Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zwierzaki mojej kolezanki z klasy:

sierpien 2005 Dorosla klacz(Kasia) z Gwiazdka:loveu:
Kasia zostala wykupiona od gospodarza ktory chcial ja sprzedac na rzeź.

kolezanka z konikami

maj 2006 kolezanka z Gwiazdką:loveu: :loveu: :loveu:

Max- uratowany owczarek:loveu:
Maxa zabrali (wykupili) od faceta ktory trzymal psa w bloku, nie mial czasu na spacery, nie potrafil sie nim zajac. kiedy do nich przyjechal byl wychudzony, nie potrafil chodzic na smyczy.

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wkoncu z jakiegos powodu otrzymal takie imie:evil_lol:

Juz to chyba kiedys opowiadalam jak Ares byl szczeniakiem to ciezko mu bylo wybrac imie (byl juz Fluki'em, Fliperem :evil_lol:) wkoncu chyba zostal Syriuszem(Syri) w tym samym dniu czytalam pewien artykul z gazecie o owczarku niemieckim- Aresie ktory uratowal swoich wlascicieli z pozaru i sie pytam mamy a moze Syri bedzie Aresem:evil_lol: a moja mama ze to chyba najlepsza propozycja:lol:

A imie Syriusz nadal bardzo mi sie podoba ale pasuje raczej do duzego psa. (slyszlam to imie na wystawie, a mial tak na imie- sznaucer olbrzym)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

A imie Syriusz nadal bardzo mi sie podoba ale pasuje raczej do duzego psa. (slyszlam to imie na wystawie, a mial tak na imie- sznaucer olbrzym)

fakt - dla sznaucia olbrzymka ładne imię :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziekujemy wszytskim za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na popoludnie szykuje niespodzianke.... jak sie uda to mam nadzieje ze wam sie spodoba:evil_lol:

A teraz pochwalimy sie co prawdopodobnie w najblizszym czasie powinnismy miec:

Obroża z Red Dingo:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Dziekujemy wszytskim za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na popoludnie szykuje niespodzianke.... jak sie uda to mam nadzieje ze wam sie spodoba:evil_lol:

A teraz pochwalimy sie co prawdopodobnie w najblizszym czasie powinnismy miec:

Obroża z Red Dingo:loveu:

ale śliczna, Perełka ma też czerwoną z ozdóbkami, a ja swoim owczarom chciałam kupić, ale takie co mi się podobają to jedna kosztuje 60 zł :shake: więc narazie biegają w łańcuszkach :evil_lol: