Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Alexandra - dla Ciebie równiez gratki za skończony Mł.Ch.PL!!!! To teżpiękne osiągnięcie,prawda?

Pzdr.

Mł.Ch.Pl skończyłyśmy rok temu i faktycznie to też piękne osiągnięcie. :lol: A Chorzó był szczęśliwym miejscem ukończenia dorosłego Championatu :lol: Dzięki za gratki :wink:

Posted

Wielkie gratulacje dla małych i dużych wygranych,a szczególniendla MATRIXA :lol: :lol: :lol:

Moja czwóreczka przywiozła (poiszę hurtowo) cztery oceny doskonałe z lok.1,trzy CWC - a Carmelka tytuł NSwR :D

Posted

Asiaczek Gusio spisal sie na medal. A wiesz ze podczas konkurencji par hodowlanych powiedzialam do mojej siostry, ze Twoj trzeci psiak (mialam na mysli oczywiscie Gusia) na pewno wygra grupe, bo jest wzorcowy pod kazdym wzgledem. I tak tez sie stalo :) Jeszcze raz wieeeeeelkie gratulacje.
Mnie rowniez bylo milo Was znowu zobaczyc :)
Do zobaczenia we wroclawiu

Posted

musia napisał(a):

A ja jestem ogromnie zaskoczona i ogromnie ucieszona z postawy OPUSA. Tu duże ukłony dla Kasi Skrzypczyk.
Dziękuje bardzo, ale sądzę że wygrana to przede wszystkim Wasza zasługa i zyczę dalszych - niemniejszych sukcesów :wink:

Gratuluję wszystkim udanych występów.

Posted

agabass napisał(a):
No to ja też wrzucę jeszczę fotek z Chorzowa i Asiaczkowych zwycięstw.

Mniej najbardziej podoba sie zdjęcie Gusia w biegu. BRAWO MARYSIA G.!!!!! Zdjęcie jest super!
pzdr.

Posted

resuruss napisał(a):
Ma ktos moze zdjecia z MP???Moj Harleyek sie tam dzielnie udzielal i chetnie bym zobaczyla jak wypadl....Z gory dziekuje!

Czy byl z nim taki chlopczyj mlody...? zdaje mi sie ze do finalu nie przeszedl, ale nie jestem pewna...i widzialam ze psiak swietnie chodzil bo wiekszych problemow z nim nie bylo raczej ... :)

Posted

resuruss napisał(a):
Ma ktos moze zdjecia z MP???Moj Harleyek sie tam dzielnie udzielal i chetnie bym zobaczyla jak wypadl....Z gory dziekuje!

Przeszukałam zdjęcia z MP i - niestety - młodego chłopca z grzywką mam w postaci "pupki grzywki". :oops: Sorki. Szkoda, że nie dałaś sygnału, że tam bedzie jeszcze ktoś do obfotografowania.
Pzdr.

Posted

resuruss: Mój syn wystawiał Pani pieska. Zdjęć nacykałam dużo. Narazie zamieszczam tyle, wiecej zdjec z młodego prezentera wkleje jutro.
Nawiasem pochwale się, że Kamil zając czwarte miejsce. Jestem z niego dumna.