Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
Marta szalejesz!!!! co chwilę widzę inny baner!! przystopuj trochę bo się połapać nie można :evil_lol: :evil_lol:

ok przepraszam:oops: Ale mam duzo banerkow i nie wiem ktory wstawic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mialy byc wszytskie wiec "pomalu" zmieniam:D

Posted

[quote name='Marta_Ares']

A teraz pochwalimy sie co prawdopodobnie w najblizszym czasie powinnismy miec:

Obroża z Red Dingo:loveu:Świetna obróżka :loveu:
I filmik :klacz:

Jaka łapka :razz:

Uwielbiam takie fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kolezanka nie ma netu
Kol. nie przepada za psami
Kol. ze swoim nie wychodzi na spacer twierdzi ze nie ma czasu i wystarczy mu jak biega kolo domu, czesto na ulicy...:shake: :shake: :shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
eh niestety dokladnie:cool1: :cool1:
W mojej okolicy sa tyko 2 osoby które wychodza z psem na spacer i się nim ogólnie interesują - ja i moja koleżanka. Dla resty jest to głupota :roll: A ja uważam że ludzie nie wiedzą co tracą i tyle :diabloti::diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A ja uważam że ludzie nie wiedzą co tracą i tyle :diabloti::diabloti:

ja tam bardzo lubie wychodzic z psem na spacer:multi: zaluje tylko ze nie mam wiekszego zebym dluzej z i wiecej mogla z nim na rowerze jezdzic. Kocham te wieczorne samotne spacery:loveu: :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Oj ja też kocham wyłazić z psem :loveu: Tylko te poranne spacery tochę mnie doijają ale tak to jest OK :cool1:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Oj ja też kocham wyłazić z psem :loveu: Tylko te poranne spacery tochę mnie doijają ale tak to jest OK :cool1:.

na te poranne ja nigdy nie mam czasu...:oops: :oops: :oops: ale wypuszczam mlodego na podworko i sam biega (oczywiscie teren ogrodzony) dojezdzam do szkoly 15km i i tak wczesnie wstaje. Ale po szkole i wieczorem wszystko nadrabiamy:evil_lol: :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Marta_Ares']na te poranne ja nigdy nie mam czasu...:oops: :oops: :oops: ale wypuszczam mlodego na podworko i sam biega (oczywiscie teren ogrodzony) dojezdzam do szkoly 15km i i tak wczesnie wstaje. Ale po szkole i wieczorem wszystko nadrabiamy:evil_lol: :evil_lol:

Ekhem :loveu:

Posted

cóż mogę powiedzieć ? ;P
to samo
dwa cudeńka :loveu::loveu::loveu: z czego jedno sie uśmiecha na pierwszej fotce ( to cudeńko po lewej :D:D:D )
Pozdrawiam