Ingrid44 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 rotek_ napisał(a):maluch czuje się fantastycznie dostaje karmę od ingrid dla psów aktywnych staruszek tak nam się rozbawił.... ta karma robi rewelację u starszych psów Dobrze wiedzec, jak sie zestarzeje kompletnie to przezuce sie na taka karme.Jak Ramzesowi pomaga to moze i mnie pomoze za kilka lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 rotek_ napisał(a):maluch czuje się fantastycznie dostaje karmę od ingrid dla psów aktywnych staruszek tak nam się rozbawił.... ta karma robi rewelację u starszych psów jej jak dobrze czytać takie wieści :) oby tak dalej, tylko jeszcze czegoś brakuje...domu :( Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Bedziemy szukac,oglaszac i robic co w naszej mocy zeby znalezc domek . Quote
rotek_ Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dzisiaj dostał do boksu koleżankę zero spięć, łagodny...wspaniały psiak Quote
Wiwi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Misiak kochany, łągodny, spokojny, zdrowy...czego chcieć więcej?! A że nie ma już dwóch lat, czy to grzech?! Quote
Wiwi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 qrcze kombinuję kombinuję, co można jeszcze zrobić? na pewno w wolnej chwili poodnawiam ogłoszenia i dodam gdzieś nowe... ale może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, jak tej mordce można pomóc? Quote
rotek_ Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 w lokalnej gazecie był nawet kilka razy, ale bez odzewu Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 rotek_ napisał(a):w lokalnej gazecie był nawet kilka razy, ale bez odzewu To bardzo przykre :( Quote
_ogonek_ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ramzesik....... Hopka do góry...... :( Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cioteczki mozecie mnie zabic, ale nerwy mnie wziely i zrobilam ogloszenie dla Ramzesa w "Moj Pies" . Tekst napisalam taki: Ramzes-zdrowy i zadbany 9 latek.Spokojny,chodzaca przylepa i pieszczoch. bardzo teskni za swoim czlowiekiem. Daj mu dom ! Tel. 510-433-322 Zdjecie wybralam z tych nowszych,takie z przekrecona glowka. Ogloszenie ukarze sie w marcu.:multi: Dla Sarny i Kariny tez zrobie- na nastepny miesiac,wtedy ukarze sie w kwietniu. W tym przypadku bede potrzebowac pomocy w napisaniu tekstu. Quote
_ogonek_ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ingrid, dobra jesteś :evil_lol: =) Dziękujemy :) Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Akurat dzisiaj mialam troche czasu bo moj piesio w koncu usnal i pomyslalam ze Ramzes bardzo potrzebuje ogloszenia. No i zrobilam. Quote
Wiwi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 matko Ingrid Ty to prawdziwy Skarb jesteś!!! jejku bardzo dziękuję, bo Ramzesik to taki mój faworyt i on na prawdę baardzo potrzebował tego ogłoszenia... dziękuję... Quote
Ingrid44 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mnie tez go strasznie zal ,sam taki smutny siedzi. Dluzej tego scierpiec nie moglam i napisalam jak umialam. Ukarze sie w marcowym numerze ,czyli od 20lutego MP bedzie w sprzedazy.:multi: Quote
rotek_ Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 ingrid......dzięki!!!! bosiu nie wiem jak dziękować.... bidoka żal mi, to słodki pies który nie jest niczemu winien a jednak jakimś cudem siedzi w schronisku Quote
Wiwi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 czyli Ramziu najpóźniej w marcu będzie w domku :) Quote
rotek_ Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 ogłoszony na kupsprzedaj cwirek adopcjapsa kupiepsa eoferty pineska kokosy pajeczyna nasipupile portalogloszen anonseogloszenia owi neeon e-zwierzak morusek autogielda adopcje.org gielda.swidnica alegratka mamoferte wszystkotujest gumtree Quote
Ingrid44 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wiwi napisał(a):czyli Ramziu najpóźniej w marcu będzie w domku :) Oby tak bylo ! Quote
Wiwi Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 będzie będzie, Ramzia można opisac tylko samymi pozytywami, więc trudno się w nim zakochać nie będzie ;) Quote
Wiwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ramziu odpoczywa sobie (po Arii) z nowa koleżanką Maximą i z tego co widziałam świetnie się dogadują. Ma się dobrze, troszkę mnie obszczekał, więc wszystko jak najbardziej ok. zdrówko tez na szczęście dobrze :) Quote
Ingrid44 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale Ci zazdroasze ze mozesz tam byc osobiscie i pomiziac wszystkie psiaki.:) Quote
Wiwi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 oj bo ja tam właśnie dlatego głównie jeżdżę, podładować akumulatory ;) no i oczywiście nawiedzam też Sylwię i Roberta, żeby nie było ;) na serio bardzo lubię tam jeździć, to takie wyjątkowe miejsce i ludzie i w ogóle całe otoczenie, że aż chce się tam wracać, a psiaki kochane bez wyjątku :) Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jakbym byla blizej to bym tez ich nawiedzila i pomogla w Schronisku. Widac ze zwierzeta sa zadbane i przedewszystkim kochane. To chyba jedyne takie Schronisko w Polsce. Quote
Recommended Posts