florida_blue Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ośmioletni letni mały kundelek, porzucony przez właścicieli rozpaczliwie szuka domu. Jest bardzo przyjazny dla innych zwierząt, także dla kotów. Obecnie w domu tymczasowym, niestety tylko do końca września… Tosiek trafił do nas przyniesiony przez dzieciaki, które wyciągnęły go z Warty , był wycieńczony i myslały , że juz nie żyje, Tosiek nabawił się zapalenia płuc, ale odzyskał siły. Może sam wpadł do wody, a moze ktoś próbował go utopić … ? telefon kontaktowy 0692 00 77 77 Quote
florida_blue Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tosiek obecnie wygląda tak : Przebywa w DT, ale miał być do konca wrzesnia, wciąz tam jeszcze jest, a NIKT, zupełnie nikt nie zadzwonił w jego sprawie :placz: Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach - moze dojechac na sląsku, w kierunku Opola, w okolice Krakowa, do Łodzi.... Quote
Piromanka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zrobiłam Tośkowi ponad 40 ogłoszeń. Niestety dogo mnie wylogowało w trakcie i wszystkie wklejone linki poszły się j...ć :angryy: W każdym razie Tosiek jest ogłoszony! Quote
malagos Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tragedia! Chyba sam nie poszedł się kąpać :shake: A moze na watek kudłaczy go wstaw? To taki pół-kudłacz przecież :razz: Quote
florida_blue Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Piromanka , nie musi być z linkiem - jesteś cudowna , dziekuje za ogłoszenia :*:*:* Tosiek już czuje się lepiej, zostało mu głośne chrapanie w nocy :loveu: Quote
florida_blue Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 nie , jeszcze nikt, ale moze potrzeba trochę czasu , zeby DOMEK TOŚKA go znalazł .... :roll: Quote
Piromanka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Tosiu, nikt Cię jeszcze nie wypatrzył? Chętnie zrobię jeszcze Allegro, ale potrzeba 12-13 zł na wyróżnienie... Quote
_Mona Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 floridko jestem już na wątku , zaznaczam i obiecuję pomóc ogłaszać Tośka , piękny pies... na naszą kolejną akcję adopcyjną w Katowicach zabiorę ze sobą ogłoszenia dla Tośka i Snoopiego, może ktoś je sobie wypatrzy :crazyeye:, a adopcje robimy raz w miesiącu w Katowicach, reszte ogłoszeń powieszę u siebie w gab weta, sklepach zolog, i gdzie się da...roześle po znajomych i fundacjach z którymi współpracuję... P.S. miło mi było Ciebie poznać Quote
florida_blue Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 dziekuje Ci Mona, zeby tylko udało się coś dla niego szybko znaleźć, na terenie śląska znajdziemy transport, Kraków i Warszawa też... Pies jest fajny, moze mieszkac w domku z ogródkiem i w bloku, wczesniej nie potrafił utrzymac czystosci, teraz jest OK Quote
_Mona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Kochana kisiaraf :loveu: zrobi Tośkowi ogłoszenia .... ja już zrobiłam takie do powieszenia w moim miejscu zamieszkania, rozwieszam gdzie się da.... na kolejną akcje adopcyjną która będzie w Katowicach w listopadzie też zabiorę ogłoszenia Tośka ,może ktoś sobie go wypatrzy....:crazyeye: Quote
Kisiaraf Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Mona podrzuciła mi watek i jestem. Raz w tygodniu wysyłąm ogłoszenia do gazety:Oferta. Mają być krótkie ogłoszenia skleciłam coś takiego: [FONT=Times New Roman]"PIESEK o imieniu Tosiek ma około 8 lat jest niewielkich rozmiarów. Sierść nieco dłuższa lekko kręcona, przepięknie stojące uszka. Umaszczenie czarne z białą krawatką oraz brązowymi łapkami. Jest bardzo przyjazny dla innych zwierząt, także dla kotów. Poszukuje domku, c[/FONT][FONT=Verdana]zy dasz jej miejsce w Twoim sercu?[/FONT][FONT=Times New Roman] Tel 692-007-777"[/FONT] [FONT=Times New Roman]Natomiast potem zabiore się za ogłaszanie na portalach w necie. Jest gdzieś ogłoszony?[/FONT] Quote
_Mona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 kisiaraf nie wiem czy jest już gdzieś ogłaszany ? chyba nie...? napewno florida_blue będzie w temacie Quote
Piromanka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dzieki dziewczyny :loveu: Jest oglaszany... Zrobilam mu okolo 40 ogloszen, tylko nie moglam wkleic linkow, bo mnie dogo wylogowalo... Quote
Kisiaraf Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Piromanka, a możesz wpisać konkretnie gdzie jest ogłoszony? Quote
Piromanka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kasiaraf, jak wklejałam linki do ogłoszen to dogo mnie wylogowało i nic się nie zapisało. Nie potrafie w tej chwili wypisać z pamięci 40 portali ogłoszeniowych, na których go umieszczałam. To większość portali na których zazwyczaj ogłaszam psy. Quote
_Mona Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zaglądam do Tośka ... szkoda ,że tak mało osób go odwiedza :-( ja nadal rozwieszam mu ogłoszenia.... chociaż go podniose .... kisiaraf a możesz go ogłosić raz jeszcze na portalach internetowych, to mały psiak, ma szansę na dom, może ktoś go sobie wypatrzy.. Quote
Kisiaraf Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Oki dziewczynki pogłaszam ael albo potrzebuje więcej info o jego charakterze, albo tekst do ogłoszeń i stratuje. W sumie nawet jak się zdublują to nic złego :) A jak wogóle on się miewa? Quote
_Mona Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 postaram sie skontaktować z osobą gdzie Tosiek jest na DT aby cos wiecej podała? chyba ,ze florida się tu pojawi i nam więcej info poda...? Quote
Kisiaraf Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dziewczynki poogłaszałam Tośka na kilku portalach i zaczęłam się zastanawiać czy dobrze pisze miejsce pobytu. Czy on jest w Częstochowie?! Ogłaszam go z taką treścią: " [FONT=Times New Roman]Tosiek szuka domu[/FONT] [FONT=Times New Roman]Piesek o imieniu Tosiek ma około 8 lat jest niewielkich rozmiarów. Wiele w życiu przeszedł cudem uratowali go przed utonięciem. Teraz już doszedł do siebie i szuka swojego nowego ciepłego domku. Jest bardzo przyjazny dla innych zwierząt, także dla kotów. Poszukuje domku, c[/FONT][FONT=Verdana]zy dasz mu miejsce w Twoim sercu?[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji: tel 692-007-777[/FONT]" Czy coś jeszcze chciałybyście dodać? I jeszcze pytanko on ma banerek? Quote
_Mona Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Kisiaraf Kochana jesteś ,że poogłaszałaś Tośka....dziękuje Ci bardzo. Co do bazarku to nie wiem czy ktoś go robił Tośkowi? Szkoda ,że floridka się nie pokazuje była by w temacie.... Czy ktoś wie co u Tośka słychać?..... Quote
Recommended Posts