Marta_Ares Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 zwierzaki mojej kolezanki z klasy: sierpien 2005 Dorosla klacz(Kasia) z Gwiazdka:loveu: Kasia zostala wykupiona od gospodarza ktory chcial ja sprzedac na rzeź. kolezanka z konikami maj 2006 kolezanka z Gwiazdką:loveu: :loveu: :loveu: Max- uratowany owczarek:loveu: Maxa zabrali (wykupili) od faceta ktory trzymal psa w bloku, nie mial czasu na spacery, nie potrafil sie nim zajac. kiedy do nich przyjechal byl wychudzony, nie potrafil chodzic na smyczy. Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nono Aresik naprawdę świetnie się zachował :multi: Mądre psisko :loveu: Piękne konie, uwielbiam patrzeć na te stworzenia :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Kilka fotek bohatera:evil_lol:: Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Marta_Ares napisał(a): Jaki przystojny, dzielny bohater:loveu: Spisałeś się malutki dzielny piesku:loveu: Quote
barbara.h Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aresikowi poścxiel się spodobała? :loveu::loveu: I tak wygląda pies bohater!!! :laola: Zdrówka życzymy :buzi: Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 wkoncu z jakiegos powodu otrzymal takie imie:evil_lol: Juz to chyba kiedys opowiadalam jak Ares byl szczeniakiem to ciezko mu bylo wybrac imie (byl juz Fluki'em, Fliperem :evil_lol:) wkoncu chyba zostal Syriuszem(Syri) w tym samym dniu czytalam pewien artykul z gazecie o owczarku niemieckim- Aresie ktory uratowal swoich wlascicieli z pozaru i sie pytam mamy a moze Syri bedzie Aresem:evil_lol: a moja mama ze to chyba najlepsza propozycja:lol: A imie Syriusz nadal bardzo mi sie podoba ale pasuje raczej do duzego psa. (slyszlam to imie na wystawie, a mial tak na imie- sznaucer olbrzym) Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 nowe miejscie obserwacyjne Ares (jak siedze przy kompie to on skomli i opiera sie lapami o kaloryfer zeby go wsadzic na gore:evil_lol:) Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Marta_Ares napisał(a): A imie Syriusz nadal bardzo mi sie podoba ale pasuje raczej do duzego psa. (slyszlam to imie na wystawie, a mial tak na imie- sznaucer olbrzym) fakt - dla sznaucia olbrzymka ładne imię :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale słodka psinka:):loveu: Śliczny jest..i ma taki usmiechniety pyszczek:p Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 wow, ale slicznie wyglada na tym oknie :multi::multi: a nie pomaga Ci pisać? :evil_lol::evil_lol: Quote
Samturia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mój dzielny bohater :loveuL boże on z każdą fotką pięknieje :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 barbara.h napisał(a):wow, ale slicznie wyglada na tym oknie :multi::multi: a nie pomaga Ci pisać? :evil_lol::evil_lol: hey :D mój Mickey tez tak siedzi na oknie:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Dziekujemy wszytskim za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na popoludnie szykuje niespodzianke.... jak sie uda to mam nadzieje ze wam sie spodoba:evil_lol: A teraz pochwalimy sie co prawdopodobnie w najblizszym czasie powinnismy miec: Obroża z Red Dingo:loveu: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Martuś :) Bardzo fajna ta obroża. Wczoraj kupiłam Piniowi obróżkę, tylko nie taką wypasioną.. bardzo mi się podoba ta fotka:loveu: Quote
Samturia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 super obróżka.... ja mam z rogza smyczke, też czerwoną ale w kostki... a po ile taka wypasiona obróżka? Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ta obroza M na srednie psy kosztuje 18 zł jakosciowo jest podobno bardzo zblizona do rogza. Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Marta_Ares napisał(a):Dziekujemy wszytskim za odwiedziny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Na popoludnie szykuje niespodzianke.... jak sie uda to mam nadzieje ze wam sie spodoba:evil_lol: A teraz pochwalimy sie co prawdopodobnie w najblizszym czasie powinnismy miec: Obroża z Red Dingo:loveu: ale śliczna, Perełka ma też czerwoną z ozdóbkami, a ja swoim owczarom chciałam kupić, ale takie co mi się podobają to jedna kosztuje 60 zł :shake: więc narazie biegają w łańcuszkach :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 mam dla was film:evil_lol: Na kompie lepiej to wygladalo:-( tu po powiekszeniu strasznie niewyraznie widac przez te pixele. I chyba troche przyspiesz bo na dysku tez mam wolniej. http://video.google.pl/videoplay?docid=-83557263884128077 Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Super film! Szkoda, że troche nie wyraźny, ale i tak jest swietny :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jaki on szarmancki :loveu::loveu: a obróżka śliczna gdzie można taką nabyć ?? :lol: Quote
Marta_Ares Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 wlasnie nie wiem dlaczego on taki niewyrazny:shake: na kompie ogladam na pelnym ekranie i duzo lepiej widac:roll: :roll: A obroze zamawiam w sklepie internetowym- sklep Grot Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 świetny ten filmik :multi::multi::multi: ja takich cudów, robić nie umiem niestety:shake: Quote
Recommended Posts