ingridr Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Wiem, że ludzie na allegro wystawiają różne rzeczy i różni naiwniacy je kupują, ale to mnie po prostu rozwaliło :evil_lol: link usunięty przez moderatora -> kryptoreklama z tych są takie chihuahua jak z koziej d..... trąbka :lol: :lol: :lol: , a cena jaka konkretna ;D Quote
resuruss Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 A jaki maja sliczny koszyczek do truskawek na zdjeciu..... :roll: Quote
ingridr Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 do takiego koszyczka to 5 dorosłuch "ciułałów" by wlazło, a nie 4 szczeniaki :laugh2_2: Quote
dyziolek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ale przecież tam nie jest napisane, że to chihuahua tylko "hihuahua ciulala" :D . No to pędzę sprawdzić jaki jest wzorzec tej rasy :wink: Quote
ingridr Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 dyziolek napisał(a):Ale przecież tam nie jest napisane, że to chihuahua tylko "hihuahua ciulala" :D . No to pędzę sprawdzić jaki jest wzorzec tej rasy :wink: To niedzieli Ci braknie na szukanie ;D Quote
Alfa1 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Niestety,takich miotów jest więcej,przypadek lewków,gdzie facet chce za szczeniaka jak za rodowodowego,to małe wyglądają jak mieszńce z lhasakiem,już nie mówię o tym ,że podparł się nazwą znanej hodowli,a sieje ogłoszeniami gdzie się tylko da. :evilbat: Quote
anushka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 dyziolek napisał(a): "hihuahua ciulala" :D rozwaliłaś mi serce...ja nawet na to nie zwróciłam uwagi :shock: :shock: :klacz: Quote
maga18 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 dyziolek napisał(a):Ale przecież tam nie jest napisane, że to chihuahua tylko "hihuahua ciulala" :D . No to pędzę sprawdzić jaki jest wzorzec tej rasy :wink: no wlasnie :D facet wyhodowal nowa rase ;) ciekawe kiedy ja FCI uzna :lol: Quote
dyziolek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 No ma się to bystre oko :wink: ... a serduszko mam nadzieję doszło już do siebie? Quote
anushka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 po tym "ciulala" to długo będzie do siebie dochodziło!!!!!!!!!! :ylsuper: Quote
lothia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 czy to nie te same? tylko cena jakby wyższa link usunięty przez moderatora -> kryptoreklama Quote
dyziolek Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 To na pewno te same! Zróćcie uwagę na ręczniczek, które przedtem był u pani na kolankach a tutaj jest w koszyczku... No i cena rzeczywiście wzrosła - może dlatego, że to "chihuahua biszkoptowe" :wink: Quote
maga18 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 cena wzorsla bo to juz nie hihuahua ciulala tylko chihuahua :lol: Quote
resuruss Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Tez zwrocilam uwage na ten reczniczek!!!!A na pierwszej podanej aukcji pani trzymajaca koszyczek tez jest owinieta w recznik!!!!A na druga sesje juz sie ubrala.Hihihihihihihi! Quote
anushka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 resuruss napisał(a):!!!A na pierwszej podanej aukcji pani trzymajaca koszyczek tez jest owinieta w recznik!!!!! dziewczyny ale wy macie oczy :o :o nic nie umknie waszej uwadze,ja myślałam,że ta na pierwszej focie też ma fartuszek ubrany :lol: a ty proszę...only ręczniczek 8) ale cena szybko rośnie...biszkopty w cenie!!! :wink: Quote
ingridr Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Następna aukcja pewnie będzie "szła" po 1000, bo babka ściągnie ręczniczek :jumpie: Quote
sheila Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 ingridr napisał(a):Następna aukcja pewnie będzie "szła" po 1000, bo babka ściągnie ręczniczek :jumpie: Wymiękłam...... :roflt: :lol: Quote
maga18 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 analfabeci :lol: wyslalam im meila, ze na moje oko to nie chihuahua tylko zwykle kundelki i zadalam pytanie, czy sa z rodowodem czy bez i po jakich rodzicach a oni mi odpisali "to zile się pani oriętóje" Quote
nefesza Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ej, przeciez to jakis rozmnazacz - wejdzcie sobie na wszystkie aukcje wystawiajacego i zobaczcie, jakie "piekne" psy oferuje (pomijajac, ze i tak kazdy psiak jest najcudniejszy). Quote
Kenduś Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 :o :o :o :o :o :o :o te szczeniaki są większe od mojego rocznego Kendusia... he,he,he ale juz nie takie "ciułały" widziałam... :roll: ciułała, ciułała i nie wyciułała.... :B-fly: Quote
maga18 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 a tu jakie ma krzyzowki: wyzel z labradorem, golden z labradorem, beagle z bassetem :lol: :flop: link usunięty przez moderatora -> kryptoreklama Quote
Kenduś Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 dodam tylko, że sprzedający się zmienił, pani, ręczniczek i pieski te same... :lol: co do pierwszego sprzedającego to jakiś paskudny rozmnażacz, można poznać po koszulce, że wszystkie zdjęcia były hurtowo robione... :evil: :snipersm: 0X Quote
anushka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 maga18 i jest nawet "kotka sjamska" :o Kotka Sjamska Quote
malawaszka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 to niestety jets jakiś handlarz- miewa mnóstwo szczeniaków właśnie mixów dwóch ras albo i niekoniecznie :( i często zmienia nicka na allegro ale zawsze są to okolice Wa-wy 0X Quote
Recommended Posts