Marta_Ares Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Luiza dziekuje za fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mam jeszcze troche swoich, ale to za chwile:evil_lol: Musimy sie koniecznie umowic na jakis kolejny spacerek:cool3: No i po pracy dzisiaj az 6 godzin, czasami naprawde mialam dosyc:placz: ale jak sie pomyzli ze kasa za to bedzie, a potem bede mogla sie wylegiwac nad morzem to odrazu checi do pracy wracaja:lol: Quote
taxelina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10433517&postcount=8025 Quote
Anka_ZG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hej;)http://images27.fotosik.pl/240/2b3ccc6fd5b1cc7d.jpg ale fajne wodne szalenstwo:) Quote
Pianka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Śliczne fotki. Ares w końcu mógł sobie popływać :D Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A witamy. Bylismy dzisiaj na treningu agility:lol: z Maja i Aresem. Jechalismy pociągiem dla Ares to pierwszy ras dla Mai pewnie tez, i nie było tak źle trzeba je tylko bylo wsadzic do pociagu, a pozniej juz grzecznie siedzialy:loveu: A wracalismy autobusem dla urozmaicenia:lol: Na treningu Ares niestety jeszcze nie mógł skakac (na wszelki wypadek zeby ze szwami sie nic nie stało, chociaz on juz szaleje na spacerach....:roll:) Za to zaczelismy troche z Maja skakac i calkiem calkiem jej to wychodzi:loveu: :loveu: za paroweczke zrobi wszystko:evil_lol: Quote
eria Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ooo i Cerber się pojawił!!! :multi: ślicznie psiakom w wiqowych obrożach:loveu: Quote
Cerber Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 suuper focisze, dzięki Martuś za Cerbiszonka :) strefeczka boska :loveu: A Majka to normalnie na agility czuła sie jak ryba w wodzie, przyjeżdżajcie z nią częściej, bo to suuuuper psiak :) Zaraz i ja może chociaż z jedną focisze wstawię... jutro obiecuję fotek więcej, dziś weny coś nie miałam... Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O, widze Majka stawia pierwsze kroki w agility :) Super nowe obróżki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 eria napisał(a):ooo i Cerber się pojawił!!! :multi: ślicznie psiakom w wiqowych obrożach:loveu: tak Cerberek tez:loveu: :loveu: a obroze sa swietne:loveu: Cerber napisał(a):suuper focisze, dzięki Martuś za Cerbiszonka :) strefeczka boska :loveu: A Majka to normalnie na agility czuła sie jak ryba w wodzie, przyjeżdżajcie z nią częściej, bo to suuuuper psiak :) Zaraz i ja może chociaż z jedną focisze wstawię... jutro obiecuję fotek więcej, dziś weny coś nie miałam... dziekuje Lui:loveu: postaramy sie przyjeżdżać z Maja i Aresem tak czesto jak sie uda, jutro napewno postaramy sie wpasc z Maja;) Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 agaciaaa napisał(a):O, widze Majka stawia pierwsze kroki w agility :) Super nowe obróżki :loveu: i calkiem ladnie jej to wychodzi:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wow, ile fajnych agilitowych fotek! :multi: :multi: :multi: Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Super foteczki:loveu: Slicznotka czuje sie jak ryba w wodzie na torze chyba:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 wiq napisał(a):a niby husky takie ciężkie we współpracy :P hehe ale za jedzonko zrobia wszystko:lol: Quote
Recommended Posts