Paulina_mickey Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Taniec-krok po kroku dla ONKA potrąconego przez samochód!Do 8.11 - Dogomania Forum Zapraszam do licytowania, podnoszenia i rozsyłania wątku. Quote
ania_to_ja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Biedny oneczek:placz: Poproszę o numer konta:placz: Quote
ania_to_ja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Może wysłać Orionkowi jakąś paczuszkę??:loveu: Quote
kometa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ania_to_ja']Może wysłać Orionkowi jakąś paczuszkę??:loveu:[/QUOTE] Bardzo mile widziana:) Podam na pw adres hoteliku:) Quote
Paulina_mickey Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Co tam u psiaka słychać? :cool3: Quote
P78 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czesc :) ja rozwiesilam plakat w szkole, u mojego syna. Niestety pani dyrektor nie zgodzila sie na postawienie skrzynki, zeby dzieci mogly wrzucac pieniazki :( Plakat powiesze tez w dwoch innych szkolach na Ursynowie. Szkola w Sochaczewie tez podobno zbiera :) Moze tam mozna bylo ustawic skrzynke na pieniazki ... :roll: Quote
ania_to_ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to w najbliższych dniach Orionka odwiedzi "przyspieszony" Mikołajek:loveu: Pozdrowienia i mizianka dla Orionka:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kometa dostałam do teresz kubraczki, wystawię je jutro. Podaj proszę ceny jakie mam wystawić. Jest ich siedem. Quote
ania_to_ja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Orionek to piękny piesek!!:loveu: Zakochałam się:loveu: Quote
kometa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Kometa dostałam do teresz kubraczki, wystawię je jutro. Podaj proszę ceny jakie mam wystawić. Jest ich siedem.[/QUOTE] nie znam sie na cenach...a po ile sa na stronie producenta?;) Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jesli juz gdzies jest napisane, to przeoczylam. Jak Orion sie teraz porusza? Quote
kometa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Cantadorra']Jesli juz gdzies jest napisane, to przeoczylam. Jak Orion sie teraz porusza?[/QUOTE] nadal kuleje, codziennie musi miec cwiczenia ktorych wrecz nie znosi i ostro przy nich protestuje:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url=http://www.chaba.pl/poczatek.html]CHABA[/url] Tu nie ma chyba cen podanych. Albo ja nie widzę. :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='kometa']nadal kuleje, codziennie musi miec cwiczenia ktorych wrecz nie znosi i ostro przy nich protestuje:diabloti:[/QUOTE] Szkoda psiaka, nie rozumie, ze to dla jego dobra. Biedak nie wie, ze to najlepsze co go moglo spotkac po tych wszystkich klopotach. Ale cudownie, ze ma opieke! Quote
Astaroth Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ania_to_ja napisał(a):No to w najbliższych dniach Orionka odwiedzi "przyspieszony" Mikołajek:loveu: Pozdrowienia i mizianka dla Orionka:loveu: paczka doszła, dziękujemy w imieniu Orionka :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubraczki-na-zime-zbieramy-na-operacje-onka-do-12-11-a-172966/#post13442415 Zapraszam na bazarek! Na zakupy i podnoszenie! :multi: Quote
ania_to_ja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Astaroth napisał(a):paczka doszła, dziękujemy w imieniu Orionka :loveu: Fajnie bardzo się cieszę:loveu: Quote
beka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Piekny ten Orionek. Trzymam kciuki za powrót do zdrowioa Quote
Recommended Posts