olekg89 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Przez chwilę się zastanawiałem kto to Usia ,a właśnie co z jej zwierzyńcem?? Quote
eria Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jeeeeeeeeeeee kogo ja tu widzę!!! Usiaczek !! :loveu::loveu: a FIGA gdzie ?! :mad::loveu: Ula ma teraz Sheynę,Figę i 2 kiciambry które Foksik ostatnio chciała pożreć jak byłyśmy w Wawie :D Ays nie żyje-Ula pisała jakiś czas temu w swojej galerii. Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Figa byla na wakacjac na wsi i sie z nia nie widzialam:-( Tylko sheyna była z całego zwierzyńca Quote
marta_gp Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zobaczyłam w twoim podpisie, że brakuje aussika - a tu coś takiego :-o okropne :-( Quote
WeronikaM Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 przykro mi :roll: zawsze można wziąć coś aussie - podobne na tymczas :eviltong: Quote
Usia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 aaa ja jestem na tym zdjeciu:multi: tak, Usia zyje chociaz juz nie prowadzi galerii bo nie ma cierpliwosci do dogo:eviltong: zestaw domowy tak jak wymieniła Eria w tym samym składzie jest nadal :cool1: i to tyle Marta nie ma problemu zawsze drzwi macie otwarte, o ile Twój TZ zrobi pizze ;) Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 wnioskuje ze pizza smakowała??:razz: my za to podłapalismy pomysł na tosty:evil_lol: Coś nieco z wystawy włocławskiej Moj pyszczek kochany...:-( świnka Pigi, Tinki winki, prosiaczek w jednym:loveu: Quote
Kasia&Rika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Śliczna:-( I dobrze rozumiem, co czujesz ... Tylko ja swojego wymarzonego psa miałam 5 dni ... Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 tu widac porownanie Nesi i innej suczki aussika...:lol: jak 2 inne rasy pod wzgledem wielkości Quote
cymbianka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 do dziś pamiętam jak oddawałam moją tymczasowiczkę po miesiącu pobytu u mnie:-( miałam nadzieje, że mała zostanie ze mną i rozstanie było bardzo trudne ale właśnie z powodu rodziców psinka nie mogła u mnie zostać na stałe, bardzo współczuje z powodu Nessi Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Śliczna:-( I dobrze rozumiem, co czujesz ... Tylko ja swojego wymarzonego psa miałam 5 dni ... cymbianka napisał(a):do dziś pamiętam jak oddawałam moją tymczasowiczkę po miesiącu pobytu u mnie:-( miałam nadzieje, że mała zostanie ze mną i rozstanie było bardzo trudne ale właśnie z powodu rodziców psinka nie mogła u mnie zostać na stałe, bardzo współczuje z powodu Nessi Kurcze nie wiedziałam, że to będzie aż takie trudne:-( Wogóle jak przyjechała włascicelka Nessi, to Neska najpierw do niej nie pewnie podeszła ( nie poznała?) a pózniej wrocila do mnie sie przytulic i spowrotem do wlascicielki ale wtedy to juz byla szczesliwa bo poznala, i zaczelo sie witanie Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziwne i glupio te bez ogona wygladaja. Quote
Ania&Psy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Marta_Ares napisał(a):http://images45.fotosik.pl/195/84aadaee048f0b27.jpg tu widac porownanie Nesi i innej suczki aussika...:lol: jak 2 inne rasy pod wzgledem wielkości to nie suka, a pies w dodatku pies dorosły, a nie szczeniak Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ania&Psy napisał(a):to nie suka, a pies a to przepraszam za pomylke, bylam pewna ze to pies, ale ktos mnie przekonywal ze to suka.... Mi te bez ogona wogole sie nie podobaja;) Quote
cymbianka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Marta trzymaj się;)wiem, to trudne ale ważne, że wiesz, że Nessi będzie miała dobrą opiekę, mnie to trzymało na duchu po oddaniu Figi a co do aussików bez ogona to też mi się nie podobają;) Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ania&Psy napisał(a):to nie suka, a pies w dodatku pies dorosły, a nie szczeniak ale wogole te 2 byly jakies strasznie masywne... to juz chyba Lorenzo bardziej mi sie podoba Quote
eria Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 my za to podłapalismy pomysł na tosty:evil_lol: czyżby te z ananasem ???????? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 eria napisał(a):czyżby te z ananasem ???????? :evil_lol: taaaak:sabber: i drinki z red bullem:drinking: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Jeden ze wspólnych spacerków....:-( jak wyciągneliśmy Tzta na spacer, po pracy Quote
Audi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wow ! Ale śliczne zdjęcia ... i jaka jakość ... Quote
Recommended Posts