Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Jeszcze wpłynęły pieniążki od Lazy - 20 zł. i od MakS - 5 zł.

Ciotki co ja mam z nimi zrobić?
Razem jest 391 zł.[/QUOTE]

Od nadmiaru głowa ponoć nie boli - z rozpędu wysłałam rześniową deklarację - tak to jest, jak się do psa nie zagląda. ocelot, przekaż moje 20zł panom F/F.

Posted

ocelot napisał(a):
10 września jak nic się nie zmieni rozsyłam pieniążki.

Może przedtem warto skontaktować się z Państwem ;-).
(I koniecznie pozdrowić Bojuska od nas wszystkich :-)!!!!)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wiadomość od państwa Bojuska :

"Flapi ma się doskonale . Nie chce tylko wchodzić do domu , ale poza tym ładnie się już przyjął , je wszystko , suche mokre , nawet nasze obiady :) lubi się bawić ,zakopywać swoje zabawki , a w nocy zabiera z działki i tarasu różne przedmioty i chowa w budzie ,z prac ogrodowych lubi wykopywanie roślin i skubanie liliowców :) Najwięcej czasu leży lub siedzi na tarasie i obserwuje nas przez żaluzje ,w dzień na nikogo nie szczeka , nawet na listonosza , za to w nocy bardzo pilnuje domu .nigdzie nie ucieka .jak tęskni to piszczy , żeby do niego wyjść , ręce liże nam aż po łokcie , ale jak go kiedyś pocałowałam w czoło to przez 3 dni trzymał się ode mnie z daleka :) ,bardzo lubi naszego kota , a jak zobaczy mysz to głośno szczeka .Myślę ,że już się do nas przyzwyczaił , my go bardzo pokochaliśmy"

Poprosiłam o zdjęcia .

• 2 months later...
  • 1 year later...