Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
strasznie podobna:loveu:

Poprosze jakies informacje o niej, postaram sie ją ogłosci i pomoc w miare mozliwosci.

Kiedys siostra mojego chlopaka dlugo szukała psa identycznego do Aresa bo tak jej sie pdoobał:lol: ale wziela w końcu zupelnie inna suczke, zapytam moze drugiego by chciała.....:evil_lol:
Już wiem, że nie ma wątku. Jutro spróbuję ją wyciągnąć z boksu i lookne w karty skąd sie tam wzięła. Kochana jest...

Powiem Ci, że Ness to taka większa wersja Areska [umaszczenie to też szczegół] :loveu:
Nawet w taki sam sposób gryzie kosteczkę :evil_lol:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak Marta, rozumiem, że nie ty o tym decydujesz.
Ale podoba mi się podejście takie jak hodowczyni Choco. Miała sunię na współwłasność wyhodowaną przez siebie, która mieszka u innej osoby. Sunia bardzo udana. Inga chciała nawet ją rozmnożyć, ale współwłaścicielka wolała nie, bo nie miała ochoty zajmować się szczeniakami (chcą mięc suczkę po prostu dla siebie) i Inga powiedziała, że ok, suczka mieszka z nią, nie będzie naciskać; aż tak jej na tych szczeniakach nie zależy.

Posted

tylko w sumie to nie hodowczyni chce, tylko znajoma u ktorej Nesi byla od 8 tygodnia zycia. Bo ta kolezanka hodowczyni miala ja miec do hodowli (tak samo jak jej siostre i brata).

Teraz tak myśle, bo hodowczyni wspominała mi cos ze chcialaby wprowadzic linie uzytkowa aussikow w polsce, ale to i tak bez sensu rozmnazanie psa z taka wadą, nawet z myślą o sporcie.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Teraz tak myśle, bo hodowczyni wspominała mi cos ze chcialaby wprowadzic linie uzytkowa aussikow w polsce, ale to i tak bez sensu rozmnazanie psa z taka wadą, nawet z myślą o sporcie.

ale Nesi z linią użytkową nie ma nic wspólnego ;)

Posted

as_kate napisał(a):
A dlaczegóż to Nesiaczek ma 'nieokolone' wykro?? może wypaść i spać z łapami na podłodze, zawieje ją i się przeziebi :p

bo czekamy na promocje w biedronce i moze cos wtedy dostanie:evil_lol:

Posted

śliczne zdjęcia z Pola... myślałam, ze lustrem robione!!! kapitalne są :loveu:

co do hodowli owsikow to sie nie wypowiadam ani nic, bo nie czuje sie kompletnie kompetentna :p ale chetnie sobie czytam i ciekawe rzeczy wynosze z takich rozmow :p

Posted

Goberian
Golden Retriever / Siberian Husky Hybrid

The Goberian is not a purebred dog. It is a cross between the Golden Retriever and the Siberian Husky. The best way to determine the temperament of a mixed breed is to look up all breeds in the cross and know you can get any combination of any of the characteristics found in either breed. Not all of these designer hybrid dogs being bred are 50% purebred to 50% purebred. It is very common for breeders to breed multi-generation crosses.

Podobna do Majeczki, nie . :cool3:

Ale nie popieram tych "mieszanek".. Bo piesek jest ładny. :cool1:

Posted

Aussie napisał(a):
Ale fajnie Nesi lata!

oj tak kapitalna jest:loveu:

Próbuje ją nakręcić na frisbee ale Csy jej nie podpasywały (za twarde:roll:) chce kupić gumowe, zeby ja nakręcić, a później przejsc na Csy