Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że ludzie na allegro wystawiają różne rzeczy i różni naiwniacy je kupują, ale to mnie po prostu rozwaliło :evil_lol:

link usunięty przez moderatora -> kryptoreklama

z tych są takie chihuahua jak z koziej d..... trąbka :lol: :lol: :lol: , a cena jaka konkretna ;D

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dyziolek napisał(a):
Ale przecież tam nie jest napisane, że to chihuahua tylko "hihuahua ciulala" :D . No to pędzę sprawdzić jaki jest wzorzec tej rasy :wink:

To niedzieli Ci braknie na szukanie ;D

Posted

Niestety,takich miotów jest więcej,przypadek lewków,gdzie facet chce za szczeniaka jak za rodowodowego,to małe wyglądają jak mieszńce z lhasakiem,już nie mówię o tym ,że podparł się nazwą znanej hodowli,a sieje ogłoszeniami gdzie się tylko da. :evilbat:

Posted

dyziolek napisał(a):
Ale przecież tam nie jest napisane, że to chihuahua tylko "hihuahua ciulala" :D . No to pędzę sprawdzić jaki jest wzorzec tej rasy :wink:

no wlasnie :D facet wyhodowal nowa rase ;) ciekawe kiedy ja FCI uzna :lol:

Posted

To na pewno te same! Zróćcie uwagę na ręczniczek, które przedtem był u pani na kolankach a tutaj jest w koszyczku... No i cena rzeczywiście wzrosła - może dlatego, że to "chihuahua biszkoptowe" :wink:

Posted

Tez zwrocilam uwage na ten reczniczek!!!!A na pierwszej podanej aukcji pani trzymajaca koszyczek tez jest owinieta w recznik!!!!A na druga sesje juz sie ubrala.Hihihihihihihi!

Posted

resuruss napisał(a):
!!!A na pierwszej podanej aukcji pani trzymajaca koszyczek tez jest owinieta w recznik!!!!!

dziewczyny ale wy macie oczy :o :o nic nie umknie waszej uwadze,ja myślałam,że ta na pierwszej focie też ma fartuszek ubrany :lol: a ty proszę...only ręczniczek 8) ale cena szybko rośnie...biszkopty w cenie!!! :wink:

Posted

analfabeci :lol: wyslalam im meila, ze na moje oko to nie chihuahua tylko zwykle kundelki i zadalam pytanie, czy sa z rodowodem czy bez i po jakich rodzicach a oni mi odpisali "to zile się pani oriętóje"

Posted

Ej, przeciez to jakis rozmnazacz - wejdzcie sobie na wszystkie aukcje wystawiajacego i zobaczcie, jakie "piekne" psy oferuje (pomijajac, ze i tak kazdy psiak jest najcudniejszy).

Posted

:o :o :o :o :o :o :o te szczeniaki są większe od mojego rocznego Kendusia... he,he,he ale juz nie takie "ciułały" widziałam... :roll:
ciułała, ciułała i nie wyciułała.... :B-fly:

Posted

dodam tylko, że sprzedający się zmienił, pani, ręczniczek i pieski te same... :lol:
co do pierwszego sprzedającego to jakiś paskudny rozmnażacz, można poznać po koszulce, że wszystkie zdjęcia były hurtowo robione... :evil: :snipersm: 0X