Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzidtka napisał(a):
Kasia robi katalog, nie ja, więc ona ma dużo pracy

jeszcze poczekajcie, ale to niecierpliwe :)

A no widzisz... człowiek to już taki jest.. jak coraz bliżej wystawy, to go coraz bardziej niecierpliwość dopada.. ;)
Ja też proszę staweczkę :D (jak już będzie - oczywiście..)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anovi napisał(a):
A no widzisz... człowiek to już taki jest.. jak coraz bliżej wystawy, to go coraz bardziej niecierpliwość dopada..

Haha zgadzam się z Toba w 100% :lol:

Posted

ja sie także ślicznie usmiecham. Wogole jestem bardzo mile zszokowana ogranizacja chorzowskiego związku, sa tak cudowni ze dbaja o swoich wystawców. Wrecz im bardzooo na nich zalezy, nie bede sie rozpisywac ale mam nadzieje ze tegoroczna wystawa takze mnie tak pozytywnie zaskoczy;]

Posted

flashka-g napisał(a):
ja sie także ślicznie usmiecham. Wogole jestem bardzo mile zszokowana ogranizacja chorzowskiego związku, sa tak cudowni ze dbaja o swoich wystawców. Wrecz im bardzooo na nich zalezy, nie bede sie rozpisywac ale mam nadzieje ze tegoroczna wystawa takze mnie tak pozytywnie zaskoczy;]

A może byś się jednak rozpisała? :)
W Chorzowie jeszcze nie bylismy i chętnie byśmy coś poczytali... :)

Posted

jestem w Chorzowie od paru lat i potwierdzam to co pisze Flashka. Wystawa organizowana jest na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji w Świętochłowicach. Zawsze sprawna organizacja, ciekawi sedziowie zapraszani do ocen psów w ringu / w tym roku na ocenę chartów zaproszono sędzinę z Belgii, która jest hodowczynią chartów /, liczne nagrody. Ciekawa wystawa

Posted

No, ja "Skałkę" na wystawach odwiedzałam przynajmniej od '84 roku. A swoją bassecicę pokazywałam tam w '90 bądź '91 roku. Od tego czasu przerwa. Toteż teraz to i Opus i ja tam raczkujemy.

Przejęta trochę jestem :oops:

Posted

matrix..... napisał(a):
Zawsze sprawna organizacja, ciekawi sedziowie zapraszani do ocen psów w ringu / w tym roku na ocenę chartów zaproszono sędzinę z Belgii, która jest hodowczynią chartów /, liczne nagrody. Ciekawa wystawa

A nas chyba będzie sędziował ktoś z Rumunii (jak dobrze pamiętam...)/
Ciekawa jestem czego się można spodziewać??? ;)

Posted

Dobra to sie rozpsize. Po prostu zgłosilam swoja sunie która ma juz ukonczonego Interchampiona ale czekamy na certyfikat. Mialam nadzieje ze dojedzie do tej pory i bede mogła go dosłać, dlatego do imienia psa dopisałam ten tytuł. Niestety nie otrzymalam dalej certyfikatu, a Interchampiony ida za darmo w Chorzowie. I Pan Wojtek do mnie wydzwaniał ( a mnie jak zwykle nie było pod telefonem :oops: ) Ale napisalam odrazu do niego maila i wszystko wyjasnilam. I tak własnie bardz im zalezało...a przeciez normalny związek by to olał i sie nie martwił tym ze wystawca bedzie musiał zapłacić za zgłoszenie psa.A Chorzów zrobił to całkiem na odwrót, mam nadzieje ze im to wynagrodze i za rok moze pojade juz z moja sunia jako Interchampionka zatwierdzona w FCI;]

Posted

[quote name='flashka-g']Dobra to sie rozpsize. Po prostu zgłosilam swoja sunie która ma juz ukonczonego Interchampiona ale czekamy na certyfikat. Mialam nadzieje ze dojedzie do tej pory i bede mogła go dosłać, dlatego do imienia psa dopisałam ten tytuł. Niestety nie otrzymalam dalej certyfikatu, a Interchampiony ida za darmo w Chorzowie. I Pan Wojtek do mnie wydzwaniał ( a mnie jak zwykle nie było pod telefonem :oops: ) Ale napisalam odrazu do niego maila i wszystko wyjasnilam. I tak własnie bardz im zalezało...a przeciez normalny związek by to olał i sie nie martwił tym ze wystawca bedzie musiał zapłacić za zgłoszenie psa.A Chorzów zrobił to całkiem na odwrót, mam nadzieje ze im to wynagrodze i za rok moze pojade juz z moja sunia jako Interchampionka zatwierdzona w FCI;]
Ja miałam podobną sytuację w Rzeszowie : podałam wszystkie tytułu rodziców moich basków (a było tego sporo) i zadzwoniła do mnie przemiła Pani z O/Rzeszów i poprosiła o certyfikaty tych tytułów, to będą one zamieszczone w katalogu (tytuły!). Oczywiście dosłałam i tak było!!! Gdy zjawiłam się w Rzeszowie, znalazłam ową Panią i chciałam podziękować za zajęcie się sprawą, Ona stwierdziła, że "To normalne, nie ma za co dziękować". A ja uważam, że było i jest za co dziękować.
Co do O/Chorzów, to wiem, z jaką pasją p. W. Lazar ją organizuje i ile czasu w to wkłada. A na dodatek stać Go na telefon do jednego z wystawców i poinformowanie o sytuacji. Niesamowite. Cześć i chwała Mu za to!!!
Flaszi - jak chcesz w przyszłym roku zgłosić swojego Intera, to przecież będzie on prezentowany za darmo. I nic oddział nie zyska. A więc lepiej zgłoś kilka psów, to wtedy oddział finansowo odczuje Twoją wdzięczność! :P
Pzdr.

Posted

A pewnie, że zaszczyt. Dlatego w Chorzowie Zwycięzcy BOB z ostatniej chorzowskiej wystawy dostają specjalne zaproszenie (oczywiście darmowe) by mogły obronić tytul z poprzedniego roku.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fajnie, ale sprecyzujcie, czy zaproszenia dotyczą zwycięzców BOB czy BOG?!
Pzdr.

w Zabrzu zaproszenie na pewno dotyczy zwycięzców BOG, myślę że w Chorzowie też :)

Posted

Ja dostałam dla DIANY za BOG z Chorzowa i teraz mam zgryz........... jeśli zgłaszam 2 jamniki na 2 wystawy w tym ta jedna jest darmowa, to ile mam wpłacić?? wyszło mi 1 pies na obie =100zł a 2 pies na jedną = 50zł............. ale powiedziano mi że 60zł a nie 50 i teraz sama niewiem
:(