Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam właśnie smsa od pani Bojuska :
"Zdziwi się pani ale wystawił głowę między siedzenia i jak położyłam obok rękę to podstawił nos do głaskania ,a 2 razy na światłach wyglądał przez szybę będzie dobrze "

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I takie małe porównanie :

Pierwszy dzień u mnie :

i fotka robiona ostatnio:

I jeszcze jedno : Flapi jest opłacony do 23 więc zostało 16 zł , gdzie i komu przelać ??

Posted

W tej chwili tylko jeden psiak do adopcji i 3 moje i od wczoraj kot :)
A już było tak ,że miałam 8 psiaków , ostatnio się bardzo ruszyły adopcje , przynajmniej u mnie .

Posted

Ale Ufcia nie potrzebuje pieniążków , u mnie tylko Bojusek był na płatnym DT i właściwie po to na płatnym ,żebym miała za co resztę utrzymać .
Wątek zaraz wkleję .

Posted

A ja powoli przestaje pamiętać kiedy ostatnio nie byłam DT , miałam 3 tygodnie przerwy jak się przeprowadzaliśmy , na początku myślałam ,że z każdym następnym tymczasem łatwiej mi się będzie rozstać , ale zawsze jest to samo , dwa tymczasy u mnie zostały ... ale zawsze trzymam się tego ,że jak nie oddam do nowego domu psiaka to następnemu nie pomogę .

Posted

Narazie przerwa bo czeka mnie wymiana ogrodzenia i "remont" podwórka i nie ma warunków , ale myślę o którymś psiaku ze Spały , te bidy na już potrzebują pomocy , a na ich wątku cisza:(

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że Bojusek już w domu, mam nadzieję, że będą wieści. Chętnie przeniosłabym deklarację na któregoś z tomaszowskich psiaków, ale dziewczyny znalazły właśnie stareńką suczkę, której zmarł właściciel, od roku błąkała się bezdomna, a teraz ma trafić do schroniska, chcemy tego uniknąć, spójrzcie na nią :-(
http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel.Potrzebne-deklarcje-na-hotelik

Posted

Właśnie dzwoniła pani Bojuska i jestem zazdrosna , Bojus do Pani podchodzi na głaski , ja musiałam się o to starać przez parę miesięcy .Jest wszystko super . Domek marzenie ...

Posted

Bardzo się cieszę,że Bojusek w nowym domu...
Jutro zrobie podsumowanie Bojuskowych pieniążków.
Chwilkę z ich przekazaniem poczekamy,bo... wiadomo.
I z deklaracjami też.
choc mam propozycję, by kto może przelał swoją deklarację a Bertę, którą chcemy uratować ku pamięci Misi, która miała szansę a niestety odeszła w bólu i cierpieniu

Posted

bojusek sie sprawuje, bo dobrze zsocjalizowany :) dobra robota Anja :) o to w tym wszystkim chodzilo :) zeby byl normalnym psem i nie bal sie ludzi!

ciesze sie,ze Bojus juz w domku docelowym, oby szczesliwie zyl w nim do konca

Posted

Bardzo się cieszę, że Bojusek już w swoim domku :loveu::multi::loveu:
Świetnie go wyprowadziłaś Anja2201 - wielkie brawa :klacz:
Wielkie podziękowania dla wszystkich, a szczególnie dla Ocelot :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bojuskowi zostało 366 zł.
Poczekajmy może jeszcze kilka dni?

I czekam na propozycję co z pieniążkami zrobić.
Ja mam na razie jedną. Chociaż 100 zł. do kundelkowej skarbonki. Ona pomogła Bojuskowi i nie tylko.