Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, bombowe zdjątko!!!!

A wy mówicie, że to Kora ma długi jęzorek :eviltong:

A Kora w drodze do domu zorganizowała mi strajk - nie chciała iść :evil_lol: oglądała się tylko za Aresem:eviltong: :roll:

Posted

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:):loveu:
hehe pisze to w kazdej galeri ale trzba otoz nei mam czasu zeby sie rozpisywac i wszystko czytac wiec jak wroce do domku to nadrobie wszystko!!!!!!!

Posted

Juszes napisał(a):

ale się potrafią zgrać :D Wszystjkie w tym samym momeńcie siadają odpocząć z jęzorkeim na wierzchu ;]

hehehe juszes, nawet nie wiesz ile nas kosztowało ułożenie psów jednakowo. I tak nie udało nam się ustawić tak jak byśmy chciały, bo my schciałyśmy, żeby wszystkie psioki róno siedziały, a one wszystkie inaczej :D ale te fotki są i tak świetnie zrobione, to i tak sukces, że siedziały razem bez ruchu :D

Posted

Juszes napisał(a):
ale się potrafią zgrać :D Wszystjkie w tym samym momeńcie siadają odpocząć z jęzorkeim na wierzchu ;]

Cerber napisał(a):
hehehe juszes, nawet nie wiesz ile nas kosztowało ułożenie psów jednakowo. I tak nie udało nam się ustawić tak jak byśmy chciały, bo my schciałyśmy, żeby wszystkie psioki róno siedziały, a one wszystkie inaczej :D ale te fotki są i tak świetnie zrobione, to i tak sukces, że siedziały razem bez ruchu :D

Luiza ma racje bardzo ciezko bylo ustwic je wszystkie razem:evil_lol: a oczywiscie wszystko psuł Ares ktory zawsze chcial byc przy Korze(a dokladniej za nia):angryy: Nawet minuty nie mogl wysiedziec na miejscu sam, te byly robione jak juz psy byly zmczone i jakims cudem zostaly chwile na miejscu:lol:

Posted

nomu napisał(a):
Aaaaale się piesy wylatały :) Musiały potem fajnie wyglądać po takiej gonitwie w piasku ;)

Cerber to za dużo sie raczej nie ubrudził ;) on jest czyścioszek. Za to Ares wyglądał jak król lew w mini wydaniu :D:D:D:D:D:D to było świetne naprawdę. Kora się niesamowicie mocno ślini, a przecież fafilki ma mniejsze nawet od Cerbera, który kilkukrotnie też dostał ze śliny od Kory, ale go wycierałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Luiza ma racje bardzo ciezko bylo ustwic je wszystkie razem:evil_lol: a oczywiscie wszystko psuł Ares ktory zawsze chcial byc przy Korze(a dokladniej za nia):angryy: Nawet minuty nie mogl wysiedziec na miejscu sam, te byly robione jak juz psy byly zmczone i jakims cudem zostaly chwile na miejscu:lol:

Nie no bez przesady, Cerber i Kora też się wiercili :D:D no ale cieszę się, ze udało nam się je ustawić :D

Posted

Cerber napisał(a):
Nie no bez przesady, Cerber i Kora też się wiercili :D:D no ale cieszę się, ze udało nam się je ustawić :D

Fotki wedlug mnie wyszly swietne tam gdzie cala trojka razem siedzi:loveu:

Posted

Witam wszystkich przed chwila wrocilam ze szkoly:shake: ale nie bylo dzisiaj tak zle sprawdzian z geografi jakos napisalam :lol: z polskiego zostalam wywolana do przecytania pracy domowej sorka nawet mnie pochwalila (ale oceny nie postwaila:cool1:) zadowolona jestem rowniez ze sprawdzinu ktory napisalam z bioli, chociaz mam jedno pytanie do Oli (wkoncu on chodzi na profil biologiczno- chemiczny :D)
Teraz spadam an spacer z Aresem wieczorem moze dodam nowe foty

Posted

Ares ma malo kontaktow z innymi psami bo na tym zadupiu gdzie ja mieszkam to psy na lancucha siedza a nie na spacery wychodza:-( :mad: Jedynie kolezanka ktora mieszka obok ma mniejszego psa z ktorym Ares sie wychowywał to teraz czasami tez chce go .......ale nie sa w stosunku do siebie agresywne. Wydaje mi sie ze dlatego moze on tak reaguje na suczki ze mlody taki jest wiecie dorasta:lol: (obecnie ma ok 17 miesiecy) niestety przez to ma rowniez zle kontakty z innymi psami chocby z cerberem:-(

Posted

Witaj!!!
Ares wcale nie jest taki zły i agresywny, a konflikty z Cerberem wynkają z tego, że jest zazdrosny o Korę :roll: A na spacerach nie rzuca się na inne psy.

P.S. Co to za pytanko? ;)

Posted

No to macie kilka foteczek:

eh pies byl dzien wczesniej prany:mad:

I jeszcze cala trojeczka razem:

i spadam lekcje robic:evil_lol:bo przez to forum siedze pozniej po nocy i ise ucze.
Ola to nic waznego za duoz pisania na forum jutro w szkole Cie znajde:cool3: