Asia & Ginger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://images33.fotosik.pl/181/7e82f7e47d819a63.jpg Jakie mądre spojrzenie. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 http://images27.fotosik.pl/177/865416a30d6229fa.jpg ale świetne ujęcie :loveu: Quote
Pianka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images33.fotosik.pl/181/043378764442b870med.jpg haha jaki borok:evil_lol: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://images27.fotosik.pl/176/b1f66b7f942fdbbc.jpg Zdjęcie jak malowane :loveu: Mi z tych wszystkich podobają się Falka, Klara i Korba:evil_lol: Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 panny są boskie !! a czy Ty je rozróżniasz żeby nadawać im imiona ??? :evil_lol: obstawałabym jednak za imieniem zbiorowym Lejdis :evil_lol: Quote
anetta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Chyba będziesz musiała im jakieś wstążeczki założyć żeby je teraz odróżnić :evil_lol: Fajne mają te mieszkanko :))))) Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Przed chwila dowiedziałam ze zmarla moja prababcia :-( Mialam z nia bardzo dobry kontakt w dziewcinstwie, teraz rzadziej sie spotykalismy Juz wczoraj dostalam informacje ze miala zawal i zabrali ja do szpitala, dzisiaj miala drugi i juz nie udalo sie uratowac:shake: :-( :-( Miala 89 lat Quote
Asia & Ginger Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bardzo wspólczuję... :-( Dla Twojej prababci Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Witam dziekuje Wam za wszystko :calus: Dzisiaj jest pogrzeb i zostałam poproszona o robienie zdjec... ale nie chodzi tu o zdjecia z cmentarza itp, ale o zdjecia otwartej trumny. Podobno tak sie robi, troche sie zdziwilam nigdy o takim czyms nie slyszalam:shake: Czytalam kiedys na "digarcie" o zdjeciach z pogrzebu, ale tam glownie chodzilo o sama atmosfere, i zdjecia trumny ale zamknietej Quote
eria Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ojej......mi umarła babcia, Tobie prababcia.... Szczerze współczuję :-( co do trumny...my zdecydowaliśmy się na zamkniętą...Chcemy pamiętać babcię taką jaka była przed chorobą Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 eria napisał(a):ojej......mi umarła babcia, Tobie prababcia.... Szczerze współczuję :-( co do trumny...my zdecydowaliśmy się na zamkniętą...Chcemy pamiętać babcię taką jaka była przed chorobą Aniu wlasnie o Tobie pomyslalam, o Twojej babci :-( Ech ciezka sparawa. Robilam zdjecia, dziwnie sie czulam i gdyby ktos mnie jeszcze raz o cos takiego poprosil chyba bym sie nie zgodzila :shake: To nie dla mnie i nie rozumie co to moze byc za pamiatka, portret trumienny, czy wlasnie nie lepiej zapamietac osobe zmarla taka jaka była za zycia, wesoła usmiechnieta... Poprosil mnie o to rano jej syn wiec ciezko mi bylo odmowic, teraz czeka mnie jeszcze zgranie ich na komputer z aparatu Quote
Dobcia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardzo mi przykro...:-( Pamiętam pogrzeb mojej babci i dziadka... to było przecież tak nie dawno... Mój wujek chciał, bym zrobiła zdjęcia... odmówiłam, bo wydawało mi sie, że tak nie można... Na szczeście wujek zrozumiał i uszanował moją decyzje... Słyszałam też o takim zwyczaju, ale ja po prostu nie byłabym w stanie... Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 NO ja na poczatku sie zdziwilam jak to wogole mozna, zdjecia, aparat w takim momencie ale czytalam na forach z wujkiem rozmawialam i to podobno kiedys taki zwyczaj byl i niektorzy teraz nadal to praktykują Jeszcze wieczorem bylam dzisiaj u dentysty, bolalo strasznie :shake: Ech za duzo przezyc jak na jeden raz Przepraszam Was zdjecia Aresiska beda jutro, bo obecnie jakies nowe mam wlasnie na aparacie jutro zgram te wszystkie bo dzisiaj juz nie mam siły Quote
wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 bardzo mi przykro :( [*] co do zdjęć, totalnie mnie to nie przekonuje.. podobnie, jak otwarte trumny.. :shake: Quote
agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ['] przykro mi.. Też nie rozumiem sensu robienia takich zdjęć.. Quote
Anetka83 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja mam zdjęcia z pogrzebu mojej babci z lat 80-tych...gdzieniegdzie chyba tak się robi...dla mnie też nie ma to sensu Bardzo mi przykro Marta...:( Trzymaj się! Życzę Ci zdrowych spokojnych i pełnych nadziei na lepsze jutro Świąt:) Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM :* Zdjecia przed chwila zgralam na komputer. W sumie dopiero dzisiaj sie tego podjelam wczesniej jakos nie moglam, mialam jakas blokade. Babcia ma przyjsc w tygodniu obejrzec zdjecia i wybrac te ktora mam wydukowac... Stwierdzilam ze lepiej jak sama je wydrukuje na papierze fotograficznym niż mam je zanosic do fotografa Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Bylam dzisiaj z Aresem u weta po tabletki na odrobaczenie przy okazji zwazylismy bydlaka:evil_lol: 13 kg wazy, zastanawiam sie czy przezucic go na |Barfa:roll: Przy okazji porazmawialam o kastracji pani powiedziala ze lepiej nie w okresie jak suczki maja cieczki. I pytala sie jaka wtedy mial narkoze bo wspomnialam ze dziwinie sie wybudzal i powiedziala ze poprostu da mu co innego. I przy okazji zostana usuniete podwojne wilcze pazury za jeszcze jeden post do nowej strony....:evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cześć:) Przyszłam pomóc w przerzuceniu sie na nową stronkę:cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 A wiec mamy nowa strone:evil_lol: :evil_lol: Jadziu dziekuje za pomoc fotki tylko taki z wieczornego spaceru... Quote
Recommended Posts