Astaroth Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 u psiaka wszystko dobrze, wszystkie zabawki które dostał leżą w pudełku koło jego posłania tak żeby mógł się nimi bawić kiedy chce, najbardziej lubi te piszczące:mad: A tak poza tym to bardzo fajny psiak, głupiutki trochę ale to chyba taki wiek, ale bardzo pocieszny i grzeczny. Quote
ania_to_ja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Astaroth napisał(a):u psiaka wszystko dobrze, wszystkie zabawki które dostał leżą w pudełku koło jego posłania tak żeby mógł się nimi bawić kiedy chce, najbardziej lubi te piszczące:mad: A tak poza tym to bardzo fajny psiak, głupiutki trochę ale to chyba taki wiek, ale bardzo pocieszny i grzeczny. Jest fantastyczny:loveu: Astaroth jak będzie tylko coś Orionkowi potrzebne to wal śmiało:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czy w najblizszym czasie sa przewidziane jakies operacje/zabiegi dla Orionka? Quote
kometa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Orionek trafił do DS. Kolejna operacja-kastracja i wnetrostwo w styczniu, bo teraz trzeba dzieciaka intensywnie rehabilitowac i musi dojsc do siebie po 2 narkozach:) RTG w kier dysplazji za rok i potem ew operacja. Quote
evel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Orionku, szczęścia! :loveu: Idę zmienić na ogólnym :razz: Quote
ania_to_ja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale fantastycznie, że Orionek znalazł domek:loveu: Quote
Cantadorra Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Widze po tytule, ze ma DS, ale nie dotarlo to do mnie. Alez swietna wiadomosc. Super, ciesze sie niezmiernie! Czy jest szansa na wiadomosci i fotki z DS? Quote
Mal Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zrobię off'a czy możecie zajrzeć do dwóch wyrzuconych na śmietnik dziadków ONków? http://www.dogomania.pl/threads/173916-Dwa-staruszki-owczarki-niem-juA-niepotrzebne-wyrzucone-na-A-mietnik-Radom Potrzebna pomoc, żeby dziadki resztki życia nie spędziły w betonowych kojcach schronu :( Quote
Recommended Posts