rotek_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Przechodzą po najzwyklejszym schronisku w Polsce widać że najwięcej podopiecznych to właśnie starszawe, nieładne onkowate psiaki. Dlaczego? Dlatego że są zwyczajne? Dlatego że nie przypominają labradorów, których sąsiad będzie nam zazdrościł? Dlatego że ich jedyną winą jest to że się urodziły???!!! Ramsiu, nie da się ukryć, nie przypomina ładnego owczarka Jedyne czym może zabłysnąć to jego wspaniały charakter, jednak tego nie zauważy nikt kto w ciągu pięciu minut przechodzi po schronisku żeby wybrać ładnego pupila Po co komu stary, duży, przeciętny pies:roll: Wierzę że jednak znajdzie się ktoś kto temu przylepie da dom. Quote
agrabcia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mam alergie na :Dożywocie w schronisku.dla mnie to piekny pies u Nas na osiedlu to tylko z takimi się ludzie spacerują.Piesku masz szanse do góry!! Quote
lunarmermaid Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bo on jest sliczny!!! I ta minka na zdjęciu!:evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ramzes ma naprawdę małe szanse na adopcję widzę poludziach odziwedziających schronisko, jego boks zawsze obojętnie omijają i przechodzą dalej a to na prawdę duża przylepa Quote
agrabcia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szanse ma każdy pies tylko musi się znaleść ktoś kto go pokocha. Quote
lunarmermaid Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Pokazuj się Ramzes,na pewno znajdzie się domek dla Ciebie!!!:loveu: Quote
rotek_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 potrzebne ogólszenia dla psiaka powoli zbliża się zima dzisiaj byli ludzie którzy chcą adoptować dużego psa do domku z ogrodem ramsiu byłby idelany...ale nie..po co komu 9 letni pies załamanie on jest przesympatyczny ale jego wiek i wyglad nie grzeszą:-( Quote
agrabcia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No niestety ludziska wolą młode.swoją drogą On nie wygląda na tyle latek. Quote
lunarmermaid Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 I tego nie rozumiem...Przecież taki pies jeszcze kilka lat pożyje. A starszy to już nie szaleje,dziury w ogrodzie z nudów nie wykopie,bo on juz spokojny i dystyngowany facet psi jest! Wolę starsze psy. Ramzes czeka na domek!!! Quote
agrabcia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='lunarmermaid']I tego nie rozumiem...Przecież taki pies jeszcze kilka lat pożyje. A starszy to już nie szaleje,dziury w ogrodzie z nudów nie wykopie,bo on juz spokojny i dystyngowany facet psi jest! Wolę starsze psy. Ramzes czeka na domek!!![/QUOTE] Święta racja ja też wole starsze Quote
lunarmermaid Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pokazuj się,pokazuj...A domek niech cię wypatrzy!!! Quote
agrabcia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Musi wypatrzeć wkońcu przyjdzie ten dzień.. Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Napewno taki dzień nadejdzie, skoro Biszkopcik (15 letni maluch) znalazł dom, Ramsik też!!! Quote
agrabcia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ile te psiaki muszą się wycierpieć zanim przyjdzie ten dzień.. Quote
_ogonek_ Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 tak... ten wyjątkowy... Ramzes jest bardzo fajnym psem, nie zasluguje na to... Quote
rotek_ Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 ktoś napisałby mi jakiś tekst na allegro ???? zrobię mu kilka ogłoszeń kierownik schroniska powiedział ze ten pies jest w schronisku do konca swojego życia udowodnię mu że można i ten pies mimo przeciwności losu będzie siedzial w domu:mad: pomożecie mi????? Quote
lunarmermaid Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja niestety nie umiem ładnie pisać. Quote
Recommended Posts