Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim,którzy prawdziwie kochają zwierzęta - dobrych, spokojnych Świąt........

Zwierzakom oszukanym przez FFA w Częstochowie ---> Tośkowi, Partyzantowi ,Tytanowi i wielu innym....magicznej nocy Wigilijnej (ciepłej i sytej)

winnym bezduszności..... nieustającej pamięci smutnych oczu ich ofiar,aż do wzruszenia ludzkich uczuć...

....nieunikniony smutek tych Świąt,to niewiadoma........

Posted

Działalność FFA w Częstochowie,to przykład bezwstydności i pazerności osób,które pod "płaszczykiem" fundacji udają gwiazdy, a tym czasem ludzie i zwierzęta nie mają na kogo liczyć [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
Jeśli ktoś może pomóc temu człowiekowi i jego wiernym towarzyszom, to bardzo proszę...
[URL="http://www.dogomania.pl/176417-Na-pomoc-Panu-Spalonemu"]http://www.dogomania.pl/threads/1764...Panu-Spalonemu[/URL]

Posted

Kończy się Stary Rok ale niestety nie doczekaliśmy się szczęśliwego końca dramatu Partyzanta.....:(
Fundacja For Animals w Częstochowie nie naprawiła krzywd,nie wyjaśniła prawdziwych kolei losów zaginionych zwierzaków i jeszcze nie poniosła za swoją bezwzględna podłość kary.....wejdzie w Nowy Rok z brudnym sumieniem.....i oczekiwaniem na nieuniknioną karę...
Mam nadzieję,że Nowy Rok przyniesie sprawiedliwość i ukrócenie procederów jakich dopuszczają się tacy jak FFA - Kamila- florida, Renata-nefretette,Marta-góreckam.....i ich popleczniczki-obrończynie

Ludziom o dobrych sercach życzę aby Nowy Rok 2010 przyniósł szczęście a wszystkim zwierzaczkom, aby trafiały tylko na dobrych ludzi.
Uczestnikom wątków :Partyzanta,Tytana,Tośka,Snoopiego i wielu innych.......dobrego(jeśli to możliwe :( ) jasnego i sprawiedliwego zakończenia wątków.

Posted

Zamiast życzeń NOWOROCZNYCH kopiuję apel o pomoc dla pinki Championa

[FONT=Century Gothic]Przy kieliszku szampana pomyślcie jakiego Champion miał Pana
A w noworocznym geście za promowanie aukcji się bierzcie
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Samo się nie wypromuje, a Champion kasę potrzebuje[/FONT]

[SIZE=6]Aukcja cegiełkowa:
http://www.allegro.pl/item869246408_...championa.html

Champion to pies z banerku z napisem CZŁOWIEKU.............JAK MOGŁEŚ???

• 3 weeks later...
Posted

Byłam na wątku pieska Partyzanta...
Nie mogłam sie powstrzymać by nie napisać paru słów.

A tu do floridy:
FLORIDA, SPIE*RZYŁAŚ TAK NAPRAWDĘ REPUTACJĘ CAŁEGO FFA. Tyle ci powiem.

Czy jest na czarne kwiatki zgłoszona?
Zaraz napiszę parę zdań którymi będzie mógł się posłużyć każdy, aby ostrzec przed działalnością floridy,

• 1 month later...
Posted

[quote name='ivette3'] (...) tajemniczo zniknęły psy,rzekomo wyadoptowane bez możliwości zlokalizowania ich pobytu

[quote name='_Mona']i co w końcu z Tośkiem? co się dzieje z kolejnym psem...?

Tosiek ma się dobrze, jak na swój wiek jest w całkiem dobrej formie i przebywa od kilku miesięcy w Domu Tymczasowym w okolicach Krakowa. Jest ogłaszany, jednak nie znalazł do tej pory domu.

• 2 weeks later...
Posted

Florido czy dla odmiany ARGUS 7 ! :)

W okolicy Krakowa w Głogoczowie może??? W Krakowie bardzo aktywnie działa Twoja prezes Renata jako aktualnie ELPIS - Fundacja - metamorfoza..... Jeśli tak, to nie mogłaś podać gorszej wiadomości :( .
Może jednak w innym miejscu i faktycznie szczęśliwy...Rozumiem ,że foty zobaczymy niebawem ( oby nie za kilka lat ....)

._ogonek_ bana dostałam za zadawanie pytań na wątku Filipka- nie ja jedna zresztą- prawda jednak już jest ujawniona , tyle ,że z dogo Filipka i osoby go broniące wyrzucono .Jego historia jest na innym forum PsiKlub.Link posyłam Ci na maila .

• 3 months later...
Posted

Ja już się po prostu czasami poddaję...

Jeżeli tak to podaj proszę florido nr do tego dt, chcierlibyśmy się dowiedzieć jak się miewa psiak.

Na dogo ostatnio się jedno wielkie błoto i g*wno zrobiło. Każdy każdego za słówka łapie, do du*y mu się dobiera i oszukuje. Forum miłośników psów kurde.... Raczej pazernych oszustów... Których pojawia się coraz więcej. Nie mówię oczywiście o tych prawdziwych miłośnikach zwierzą... :roll:
Zaje*iste :/