Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porterin pierwsza byla i zabrala mi "lysobulla" :wink:

Trzeba by tylko sprawdzic, czy Amores Perros juz nie jest nazwa hodowli, bo po filmie moglo sie juz komus zdarzyc...

AMFI- do logopedy... Stafosfera tez jakos nie sprawia mi problemow z wymowa :evilbat:

A ladne strasznie.

W razie zmiany rasy, zawsze mozna powiedziec, ze ca de bou to takie duuuuze staffiki (a nie???) :D

Posted

SIMPATICO też jednak jest super. Kojarzy mi się poza sympatycznością z pięknym bullem SIMPATICO Jedi. No ale może być i przecież STAFFICO, STAFFNATICO itp. odmiany bądź też AMFISTAFF :D !

Posted

Kurczaczki

Zgłupiałam już całkiem, mam mętlik, zamęt i sama już nie wiem czego chcę. Może jednak Simpatico? Mój Maciej marzy w końcu o wielkim białym bullterierze... Aczkolwiek ja wol ca de Bou...
Bądź tu mądry i wybierz...

Posted

[quote name='coco']AMFISTAFFI ? Jeszcze lepiej :D !

OOOO Coco, uper!
Tylko, żeby się źle nie kojarzyła, no wiesz, amfetamina?? Może lepiej by było HEROSTAFFI??? Zawsze można się tłumaczyć, ze hero to od bohaterskiego fafika, a nie jakiegoś brown sugara......... :wink:

Posted

Nie będzie tak źle ! Ci co wiedzą to wiedzą, a ci co "biorą" amfę, niech sobie kojarzą, co tylko chcą. Ponoć głodnemu zawsze chleb na myśli :evilbat: .

Posted

teraz nalezałoby sie zastanowic skad ten nick- |AMFI :lol: :lol: :lol:

ze niby na dgm to tak ale juz jako czesc przydomka to nie??? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='coco']Ponoć głodnemu zawsze chleb na myśli .

Niektórzy mówią, że chłop...
:oops:

teraz nalezałoby sie zastanowic skad ten nick- |AMFI :lol: :lol: :lol:

ze niby na dgm to tak ale juz jako czesc przydomka to nie??? :lol: :lol: :lol:

Cóż, szalało się w młodości... :oops: a teraz tylko wspomnienia zostały....
A AMFI to imię, które wymysliłam dla błękitnej amstaffki, którą miałam upatrzoną, ale ktoś mi ją zwinął sprzed nosa... i wtedy dotarło do mnie, że tylko staffik jest mi przeznaczony... i pojawiła się mała czarna świnka...
Co to jej teraz cycuszki rosną i zazdrośnie patrzy na dzieci sąsiadki labradorki...

Posted

amfi - ja ciagle uwazam, ze staffosfera jest najlepsza!

jesli chodzi o skojarzenia, to mi sie juz sam "stafik" kojarzy, przepraszam, ale hodowla "amfistaff" to na moje oko przykrywka dla jakiegos dealera :)

marta - jesli dalej szukasz nazwy, to ci cos wymyslilam. zupelnie ad hoc. byl taki serial amerykanski, "the bold and the beautiful" (po polsku moda na sukces). proponuje zamienic "bold" na "bald" i masz majstersztyk:) a ze staffiki piekne sa, kazdy wie:)

pozdrowienia

Posted

przepraszam, ale hodowla "amfistaff" to na moje oko przykrywka dla jakiegos dealera
'
:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

no ba! nie dośc ze amfa to jeszcze staff :HUT012: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

ja jestem wciaz za simpatico
staffosfera ... hm chyba tez powinnam udac sie do logopedy bo sie pluję :lol: :lol: :lol:

Posted

Staff stuff :) Jesli juz o jakichs amfach mowa 8)
Stuffer
Staffer
Staffiros
Faffiku-miku :lol:
Stafferos
Staffzona
Staffikos Superos
Staffoteria
Muchos Staffikos
Simpaffiko

Dla Marty:
The Beautiful and The Beast
Long Way to Statford
China upon Staff
Staff upon China (ew. Chinese)
Barba (łac. broda - jak siersc u grzywacza i dowcip z borda ;) )
Power Bangs (mocarna grzywka)
Super Fringe (podobnie j.w.)
Fringoss
Stuffed Fringos

Posted

TUUUFi jesteś genialna!!!
Staffiros jest surerackie! a Faffiku-Miku wywałał u mojego Maciusia półgidzinny atak rechotu połączonego ze zwałką na plery i machaniem łapkami w górę. A nawet nie będę pisała co się działo jak przeczytaliśmy China Upon Staff i Power Bangs dla Marty!

W piątek jade do Związku złożytć wniosek. Zopbaczymy czy i oni się tak pośmieją! :wink: :wink: 8)
Dodam, że podobały mi się bardzo też Staffico i Amfistaffi :D

Posted

tufi napisał(a):
A jakie propozycje wypiszesz Amfi? Jestem bardzo ciekawa :D

A jeszcze nie wiem.... :oops: na pewno Amores Perros, bo to już mam wpisame we wniosku, ale zapewne dopisze cos z Waszych propozycji...
Ogólnie podobająca się na forum Sfaffosfera odpada, bo mój najlepszy z mężów stwiedził, że to dobra nazwa, ale dla strony www, albo blogu o staffikach, a nie na hodowlę..., a że ja pokorna i kochająca żona słucham męża to Staffosfery nie będzie...

Posted

:lol: :lol: Ale się uśmiałam, to najśmieszniejszy topik od dawien dawna :D :D z pewnocią kilka waszych propozycji wybiorę, ale najlepsze jest Faffiku-Miku, buachachachachacha, nie mogę... wy to macie głowy :lol: :lol: Za każdym razem wywołanie tej nazwy u wszystkich wywoła śmiech :lol: