Livka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ocelot napisał(a):Bojuskowi zostało 366 zł. Poczekajmy może jeszcze kilka dni? I czekam na propozycję co z pieniążkami zrobić. Ja mam na razie jedną. Chociaż 100 zł. do kundelkowej skarbonki. Ona pomogła Bojuskowi i nie tylko. Podpisuję się pod propozycją dla Kundelkowej Skarbonki -resztę pieniążków rozdysponuj według własnego uznania :loveu::loveu::loveu: , ale to jest tylko moje zdanie, może ktoś ma inne propozycje ;) Quote
anna10025 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dawno n ie było mnie u Bojuska , a tutaj takie wieści! A może by te pieniążki przeznaczyć na leczenie jakiegoś psiaka bardzo skrzywdzonego, na dogo takich dużo... Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 BOJUSKU, wszystkiego najlepszego w swoim nowym domku :loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę, że chłopak dostał szansę najpierw na wyjście ze schronu, potem na.... domek :) Gratuluję kolejnej adopcji :loveu: Quote
obraczus87 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Oczywiście podziekowania dla Ocelot, Anja i innych osób, które nie przeszły obojętnie obok Bojuska :loveu: Quote
LAZY Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jeśli o mnie chodzi to pieniążki rozdysponujcie jak sie da najlepiej. Może na jakis makabryczny i kiepski finansowo przypadek. Wszelkie dycyzje zaakceptuje. Quote
ocelot Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Tak jak napisałam choć 100 zł. chcę przeznaczyć dla kundelkowej skarbonki, bo pomaga nam od jakiegoś czasu bez wzajemności:) a resztę czekam na propozycję. Mi najłatwiej przeznaczyć te pieniążki na któregoś z moich psiaków, ale... to Wy kochani byliście sponsorami Bojuska:) Quote
anna10025 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ocelot napisał(a):Tak jak napisałam choć 100 zł. chcę przeznaczyć dla kundelkowej skarbonki, bo pomaga nam od jakiegoś czasu bez wzajemności:) a resztę czekam na propozycję. Mi najłatwiej przeznaczyć te pieniążki na któregoś z moich psiaków, ale... to Wy kochani byliście sponsorami Bojuska:) Moja deklaracja jest tak mała , że nie mam się co wypowiadać, jak dla mnie niech idzie na Twoje psiaczki.;) Quote
anna10025 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ocelot, właśnie "wracam " z wątku maleńkeij Hesi z rozdeptanymi i zmiażdżonymi łapkami, leczenie będzie długie i kosztowne...ona b. cierpi. Może by jej pomóc... Quote
magenka1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a ja się spytam czy będzie jaieś foto? :) Quote
ocelot Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 To wstępnie proponuję.... Po 122 zł. na Kundelkową skarbonkę, Hesię i Śmieszka:) Quote
LAZY Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jak dla mnie OK. Mój ostatni przelew poszedł 26.08 bo nie wycofałam zlecenia, więc to też rozdysponuj ;) Quote
jola_li Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wspaniała pourlopowa wiadomosć :-)!!! Cieszę się, że Bojusek - o, pardon, Flapi - już w swoim domu. Wierzę, że zostanie tam na zawsze, ale poczekam jeszcze chwilę z otwieraniem szampana, coby nie zapeszyć ;-). Wszystkim, którzy na moją prośbę wspierali Bojuska najpiękniej dziękuję i w pas się kłaniam!!! Aniu --- wspaniała robota!!! Pewnie, zmiana domu zawsze powoduje jakiś regres, ale nigdy nie będzie to cofnięcie do stanu post schroniskowego. Praca nad przywracaniem psa światu nigdy nie idzie na marne :-)! Niech mu się szczęści!!! Quote
magenka1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a ja się właśnie zastanawiałam, gdzie jest Jola , która mnie ściągnęła na wątek Bojuska :) Quote
Tymonka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mam nowe informacje od pańciów Bojuska - Jest super , daje się wygłaskiwać i wogóle pani bardzo dziękowała za tak wspaniałego psiaka :) Quote
jola_li Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 magenka1 napisał(a):a ja się właśnie zastanawiałam, gdzie jest Jola , która mnie ściągnęła na wątek Bojuska :) Byłam "wyjechana" :-). I to w Twoje strony :-). Quote
ocelot Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 No i mam nową propozycję. hesia jakieś pieniążki ma, Śmieszek i tak nie ma deklaracji, a Flap i Flip mają widmo uśpienia. Co Wy na to? Quote
ocelot Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Jola_li ja Ci za wątek Bojuska:)stokrotnie dziękuję:):):) Gdyby nie Ty nie udałoby się.... Quote
Cajus JB Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja też się bardzo cieszę, że Bojusek znalazł dom. Quote
jola_li Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ocelot napisał(a):Jola_li ja Ci za wątek Bojuska:)stokrotnie dziękuję:):):) Gdyby nie Ty nie udałoby się.... Ja z moimi marnym 5 złotymi to pikuś - to wszystko zasługa wielu Wspaniałych Osób o wielkich sercach, którzy spojrzeli w oczy Bojuska i --- nie umieli go zostawić samego z jego przeogromnym strachem. Jakby Bojusek potrafił rysować, to wszyscy dostaliby piękne laurki z podziękowaniem ;-)!!! Quote
ocelot Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Jeszcze wpłynęły pieniążki od Lazy - 20 zł. i od MakS - 5 zł. Ciotki co ja mam z nimi zrobić? Razem jest 391 zł. Quote
magenka1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ocelot może podzielić ja to bym chciała żeby trochę poszło na Flipa i Flapa :( Quote
ocelot Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='magenka1']Ocelot może podzielić ja to bym chciała żeby trochę poszło na Flipa i Flapa :([/QUOTE] To moja propozycja nowa. 150 zł. kundelkowa skarbonka, reszta Flip i Flap, one są zagrożone. Quote
magenka1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 zgadzam się na takie rozwiązanie pomóżmy kundelkom i Flipowi i Flapowi Quote
Recommended Posts