Jump to content
Dogomania

Pokaz psich zaprzegow w Sosnowcu (?)

Recommended Posts

Posted

helou :)))

nom pokaz psich zaprzegow jest tylko czescia imprezy GEANTa, faktycznie ja z kolega jedziemy tam z zaprzegami, ale co do przyjechania tam "osob trzecich" to moze byc problem bo z tego co pamietam jest to impreza zamknieta - tylko dla pracownikow.

ale obiecuje ze jak wroca to opiesze Wam co sie tam dzialo :))

Posted

nom ja tez bym sie cieszyla jakbyscie przyjechali, ale w sumie dobrze ze sobie o tym przypomnialam bo moglby byc zonk... fotek chyba nie bedzie, bo nie bedzie czym.. a ja nie mam teraz kasy na filmy niestety, wiec jedyne co to napisze :)

Posted

Hej :D

No faktycznie pokaz byl zamkniety, tylko dla pracownikow firmy produkujacej min. napoj Lipton Tea a jak bylo? ...relacje zostawiam Wiosnie :) ..powiem tylko ze bylo ciekawie :D ( chyba zaloze jakas mala fabryczke ktora bedzie produkowala porzadne kolka do stake-outow :) )

Pozdrawiam

Posted

hehe.. Rav.. to ja juz skladam zamowienie.. hurtem !! :P

tak ogolnie to jeszcze sie musze poprawic, bo wczesniej pisaam ze impreza byla robiona przez GEANTa, a to nie prawda, byla robiona przez wlasnie firme uni-... costam :P i ta firma min robi herbatki lipton ;) a GEANT byl po prostu nie daleko, ja cos pochrzanilam jak sluchalam.. :P

wygladalo to tak, ze przyjechalismy, zapieismy psy na stake-outy [ekhm.. moj poszedl :P], ubralismy w szelki, pozszlismy zobaczyc trase - ekghhm.. kolo 100-150m prosto, zakret 180' [nie umiem zorbic koeczka zeby bylo 'stopni' :P ] i to samo z powrotem. no spoko.. wysmialismy trase, poszlismy po liderow, przebieglismy z nimi trase, zeby zakapowaly ten zakret, Tadek jechal pierwszy, mial Cara, Silve, Shaneeka i Akike ode mnie, bo jego suczka ma cieczke, troche sie psiaki pomotaly, bo po prawej byly 2 kucyki, ale przeszly to ladnie. ludzie ucieszeni, fajnie. rozpielismy jego na stake-outa, zapielismy moje [Adasia, Akike - Yokiego, Svena ] wystartowalismy, Adas, blagam zostaw koniki.. ok ;) i tururu, Adas HA !! :P pobieglismy prosto, skoczyly przez tasme, ja ja przejechaam wozkiem :PP ale Rav nam szybko pomogl [dzieki ;))))] i bylo ok ;) pozniej jakies 3 godzinki psiaki siedzialy na stake-oucie, moj jeszcze ze 2 razy sie zerwal, ale zaden pies nie uciekl, znaczy Svena sie dalo szybko zapac, :P udzie chodzili, pytai, glaskai, cieszyli sie. na koniec wzielismy 2 pieski i poszlismy pod scene, tam bylo duzo dzieci, cieszyly sie, glaskaly ;) Tadek cos o huskach mowil do mikrofonu. nom. i tak sie skonczylo ;)) znaczy jeszcze poszlismy z powrotem z tamtad :P

a teraz ja robie stake - outa na nowo :PP