Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem też już na wątku, jednak nie mam zbyt czasu, zeby poczytać. Podajcie mi tylko info, czy jest nadal w schronie czy w DT i czy na coś zbieracie, i jak ogólnie sytuacja pieska. Myslę, że to dla nowych którzy teraz mam nadzieję się tu zlecą będzie wybawienie, aby nie czytać całego wątku. Oczywiście jeśli mogę prosić

Posted

Feliksiku, stron jest 13.
Bojusek nadal przebywa w schronisku. Nie ma finansowych widoków na płatny DT czy hotel. Robię ogłoszenia, robię co mogę, ale Bojus nadal bez domu...
Dzięki za przybycie.

Posted

Piromanka napisał(a):
Feliksiku, stron jest 13.
Bojusek nadal przebywa w schronisku. Nie ma finansowych widoków na płatny DT czy hotel. Robię ogłoszenia, robię co mogę, ale Bojus nadal bez domu...
Dzięki za przybycie.

O kurcze to co mi tu pokazywało - czyżby jeszcze coś z nowym dogo mi szwankowało. To już zabieram się do czytania i przepraszam za pomyłkę. 13 stron to migiem poczytam. ale dzięki za info

Posted

obraczus87 napisał(a):
ewatonieja, feliksik - dziekuję za przybycie! :)

Wysłałam około 50 PW, na razie pojawiły się 2 osoby, ale to też sukces! :)

zanim sięzgłoszą pewnie poczytają, od od drugiej strony zaczęłam

Posted

dzięki obrączuś:)
I przybyłe cioteczki.
Na razie nie myślałyśmy o wyciąganiu Bojuska, bo... mamy kilka płatnych tymczasów.
No ale kiedyś chyba trzeba będzie mu pomóc?

Posted

Uważam, że płatny DT to dla Niego ogromna szansa. To młody, piękny i adopcyjny psiak, który musi po prostu zaufac człowiekowi na nowo, na nowo musi poznać ciepło ludzkiej dłoni, która nie uderzy a pogłaszcze i podrapie za uszkiem. On nas błaga o pomoc - wystarczy popatrzeć w Jego piekne, a zarazem strasznie smutne oczy... Czymże psiaki błagaja o pomoc, jak nie wyrazem oczy??

Posted

obraczus87 napisał(a):
Uważam, że płatny DT to dla Niego ogromna szansa. To młody, piękny i adopcyjny psiak, który musi po prostu zaufac człowiekowi na nowo, na nowo musi poznać ciepło ludzkiej dłoni, która nie uderzy a pogłaszcze i podrapie za uszkiem. On nas błaga o pomoc - wystarczy popatrzeć w Jego piekne, a zarazem strasznie smutne oczy... Czymże psiaki błagaja o pomoc, jak nie wyrazem oczy??

I jaki podobny do Dżoka

Posted

obraczus87 napisał(a):
ewatonieja, feliksik - dziekuję za przybycie! :)

Wysłałam około 50 PW, na razie pojawiły się 2 osoby, ale to też sukces! :)

Nie przypominam sobie:razz: Witam! I zapisuję.

Posted

obraczus87 napisał(a):

Ja wiem że może i nawet jedyna, ale wiesz jak to jest... a to sie znajdzie szczeniaka, a to jakiegoś chce się wyciągnąć, a to niespodziewanie pojawi się taki Czaruś

Posted

obraczus87 napisał(a):
pokazuj slicznego Pycholka :)

a co sądzicie o wyróżnionym gumtree??

Jasne. Jak najbardziej. Tylko tam nie można po prostu przelać 15 zł, tylko trzeba założyć konto na jakimś czymś tam... PayPL czy jakos tak.