Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaaaam :) ale foteczki piękne... wypad się udał... bardzo mnie to cieszy... a ta foteczka, gdzie Ares podskakuje do góry jest bowska.... zdjęcie miesiąca, serio... ej a moze daj ją na konkurs... naprawdę...

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
foteczki beda dopiero pozniej poniewaz teraz spadam na 3 czesc Harrego Pottera:evil_lol: :evil_lol:

Farciara ja czekałam na to od tygodnia,na tvp1 tez lecial film ktory chcialam obejzec a tu w srode sie dowiaduje ze idziemy do pupu i wszystkie filmy mnie omineły:placz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
ja naprawdę polecam rolki - to świetna zabawa :loveu:

Może masz racje, tylko nie wiem czy uda mi się kogoś namówić, bo samej to by mi się jeździć nie chciało. Może schudne troche przy okazji jeszcze bardziej :cool3:

Posted

Ulalal jak nagadane:evil_lol: :evil_lol:
przepraszam ze wczoraj sie nie odzywalam, ale od rana byłam a Tuszynie (kolo Łodzi) a pozniej z Tz-tem kolezanka i jej chlopakiem w kinie na swiadku koronnym. Nastepnie pojechalismy do pizzeri i tak jaokos wyszlo ze wdomu byl o godz 1.30. Zapomnialam kluczy i musialam sie dobijac zeby ktos mi otworzyl....:D:D

Posted

I jak podobał się film? :razz:

nawet nawet chociaz myslalam ze bedzie lepszy:evil_lol: A poszlismy glownie zobaczyc wrescie otwarte Multikino (przez 2 lata stalo zamkniete- komornik wszedl w dzien otwarcia- dluga historia:shake:)

Jeszcze mam troche fotek:
zaloty Aresa:

Posted

wiq napisał(a):
włocławek - reaktywacja!:multi:

TAAK!!! narescie:multi: :multi:

Co do padliny - piękne zapaszki, Aresik wie co dobre :evil_lol::evil_lol:
Mnie szlag trafia jak Figowa wraca cała śmierdząca... obiad podchodzi do gardła, ale co zrobić... trzeba to umyć :shake:

My jeszcze tak autobusem wracalismy... (w dodatku pelno ludzi bylo):oops: :oops: :oops:

Usia napisał(a):
Martuś czy to nie sa przypadkiem tereny za domem Cerbera ??
jesli tak to ja moge napisac :A ja tam byłam :p :p :p
[SIZE=2]Jak tam Ola zyje no i jak Kora, bo Cer to wiem ze nadal wspaniały i Lui daje chociaż jakieś oznaki zycia w przeciwienstwie do co po niektórych ;)

Tak to te tereny;) a no Ola jakos zyje super ze udalo nam sie wrescie spotkac:multi: mam nadzieje ze teraz bedziemy sie czesciej spotykac, a no i ze Ty znowu do nas wpadniesz:razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
mam nowe foteczki z wypadu na rolki:evil_lol::

Nooo widze że się nie nudzicie :D
Bsosz kiedy ja ostatnio na rolkach jeżdziłam :shake: chyba jak je na komunie dostałam, a potem sie zespuły i tak sie moja przygoda z rolkami skonczyła, po za tym rolki z Tiną.... to nierealne :cool1:

PS. sorki ale musze tak odpisywac na twojego 1 posta niemoge kilku zdjec z roznych stron w jednym poscie... bo mi sie cos powalilo i ikony mi nie dzialają :angryy:

Posted

Cześć Marta :) A gdzie to się po nocy łaziło że się tel nie odbierało?:evil_lol::evil_lol:
Z prawdziwą przyjemnością sobie obejrzałam fotki z Waszego wspólnego spacerku. Nawet nie wiesz, jak brakowało takich fotek w Waszych włocławskich galeriach :)

tak powinno być, wszystkie 3 razem :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Nooo widze że się nie nudzicie :D
Bsosz kiedy ja ostatnio na rolkach jeżdziłam :shake: chyba jak je na komunie dostałam, a potem sie zespuły i tak sie moja przygoda z rolkami skonczyła, po za tym rolki z Tiną.... to nierealne :cool1:

PS. sorki ale musze tak odpisywac na twojego 1 posta niemoge kilku zdjec z roznych stron w jednym poscie... bo mi sie cos powalilo i ikony mi nie dzialają :angryy:

Mickey mnie czasem na rowerze ciągnie:D
Wbrew pozorom to silny z niego chłopak:evil_lol:
a na rolkach to ja nie umiem jeździć:oops:
umiem za to na motorze:cool3:

Posted

Paulina dziekuje, w sumie to taka normalna:evil_lol: A ja z Aresem tez na rowerku jezdze tylko ze przewaznie on biegnie z boku bez smyczy po jezdzimy po polnych drogach, a jak po ulicy(jakos tam trzeba dojechac) to tez zdarzy mu sie pociagnac:evil_lol: :evil_lol: Te nasz male bydlaczki maja sile (one sa jednakowej wielkosci? bedziesz na zlocie?? Ares by mial fajnego qumpla;))

Aguhska bardzo Cie przepraszam ale nie mialam telefonu ze soba:oops:, a bylam w kinie i w pizzeri i wocilam do domu pozno w nocy, ale napisalam Lui smsa i dojechala do Kowala:multi:

Anecioreczek dzien doberek

Chiquia witamy:multi: trzeba sobie jakos zycie urozmaicic:evil_lol:

Eria dziekujemy bardzo mi milo:oops:

Posted

Paulina szkoda ze nie bedziesz na zlocie:placz: :-( :-(

A ja spotkalam sie dzisiaj z Luiza:multi:Najpierw bylismy na rolkach, a pozniej z psami na spacerku. Ale lui nie byla ze swoim Cerberkiem tylko z pekinczykim swojego chrzesnego- Puszkiem:evil_lol:
jestem zadowolona bo to byl chyba pierwszy obcy pies na ktorego Ares nie zawarczal:multi: wydaje mi sie ze to zalezy od wielkosci bo na wieksze od siebie sie rzuca (prawdopodobnie ze strachu bo kilka razy go zaatakowaly:-() a z mniejszymi potrafi sie bawic i nic im nie robic:multi: :multi:
Oczywiscie mam duzooo fotek