coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Może jeszcze: HAIRELESSTAFF, POWDERSTAFF CZY PUFFSTAFF - zależnie od odmiany :D ? Quote
Dag Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Porterin pierwsza byla i zabrala mi "lysobulla" :wink: Trzeba by tylko sprawdzic, czy Amores Perros juz nie jest nazwa hodowli, bo po filmie moglo sie juz komus zdarzyc... AMFI- do logopedy... Stafosfera tez jakos nie sprawia mi problemow z wymowa :evilbat: A ladne strasznie. W razie zmiany rasy, zawsze mozna powiedziec, ze ca de bou to takie duuuuze staffiki (a nie???) :D Quote
coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 SIMPATICO też jednak jest super. Kojarzy mi się poza sympatycznością z pięknym bullem SIMPATICO Jedi. No ale może być i przecież STAFFICO, STAFFNATICO itp. odmiany bądź też AMFISTAFF :D ! Quote
MSMIMI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 no mnie tez sie kojarzy z simpatico jedi :) ale AMFISTAFF coco jest poprostu najlepsze!!! :D :D :D :D :D :D !!!! Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 Kurczaczki Zgłupiałam już całkiem, mam mętlik, zamęt i sama już nie wiem czego chcę. Może jednak Simpatico? Mój Maciej marzy w końcu o wielkim białym bullterierze... Aczkolwiek ja wol ca de Bou... Bądź tu mądry i wybierz... Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 [quote name='coco']AMFISTAFFI ? Jeszcze lepiej :D ! OOOO Coco, uper! Tylko, żeby się źle nie kojarzyła, no wiesz, amfetamina?? Może lepiej by było HEROSTAFFI??? Zawsze można się tłumaczyć, ze hero to od bohaterskiego fafika, a nie jakiegoś brown sugara......... :wink: Quote
coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Nie będzie tak źle ! Ci co wiedzą to wiedzą, a ci co "biorą" amfę, niech sobie kojarzą, co tylko chcą. Ponoć głodnemu zawsze chleb na myśli :evilbat: . Quote
MSMIMI Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 teraz nalezałoby sie zastanowic skad ten nick- |AMFI :lol: :lol: :lol: ze niby na dgm to tak ale juz jako czesc przydomka to nie??? :lol: :lol: :lol: Quote
coco Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 A w ogóle zaczyna to brzmieć już światowo :D !!! Quote
AMFI Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 [quote name='coco']Ponoć głodnemu zawsze chleb na myśli . Niektórzy mówią, że chłop... :oops: teraz nalezałoby sie zastanowic skad ten nick- |AMFI :lol: :lol: :lol: ze niby na dgm to tak ale juz jako czesc przydomka to nie??? :lol: :lol: :lol: Cóż, szalało się w młodości... :oops: a teraz tylko wspomnienia zostały.... A AMFI to imię, które wymysliłam dla błękitnej amstaffki, którą miałam upatrzoną, ale ktoś mi ją zwinął sprzed nosa... i wtedy dotarło do mnie, że tylko staffik jest mi przeznaczony... i pojawiła się mała czarna świnka... Co to jej teraz cycuszki rosną i zazdrośnie patrzy na dzieci sąsiadki labradorki... Quote
fruzka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 amfi - ja ciagle uwazam, ze staffosfera jest najlepsza! jesli chodzi o skojarzenia, to mi sie juz sam "stafik" kojarzy, przepraszam, ale hodowla "amfistaff" to na moje oko przykrywka dla jakiegos dealera :) marta - jesli dalej szukasz nazwy, to ci cos wymyslilam. zupelnie ad hoc. byl taki serial amerykanski, "the bold and the beautiful" (po polsku moda na sukces). proponuje zamienic "bold" na "bald" i masz majstersztyk:) a ze staffiki piekne sa, kazdy wie:) pozdrowienia Quote
MSMIMI Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 przepraszam, ale hodowla "amfistaff" to na moje oko przykrywka dla jakiegos dealera ' :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: no ba! nie dośc ze amfa to jeszcze staff :HUT012: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: ja jestem wciaz za simpatico staffosfera ... hm chyba tez powinnam udac sie do logopedy bo sie pluję :lol: :lol: :lol: Quote
tufi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Staff stuff :) Jesli juz o jakichs amfach mowa 8) Stuffer Staffer Staffiros Faffiku-miku :lol: Stafferos Staffzona Staffikos Superos Staffoteria Muchos Staffikos Simpaffiko Dla Marty: The Beautiful and The Beast Long Way to Statford China upon Staff Staff upon China (ew. Chinese) Barba (łac. broda - jak siersc u grzywacza i dowcip z borda ;) ) Power Bangs (mocarna grzywka) Super Fringe (podobnie j.w.) Fringoss Stuffed Fringos Quote
porterin Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Stuffed Fringos :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: tylko czym? chińskim grzywaczem? moja propozycja: Stuufed Staff Quote
AMFI Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 TUUUFi jesteś genialna!!! Staffiros jest surerackie! a Faffiku-Miku wywałał u mojego Maciusia półgidzinny atak rechotu połączonego ze zwałką na plery i machaniem łapkami w górę. A nawet nie będę pisała co się działo jak przeczytaliśmy China Upon Staff i Power Bangs dla Marty! W piątek jade do Związku złożytć wniosek. Zopbaczymy czy i oni się tak pośmieją! :wink: :wink: 8) Dodam, że podobały mi się bardzo też Staffico i Amfistaffi :D Quote
tufi Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A taka glupawka mnie naszla :evilbat: A jakie propozycje wypiszesz Amfi? Jestem bardzo ciekawa :D Quote
coco Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 A tak przy okazji - nie wiecie, czy Zarząd Główny robi sobie przerwę wakacyjną ? Quote
AMFI Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 tufi napisał(a):A jakie propozycje wypiszesz Amfi? Jestem bardzo ciekawa :D A jeszcze nie wiem.... :oops: na pewno Amores Perros, bo to już mam wpisame we wniosku, ale zapewne dopisze cos z Waszych propozycji... Ogólnie podobająca się na forum Sfaffosfera odpada, bo mój najlepszy z mężów stwiedził, że to dobra nazwa, ale dla strony www, albo blogu o staffikach, a nie na hodowlę..., a że ja pokorna i kochająca żona słucham męża to Staffosfery nie będzie... Quote
Marta Chmielewska Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 :lol: :lol: Ale się uśmiałam, to najśmieszniejszy topik od dawien dawna :D :D z pewnocią kilka waszych propozycji wybiorę, ale najlepsze jest Faffiku-Miku, buachachachachacha, nie mogę... wy to macie głowy :lol: :lol: Za każdym razem wywołanie tej nazwy u wszystkich wywoła śmiech :lol: Quote
Recommended Posts