej suni to nie będzie frajda oglądać inne pieski a stres, zostaw dziewczyne w domu ;) Quote
flashka-g Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Dominika to an co czekasz;] Kup sobie psa z rodowodem!;] kurcze Dzidtka ciekawie z tym Bog Junior....tylko skad ja Juniora sobie wezme teraz??? Musze poszukac jakiegos...ooo juz wiem...bede miec haszczaka w młdoziezy...tylko wygraj tu jeszcze;] Quote
Dominika1987 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 flashka-g właśnie jestem na etapie zbierania pieniędzy na rodowodowego collaka :D już nie długo :wink: No, ale można "niewystawiane" psy wprowadzić na wystawę??? Pobiera się za to jakąś opłatę??? (tak się tylko pytam 8) ) Quote
Malvina Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 teoretycznie nie można w praktyce może by ci się udało jakbyś miała zaświadczenia szczepienia przeciwko wściekliźnie i zdrowia ale na prawdę nie ma sensu lepiej sama sobie pooglądaj :wink: Quote
grygy Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 No dokąłdnie, dla psa ne jest to zadna radosć, a dla ciebie tylko udręka :roll: Quote
Asiaczek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 arima napisał(a):Asiaczek a skąd Ty wynalazłaś wystawe w Ciechocinku???Wogóle nie wiedziałam,że tam są wystawy :o a to tak blisko odemnie Jak to skąd? Z rozpiski wystaw na 2005 r.! :lol: Ciechocinek kusi, ale nie mam jeszcze żadnych info. na temat tej wystawy. Poczekam jeszcze. A Chorzów w tym roku postarał się o konkurencję Para hodowlana!!! Bardzo się z tego powodu cieszę, bo gdybym jednak pojechała do Ch. to na pewno wezmę w niej udział. pzdr. Quote
Lazarus Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 po walkach udala mi sie przerobic formularze zgloszeniowe z normalnej htmlowej wersji na php mam nadzieje ze teraz beda dzialac bez zarzutow. zapraszam do wypelnienia i przesylania zgloszen ta droga. Poza tym jestem ciekawa czy faktycznie bedzie teraz niezawodne dla roznych systemow, przegladarek i jezykow :)) 45 krajowa http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/45kraj/formularz45k.html jamniki http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/jamniki/formularz05.html teriery + CRT http://zkwp-chorzow.aleson.net/wyst_2005/teriery/formularz05.html Quote
Gwarek Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Dlaczego w tym roku nie będzie pastuchów w Świerklańcu? :( Quote
Recommended Posts