Asiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 donya napisał(a):ASIACZEK WIELKIE GRATULACJE Donya - dziękuję. Pzdr. Quote
alexandra Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Asiaczek napisał(a): Alexandra - dla Ciebie równiez gratki za skończony Mł.Ch.PL!!!! To teżpiękne osiągnięcie,prawda? Pzdr. Mł.Ch.Pl skończyłyśmy rok temu i faktycznie to też piękne osiągnięcie. :lol: A Chorzó był szczęśliwym miejscem ukończenia dorosłego Championatu :lol: Dzięki za gratki :wink: Quote
cockermanka Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Wielkie gratulacje dla małych i dużych wygranych,a szczególniendla MATRIXA :lol: :lol: :lol: Moja czwóreczka przywiozła (poiszę hurtowo) cztery oceny doskonałe z lok.1,trzy CWC - a Carmelka tytuł NSwR :D Quote
Jagoodka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Wielgachne gratulacje dla Matrixa, Asiaczka, Agasi, Gosi i szczegolnie dla cockermanki i Carmelci :) a Elroy dosk I w weterankach. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ja też się przyłączam do gratulacji dla pozostałych uczestników wystawy. Jagoodka - miło było zobaczyć Cię znowu. Pzdr. Quote
Jagoodka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek Gusio spisal sie na medal. A wiesz ze podczas konkurencji par hodowlanych powiedzialam do mojej siostry, ze Twoj trzeci psiak (mialam na mysli oczywiscie Gusia) na pewno wygra grupe, bo jest wzorcowy pod kazdym wzgledem. I tak tez sie stalo :) Jeszcze raz wieeeeeelkie gratulacje. Mnie rowniez bylo milo Was znowu zobaczyc :) Do zobaczenia we wroclawiu Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Na serio Twoja siostra przewidziała rozwój sytuacji? No to niezła z Niej wróżka! Dobrze mieć Ją pod ręką podczas następnych wystaw...Pzdr. Quote
Jakaranda Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Asiaczku, ja bym chciała taką wróżkę przed zapłaceniem za wystawę :D :D :D Quote
Agasia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No to zdjecia (by Asiaczek :calus:) boskiego Gusia... i psujacej zdjecie Agasi ;) Quote
agabass Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No to ja też wrzucę jeszczę fotek z Chorzowa i Asiaczkowych zwycięstw. Quote
Pearl Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 musia napisał(a): A ja jestem ogromnie zaskoczona i ogromnie ucieszona z postawy OPUSA. Tu duże ukłony dla Kasi Skrzypczyk. Dziękuje bardzo, ale sądzę że wygrana to przede wszystkim Wasza zasługa i zyczę dalszych - niemniejszych sukcesów :wink: Gratuluję wszystkim udanych występów. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Jakaranda napisał(a):Asiaczku, ja bym chciała taką wróżkę przed zapłaceniem za wystawę :D :D :D To ja już teraz zapisuję się do tej wróżki w kolejkę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Agasia napisał(a):No to zdjecia (by Asiaczek :calus:) boskiego Gusia... i psujacej zdjecie Agasi ;) No coś Ty! Pasowaliscie do siebie bardzo!!! Nikt nic nie psuł!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 agabass napisał(a):No to ja też wrzucę jeszczę fotek z Chorzowa i Asiaczkowych zwycięstw. Mniej najbardziej podoba sie zdjęcie Gusia w biegu. BRAWO MARYSIA G.!!!!! Zdjęcie jest super! pzdr. Quote
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 bardzo fajne zdjęcia i jaka pamiątka! Quote
resuruss Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ma ktos moze zdjecia z MP???Moj Harleyek sie tam dzielnie udzielal i chetnie bym zobaczyla jak wypadl....Z gory dziekuje! Quote
Agasia Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 resuruss napisał(a):Ma ktos moze zdjecia z MP???Moj Harleyek sie tam dzielnie udzielal i chetnie bym zobaczyla jak wypadl....Z gory dziekuje! Czy byl z nim taki chlopczyj mlody...? zdaje mi sie ze do finalu nie przeszedl, ale nie jestem pewna...i widzialam ze psiak swietnie chodzil bo wiekszych problemow z nim nie bylo raczej ... :) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 resuruss napisał(a):Ma ktos moze zdjecia z MP???Moj Harleyek sie tam dzielnie udzielal i chetnie bym zobaczyla jak wypadl....Z gory dziekuje! Przeszukałam zdjęcia z MP i - niestety - młodego chłopca z grzywką mam w postaci "pupki grzywki". :oops: Sorki. Szkoda, że nie dałaś sygnału, że tam bedzie jeszcze ktoś do obfotografowania. Pzdr. Quote
bogi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 resuruss: Mój syn wystawiał Pani pieska. Zdjęć nacykałam dużo. Narazie zamieszczam tyle, wiecej zdjec z młodego prezentera wkleje jutro. Nawiasem pochwale się, że Kamil zając czwarte miejsce. Jestem z niego dumna. Quote
ursus Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Te 2 jamniki to moje ! :D OFIR OZI Sznuki i DIANA z Jeleniej Kotliny !! Quote
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Wcale niefajnie, bo niema buldożków Quote
flashka-g Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 o nawet ja sie załapałam na fotki z Efrą od Efry-husky;] super;] Quote
Recommended Posts