aneta Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Osobom nie ma co współczuć, tylko szkoda psów tak rozmnażanych bez sensu i tylko na kasę. Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :angryy: i jeszcze takie zachęcanie pseudowhodowców: "zminiaturyzowane miniaturki minaturek". Włos się na głowe jeży. Ostatnio niestety bardzo rozpowszechniły się mieszanki przeróżnych ras z chihuahua :-( Quote
agata-air Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pieski z kupsprzedaj z gumkami do wlosow na szyjkach oni maja tez yorki, zawsze mnie zastanawiali:( Quote
Neva Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='agata-air']Pieski z kupsprzedaj z gumkami do wlosow na szyjkach oni maja tez yorki, zawsze mnie zastanawiali:( Maja yorki maja czi i maja pieski do tych ras podone, rozne , mix Quote
miumiu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a to nie ta sama pani od tego wychudzonego "chi"? bo podobny sposób prezentacji szczeniąt jak sie wejdzie z tego wychudzonego pieska w opcję"pokaż inne ogłoszenia" czy jakoś tak pokazują właśnie taie szczonki tak upozowane :( Quote
agata-air Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ale dlaczego te pieski sa takie malutkie?? Yorki wyglądały jak chomiczki były rozmiarów gumki do włosów?? To jest chore: albo te pieski są tak młodziutkie albo karłowate Quote
Neva Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 agata-air napisał(a):ale dlaczego te pieski sa takie malutkie?? Yorki wyglądały jak chomiczki były rozmiarów gumki do włosów?? To jest chore: albo te pieski są tak młodziutkie albo karłowate To sa szczeniaczki 6 tygodniowe, to widac. One nie beda wcale takie malutkie Quote
Chefrenek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hej, czy będziecie miały coś przeciwko jeśli usunę ten link ??? Quote
agata-air Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 możesz. wiem ze to niby jest reklama choć tego argumentu nie rozumiem:) moj tekst już zmieniłam:) Quote
Recommended Posts