Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
A nie dałoby rady umieścić w hotelu wszystkich trzech? Jesli oczywiscie bedzie wystarczająco deklaracji dla Bojuska..

Dałoby, ale pewnie już za normalną cenę trzeciego 300 zł. +karma.

Posted

agata51 napisał(a):
Bo on powinien nazywać się Bojus a nie Bojuś. Niby żadna różnica, a jednak...

No tak, prawie to samo, ale "prawie" robi różnicę ;-).
Miejmy nadzieję, że już niedługo będziemy tu urządzać przechrzciny ;-).
A do Bojusa rzeczywiście bliżej niż do Odważniaka ;-),

Posted

ocelot napisał(a):
Ale on jest właśnie Bojus przez s.

Aaaaaaa, to przepraszam za moje niedoinformowanie ;-).
Założyłam, że jak się boi to jest Bojuś i widać w czytaniu wyobraźnia stawiała mi kreseczkę nad s.
Przepraszam, Panie B :-)!

Posted

Ale..... kiedy Bojuś brzmi tak miękko, ciepło, sympatycznie i - na razie - prawdziwie ;-)...
A Bojus z bojem, bojowością bardziej się kojarzy...
Może zostawić Malutkiemu to "ś", które robi różnicę ;-)?....

Posted

Tak sobie myślę, ze gdybyśmy uzbierały chociaż połowę deklaracji to można by się pokusić o szukanie mu miejsca w DT płatnym.
Jednak na razie mamy tylko 10 zł od Agaty.

Posted

nie ważne czy przez "ś" czy przez "s" bo i tak bojus zostaje w schronie, bez domu, w mrozie i wogóle w okropniej sytuacji, uważam że to nie jest teraz jego największy problem!!!!!!!!!

Posted

Jest 10 stałych i 50 jednorazowych - wyróżnijcie to w pierwszym poście. I trzeba ruszać zdecydowanie do zbierania kasy - już. Od czegoś trzeba zacząć.
Ode mnie 100 jednorazowej - stałe zajęte, ale jak coś się zwolni, to będę pamiętać.
Jak przyjdzie czas na wpłaty, to błagam o PW;-)

Posted

czyli z jednej strony ma większe szanse, że wyjdzie na spacer w następnej turze bo chyba siedizał z psiakami których nie brałyśmy do tej pory na pacerki?
a tak z hienkiem, cekinem i jaskrem wyjdzie pobiegać

Posted

NusiaiJa napisał(a):
nie ważne czy przez "ś" czy przez "s" bo i tak bojus zostaje w schronie, bez domu, w mrozie i wogóle w okropniej sytuacji, uważam że to nie jest teraz jego największy problem!!!!!!!!!

Istotnie nie jest.... I nikt chyba tak nie twierdzi...
Wydaje mi się jednak, że warto gromadzić wokół Psiaczka życzliwych ludzi, którzy chcieliby mu pomóc i może nie dziś i nie jutro, ale kiedyś będą mogli sobie pozwolić na wsparcie Bojuska....
Warto, by wątek żył i by nie panowała tu cisza, jak na wielu innych.
Pewnie, można napisać "hop do góry", ale chyba lepiej mówiąc o Bojusku zaprzyjaźniać z nim jak najwięcej osób...