Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc :)

ja rozwiesilam plakat w szkole, u mojego syna. Niestety pani dyrektor nie zgodzila sie na postawienie skrzynki, zeby dzieci mogly wrzucac pieniazki :(
Plakat powiesze tez w dwoch innych szkolach na Ursynowie. Szkola w Sochaczewie tez podobno zbiera :) Moze tam mozna bylo ustawic skrzynke na pieniazki ... :roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kometa dostałam do teresz kubraczki, wystawię je jutro. Podaj proszę ceny jakie mam wystawić. Jest ich siedem.[/QUOTE]

nie znam sie na cenach...a po ile sa na stronie producenta?;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Jesli juz gdzies jest napisane, to przeoczylam. Jak Orion sie teraz porusza?[/QUOTE]

nadal kuleje, codziennie musi miec cwiczenia ktorych wrecz nie znosi i ostro przy nich protestuje:diabloti:

Posted

[quote name='kometa']nadal kuleje, codziennie musi miec cwiczenia ktorych wrecz nie znosi i ostro przy nich protestuje:diabloti:[/QUOTE]

Szkoda psiaka, nie rozumie, ze to dla jego dobra. Biedak nie wie, ze to najlepsze co go moglo spotkac po tych wszystkich klopotach. Ale cudownie, ze ma opieke!

Posted

ania_to_ja napisał(a):
No to w najbliższych dniach Orionka odwiedzi "przyspieszony" Mikołajek:loveu:
Pozdrowienia i mizianka dla Orionka:loveu:

paczka doszła, dziękujemy w imieniu Orionka :loveu: