PARSONRK Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Dlaczego odwołano zawody w warszawie i Sopocie :question: :puppydog: Quote
Robull Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Nic nie odwołano!!! Zarówno w Warszawie jak Sopocie zawody mają się odbyć, więc nie ma co panikować. Quote
Mokka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Robull, a może by tak usunąć ze strony "Fortu" te informacje o odwołanych zawodach, bo jak widać niejednego wprowadziły w błąd. Quote
PARSONRK Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 No właśnie, no właśnie. Bo ja to tam wyczytałam :) Quote
PARSONRK Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 Skoro sprawa wyjaśniona, to proszę o zdjęcie topicu jako siejącego błędne informacje :D Quote
Davie Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Info w kalendarzu poprawione! :) Co prawda, w dalszym ciagu wiele watpliwosci budza zawody warszawskie, skoro nie podano kto sedziuje... Quote
Mokka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Davie napisał(a):Info w kalendarzu poprawione! :) Co prawda, w dalszym ciagu wiele watpliwosci budza zawody warszawskie, skoro nie podano kto sedziuje... Powiem więcej - większość zawodów w naszym kraju budzi wątpliwości aż do momentu, kiedy zostaną rozegrane :wink: , ale myślę, że informacje o ostatecznym odwołaniu powinni podawać organizatorzy wtedy, kiedy już wiedzą na pewno, że z imprezy nici. Quote
PARSONRK Posted June 27, 2005 Author Posted June 27, 2005 To ja jeszcze mam pytanko: Pułtusk jest ?czy nie ? ( 20-21.08 ) Quote
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='PARSONRK']Skoro sprawa wyjaśniona, to proszę o zdjęcie topicu jako siejącego błędne informacje :DTo się może prędko nie stać, bo na tym dziale obecnie nie ma moderatora. Natomiast Regulamin nakazuje sprawdzić, czy podobny topik istnieje przed założeniem nowego. W tym przypadku, natychmiast znalazłabyś ten topik, niemal identyczny z założonym przez Ciebie obecnym, i tam również znalazłabyś odpowiedź na swoje pytanie bez zaśmiecania forum duplikatami czy tworzenia roboty dla modów. Quote
Ania i Salma Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A gdzie znajdę jakiekolwiek info na temat zawodów w Warszawie :wink: Quote
Recommended Posts