Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Marta_Ares napisał(a):Kilka porannych fotek: Słodko razem wyglądacie :loveu::loveu::loveu: PS Czekam na fotki ze spotkami z Korą i cerberkiem! :D Quote
wiq Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ladna ma Aresik pania :D sciany jak u mnie swego czasu;) teraz to pokoj siostry, wiec zamiast psow sa konie:lol: Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 To zaczynam wstawiac fotki:evil_lol: Jako pierwsze walka Aresa z Korą (ach ta zakochana para:evil_lol: :evil_lol::loveu:) Quote
Marta_Ares Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 I kolejna porcja fotek Juz cala trojeczke razem:loveu:: wracamy do domku..... Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bardzo podoba mi się ta fotka :loveu: :loveu: :loveu: jak wieczorem przy ognisku siedzą sobie trzej przyjaciele :D Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wow, bombowe zdjątko!!!! A wy mówicie, że to Kora ma długi jęzorek :eviltong: A Kora w drodze do domu zorganizowała mi strajk - nie chciała iść :evil_lol: oglądała się tylko za Aresem:eviltong: :roll: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 hej:):):) Mi to zdjątko też bardzo się podoba Ola :) To jest normalnie rozbój w biły dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ale się potrafią zgrać :D Wszystjkie w tym samym momeńcie siadają odpocząć z jęzorkeim na wierzchu ;] Quote
milena182 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sliczne moje psy tez maja takie szelki a ja zobaczylam piasek i myslalam ze jestescie nad wisla:p Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:):loveu: hehe pisze to w kazdej galeri ale trzba otoz nei mam czasu zeby sie rozpisywac i wszystko czytac wiec jak wroce do domku to nadrobie wszystko!!!!!!! Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Juszes napisał(a): ale się potrafią zgrać :D Wszystjkie w tym samym momeńcie siadają odpocząć z jęzorkeim na wierzchu ;] hehehe juszes, nawet nie wiesz ile nas kosztowało ułożenie psów jednakowo. I tak nie udało nam się ustawić tak jak byśmy chciały, bo my schciałyśmy, żeby wszystkie psioki róno siedziały, a one wszystkie inaczej :D ale te fotki są i tak świetnie zrobione, to i tak sukces, że siedziały razem bez ruchu :D Quote
nomu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Aaaaale się piesy wylatały :) Musiały potem fajnie wyglądać po takiej gonitwie w piasku ;) Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Juszes napisał(a): ale się potrafią zgrać :D Wszystjkie w tym samym momeńcie siadają odpocząć z jęzorkeim na wierzchu ;] Cerber napisał(a):hehehe juszes, nawet nie wiesz ile nas kosztowało ułożenie psów jednakowo. I tak nie udało nam się ustawić tak jak byśmy chciały, bo my schciałyśmy, żeby wszystkie psioki róno siedziały, a one wszystkie inaczej :D ale te fotki są i tak świetnie zrobione, to i tak sukces, że siedziały razem bez ruchu :D Luiza ma racje bardzo ciezko bylo ustwic je wszystkie razem:evil_lol: a oczywiscie wszystko psuł Ares ktory zawsze chcial byc przy Korze(a dokladniej za nia):angryy: Nawet minuty nie mogl wysiedziec na miejscu sam, te byly robione jak juz psy byly zmczone i jakims cudem zostaly chwile na miejscu:lol: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nomu napisał(a):Aaaaale się piesy wylatały :) Musiały potem fajnie wyglądać po takiej gonitwie w piasku ;) Cerber to za dużo sie raczej nie ubrudził ;) on jest czyścioszek. Za to Ares wyglądał jak król lew w mini wydaniu :D:D:D:D:D:D to było świetne naprawdę. Kora się niesamowicie mocno ślini, a przecież fafilki ma mniejsze nawet od Cerbera, który kilkukrotnie też dostał ze śliny od Kory, ale go wycierałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Marta_Ares napisał(a):Luiza ma racje bardzo ciezko bylo ustwic je wszystkie razem:evil_lol: a oczywiscie wszystko psuł Ares ktory zawsze chcial byc przy Korze(a dokladniej za nia):angryy: Nawet minuty nie mogl wysiedziec na miejscu sam, te byly robione jak juz psy byly zmczone i jakims cudem zostaly chwile na miejscu:lol: Nie no bez przesady, Cerber i Kora też się wiercili :D:D no ale cieszę się, ze udało nam się je ustawić :D Quote
Marta_Ares Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerber napisał(a):Nie no bez przesady, Cerber i Kora też się wiercili :D:D no ale cieszę się, ze udało nam się je ustawić :D Fotki wedlug mnie wyszly swietne tam gdzie cala trojka razem siedzi:loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 noooom fotki wam sie suuuuper udalu!!!!super macie ekipe nie ma co!!!!!!!!! az zazdrosc zrzera.... Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Witam wszystkich przed chwila wrocilam ze szkoly:shake: ale nie bylo dzisiaj tak zle sprawdzian z geografi jakos napisalam :lol: z polskiego zostalam wywolana do przecytania pracy domowej sorka nawet mnie pochwalila (ale oceny nie postwaila:cool1:) zadowolona jestem rowniez ze sprawdzinu ktory napisalam z bioli, chociaz mam jedno pytanie do Oli (wkoncu on chodzi na profil biologiczno- chemiczny :D) Teraz spadam an spacer z Aresem wieczorem moze dodam nowe foty Quote
milena182 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 mo marta ola wspomiala mi jakie ziolko z aresa czy on na wszystkie suczki tak reaguje gdy sie bardziej poznaja? Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Ares ma malo kontaktow z innymi psami bo na tym zadupiu gdzie ja mieszkam to psy na lancucha siedza a nie na spacery wychodza:-( :mad: Jedynie kolezanka ktora mieszka obok ma mniejszego psa z ktorym Ares sie wychowywał to teraz czasami tez chce go .......ale nie sa w stosunku do siebie agresywne. Wydaje mi sie ze dlatego moze on tak reaguje na suczki ze mlody taki jest wiecie dorasta:lol: (obecnie ma ok 17 miesiecy) niestety przez to ma rowniez zle kontakty z innymi psami chocby z cerberem:-( Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj!!! Ares wcale nie jest taki zły i agresywny, a konflikty z Cerberem wynkają z tego, że jest zazdrosny o Korę :roll: A na spacerach nie rzuca się na inne psy. P.S. Co to za pytanko? ;) Quote
Marta_Ares Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 No to macie kilka foteczek: eh pies byl dzien wczesniej prany:mad: I jeszcze cala trojeczka razem: i spadam lekcje robic:evil_lol:bo przez to forum siedze pozniej po nocy i ise ucze. Ola to nic waznego za duoz pisania na forum jutro w szkole Cie znajde:cool3: Quote
Recommended Posts